Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Esence Života nemá s FF nic společného.
  • MidnighT91
    Permanentně mám už dva tejdny otevřenou tuhle stránku http://wall.alphacoders.com/index.php?s=Anime&sort=rating%20DESC&v=medium&page=3 a dělám si sbírku obrázků, některý jsou neskutečně nádherný...
  • EuroSamurai
    Z toho co si napsal mi to tak přišlo.
  • EuroSamurai
    Pokud vim tak na PC verzi FF-VII sou ruzny hi-res mody a neoficialní patche takže kdo čeká na remake jen kvuli grafice muže zkusit PC verzi.
  • MidnighT91
    A já někde tvrdím že se mi tenhle styl nelíbí? Anime je supr, zrovna hraju Devil May Cry 4 a je to parádní řežba, jen se sérií Final Fantasy jsem se osobně nikdy nesetkal takže tu hru ani nemůžu chápat...
  • EuroSamurai
    Hlavně se vyhni FFX-2 to je spinoff kterej si vybrečeli fanoušci kterejm se nelíbil tragickej konec.
  • EuroSamurai
    Příběh,postavy,hudba u některých dílů i hratelnost.
    A to, že tobě se tenhle styl nelíbí snad znamená, že to nemuže bejt populární?Seš snad nákej dokonalej tvor podle kterýho by se všichni měli řídit?
    Každopádně mi to nepříde o nic víc absurdnější neš většina západních fps, navíc je to FANTASY.
    Jinak díly na sebe nijak nenavazujou každej (s víjmkou spin-off).
  • MidnighT91
    Aha, mno jediné co z final fantasy znám je ten cgi celovečerák esence života a ten jsem viděl už mockrát, povedenej film...
  • ty hry totiž na sebe vůbec nenavazujou :) Každá FF hra má jinej svět.
  • MidnighT91
    Může mi někdo vysvětlit proč je tahle série tak populární??? V životě jsem to nehrál tak se ptám... Ale vypada to na dobrou komedii když tam v traileru skočil ten borec s půltunovým mečem a nahodil ten troll face tak jsem se složil pod stůl... Btw. Jakej má smysl vydávat k zahrání sedmej díl asi dvacetidílné série (sry absolutně nemám šajn kolik to má dílů příjde mi to jako španělská telenovela)??? Přece člověk co to bude na pc hrát, totálně nemůže chápat o co tam běží...
  • EuroSamurai
    skream :Někdy zkusim to co dělaj jedinci jako ty .
    Nemám rád veganský jídla tak až uvidim někde veganskou restauraci tak tam zajdu a všem oznámim děkuji nechci a sem si jistej že to každýho bude zajímat!
  • ucho
    hm, já hrál jen VIII a rozhodně bych byl taky pro ni :)
  • EuroSamurai
    To sme rádi že to víme *6*
  • Final Fantasy VII - najlepšia hra akú som kedy hral. Tolko hodin kolko som s touto hrou strávil to sa nedá ani popísat.
  • DangerousDave
    debaty 6vs7 sú už obohrané ako stará plaťna ...ten kto hral prvú šestku tak u neho bude vždy TOP práve ona a naopak ten kto hral prvú sedmičku bude hájiť sedmičku. Sedmička bola podľa mňa vyzretejšia, emočne nabitá, omnoho krajšia, dojímavejšia ... mnohí hovoria, že v šestke je povedzme lepšia hudba a príbeh, dalo by sa o tom diskutovať.
  • Já bych radši remake VI, VIII nebo IX. Klidně mě upalte ale VII stojí za .....
  • Tak tak, já to nejdříve hrál na PS2 a poté si z originálky na PS2 vytvořil iso, které jsem pak v pohodě spustil na počítači. Stejně tak i FFXII jsem dohrál jak na PS2, tak i na počítači. A dokonce mě to na kompu bavilo i víc, než na televizi (ale asi to mělo něco do činění s tou malou televizí na kterou moc nevidím a musel se zvedat abych si něco přečetl). Ještě štěstí, že teď už si PS3 v pohodě připojuji k monitoru u kompu... :)
  • Osobně mám radši FFVI.

Nechci nikoho urazit, ale spoustu lidí tvrdí, že FFVII je nejlepší jen protože to bylo jejich první FF a taky to, který je nejvíc mezi lidmi chytlo.
  • Fianl Fantasy X se dá emulovat na každém trochu slušnějším PC.

Pokud tvůj stroj není letutá herka, tak si najdi PCSX2 a jdi do toho.
  • DangerousDave
    súhlas, bezdebaty najlepší diel. Osobne by som už nejaký remake alebo vylepšenú verziu nehral, tá hrá bola dokonalá taká aká je aj s jej chybami a nedostatkami. Ale pre tých čo ju nehrali, prečo nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit