Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnešní době a za současné situace bych si remake této hry příliš nepřál.

Nerad bych, aby si pod pod pojmem "Final Fantasy VII" nové generace hráčů představily audiovizuálně nádherně zpracovaný poloautomatický posuvník videa s napojením na Phasebook a Twitter.

I když pokud by měl někdo v SquareEnix rozum a remake by opravdu znamenal remake a ne moneymake, tak proč ne, v tom případě nejsem proti.
  • Knifer
    No pokud se nemýlím tak Versus přejmenovalo se to na FF 15
    • Ano, byl u k tomu postnut nekvalitní screen s logem FF Versus, nápisem FFXV a logem WiiU.

(http://i50.tinypic.com/k9b21g.jpg)

Ale už jsme potom o tom dál nikde neviděl ani nečetl.

Kdo ví..
      • Knifer
        Každopádně to má vyjít až někdy za rok a půl takže mají dost času na pořádné oznámení.
        Snad mezitím vyjde alespoň FF XIII-3
    • Knifer
      Tak dobrá FF XV
  • Když vidím jaký má hlavní postava na obrázku meč.. tak děkuju nechcu....
    • EuroSamurai
      To sme rádi že to víme *6*
      • EuroSamurai
        skream :Někdy zkusim to co dělaj jedinci jako ty .
        Nemám rád veganský jídla tak až uvidim někde veganskou restauraci tak tam zajdu a všem oznámim děkuji nechci a sem si jistej že to každýho bude zajímat!
        • exoslav
          Jo, klidně to zkus a potom řekni, jak jsi dopadnul!
    • exoslav
      Souhlasím s tebou *3*
    • Knifer
      Tak tím pádem se připravíš o super příběh
  • Já bych radši remake VI, VIII nebo IX. Klidně mě upalte ale VII stojí za .....
    • lipkozzi
      VIII bola praveze celkom nuda a hrozne som tam nenavidel system levelovania nepriatelov spolu s mojimi postavami, kde bol clovek praveze motivovany k tomu, aby leveloval co najmenej + draw system mi absolutne nevyhovoval. IX uz na tom bolo omnoho lepsie, ale prislo mi to pre zmenu prilis jednoduche a vyvoj postav tiez nebol uplne ono. Neviem si pomoct, ale VII povazujem urcite za najlepsi diel z tychto 3. Co sa tyka VI, tak ta by si remake urcite zasluzila. Ak sa nemylim tak patri medzi hry s najlepsim soundtrackom co vysli na SNES + pribeh a hratelnost boli takisto exkluzivne.
    • Já bych bral kdyby vysly vsechny díly Final Fantasy na PC
    • ucho
      hm, já hrál jen VIII a rozhodně bych byl taky pro ni :)
  • Tak na tohle se těším! Hrál jsem originální pc verzi a narazil jsem na spoustu bugů a ještě mizerné ovládání, navíc to rozlišení a grafika s lego figurkama taky už dneska není ono.
  • MidnighT91
    Může mi někdo vysvětlit proč je tahle série tak populární??? V životě jsem to nehrál tak se ptám... Ale vypada to na dobrou komedii když tam v traileru skočil ten borec s půltunovým mečem a nahodil ten troll face tak jsem se složil pod stůl... Btw. Jakej má smysl vydávat k zahrání sedmej díl asi dvacetidílné série (sry absolutně nemám šajn kolik to má dílů příjde mi to jako španělská telenovela)??? Přece člověk co to bude na pc hrát, totálně nemůže chápat o co tam běží...
    • EuroSamurai
      Příběh,postavy,hudba u některých dílů i hratelnost.
      A to, že tobě se tenhle styl nelíbí snad znamená, že to nemuže bejt populární?Seš snad nákej dokonalej tvor podle kterýho by se všichni měli řídit?
      Každopádně mi to nepříde o nic víc absurdnější neš většina západních fps, navíc je to FANTASY.
      Jinak díly na sebe nijak nenavazujou každej (s víjmkou spin-off).
      • MidnighT91
        A já někde tvrdím že se mi tenhle styl nelíbí? Anime je supr, zrovna hraju Devil May Cry 4 a je to parádní řežba, jen se sérií Final Fantasy jsem se osobně nikdy nesetkal takže tu hru ani nemůžu chápat...
        • zrovna sedmicka je dost specificka svoji atmosferou, ty postavy tam maji jen par polygonu, ale pri hrani mas pocit, jako by hrdinum autori vdechli opravdovou dusi, blbe se to popisuje, ale proste ti po par (desitkach) hodin tak nejak prirostou k srdci a pusobi to cele hrozne lidsky, takovou atmosferu jsem snad u zadne jine hry nezazil.. na druhou stranu je to klasicky silene japonsky ujete a bojujes tam se souperi, jako je chaloupka na muri nozce, souboje jsou prehnane do absolutniho extremu (kombo treba vypada tak, ze postava vyleti do vesmiru, pri padu zpatky na zem se zmeni se v horici meteorit a napali to do soupere :) a je tam dost silenych napadu, treba se muzes rozhodnout jestli pojedes do kancelare padouchu nekde ve 40. patre vytahem, nebo pujdes pesky.. no a kdyz si zvolis variantu pesky, tak te fakt nechaji jit tech 40 pater a stravis ctvrt hodiny tim ze slapes po schodech :D
          • DangerousDave
            áno tiež som ten výstup absolvoval ale musím ťa opraviť tých poschodí bolo 60 :) inak tie rozhovory čo tam padali počas výstupu stály za to.

čo sa týka postáv tak vystihol si to dobre, dodám, že pôsobily detsky a nie tak dospelo ako v ďalších dieloch a to bol možno dôvod prečo si ich tak hráči oblúbily. Dnes to už tak nejde urobiť a to je aj dôvod prečo nechcem remake. Inak postavy počas bojov boli úplne perfektne navrhnuté a rozanimované.
            • dokonce 60 :D.. no uz je to nejaka chvilka co jsem to hral
        • EuroSamurai
          Z toho co si napsal mi to tak přišlo.
          • MidnighT91
            Permanentně mám už dva tejdny otevřenou tuhle stránku http://wall.alphacoders.com/index.php?s=Anime&sort=rating%20DESC&v=medium&page=3 a dělám si sbírku obrázků, některý jsou neskutečně nádherný...
            • ten druhy film co navazuje na FF7 se jmenuje advent children kdyby ho nekdo hledal.
            • jinak krome Esence zivota byl jeste druhy animovany film, ktery primo navazoval na FF7
    • ty hry totiž na sebe vůbec nenavazujou :) Každá FF hra má jinej svět.
      • MidnighT91
        Aha, mno jediné co z final fantasy znám je ten cgi celovečerák esence života a ten jsem viděl už mockrát, povedenej film...
        • RavenHolm
          Esence Života nemá s FF nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit