Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neříkám, že to nebyla dobrá FPS, jen že ta hra je jeden velký skrypt, nepřátelé se objeví vždy ve stejnou chvíli a vždy se chovají uplně stejně - skrypt...v Hard resetu se na tebe v aréně vyřítí 50 nepřátel a každý má své vlastní intuitivní jednání bez skriptu a ty si poraď...proto se to nedá srovnávat s Killzone ani výkonostně.
  • Jack1947
    No jasný proč mně nebavila protože mi nesedlo tio prostředí nějakého budoucnostního Cyberpunku a ty zbraně a t roboti, nicméně hrát se to dá - není to pro každého holt. Kdo má rád klasiku alá Doom má docela smůlu byt tady jsou věci jako lékarničky atp...
  • Zvýhodnění není "bezplatný upgrade".
  • Nebylo zdarma.
  • TheGGG
    kdepak, byla to jedna z nejlepších FPS her co kdy vznikla... ne jak tady ty retro fps běhačky...
  • Killzone byl předpočítanej efektní film převeden do 3D střílečky. To se nedá srovnávat.
  • Ale jinak tech redux verzi moc neni, s tim souhlas. ;)
  • A co treba Metro Redux verze? :P Redux znamena, ze je to to stare v novem enginu.
    Treba srovnani redux a normal verze na hard reset:
    https://www.youtube.com/watch?v=oOHNo2sa9-Y
    Celej postprocess a podobny veci musis nastavit znovu, takze to nemusi byt vzdy lepsi. Ale textury a jinou grafiku... tam zalezi na tom, kolik na to mas casu a v jake kvalite jsi to puvodne delal.
  • Smysl ti uniká, ale hned v další větě ho vystihuješ *1* Mě původní hra minula, ale dneska mi troška nenáročné oldskool rubačky přijde vhod
  • Hral jsem demo,ze steamu a nic moc.To by utahla i ps3,killzone2 vypadalo mnohem mnohem lepe. *14*
  • Horst_Fuchs
    Docela drsné, řekl bych že za tím stojí "optimalizace" pro nový konzole. :)

Každopádně účtovat si za patchnutou verzi je hnus.
    Holt novej trend. Když už prodej DLC moc nesype budou si teď extra účtovat za patch.
  • jo Deus Ex dir cut byl vazne povedenej, když to mělo bug se synchronizaci a neslo to opravit, takze se hra prakticky kazdymu sekala... ble, zdarma drahy a nikdy to neopravili
  • Řekl bych , že minimálně majitelé předchozí verze byli zvýhodněni ve všech 3 nových Shadowrunech od Harebrained a Deus Ex taky za Director Uncut byl v lepší ceně ;)
  • Jack1947
    Neprovokuj -_-
  • to vypada huste, poradna strilecka pro chlapy, ne jak omalovanky pro deti overwatch
  • No ono to taky na ultra není žádný grafický zázrak. Ale zase si to zahraje každý a špatné to rozhodně není.
  • kubi-wan
    Původní verze mě svýho času střídavě skvěle bavila a občas nudila.... pak jsem hrál rozšířenou edici s DLCčkem (na lepšim počítači, takže mi hra i běžela plynulejš) a najednou mi to přišlo super. Ale smysl Redux edice mi trochu uniká....
    Nicméně kdo nepotřebuje 20 hodiny cutscén, bortící se baráky a podobný kraviny, tomu HR dost doporučuju *3*
  • Jack1947
    Mně baví i Doom btw painkiller nebyl retro fps spíš to byla hra která se hoodně inspirovala retro fpskama jako Quake,Doom ,Heretic ,Hexen a jiné... (Kůlomet, brokovnice - s mrazničkou atp...)

Proto mně baví i nový Doom, krystalická akce a i ten Mp nemá zlej, navíc jede parádně na Ultra nastavení

*4*
  • TheGGG
    painkiller je asi jediná retro fps co mě kdy bavila... ale tam to bylo dáno roztodivnými nepřáteli a lokacemi
  • Jack1947
    U Wolfa3D to chápu to děsně sterotypní stejné opakující se prostředí je na zblití to bez debat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit