Přejít na výpis diskuzí
Připravte si kyberkatanu, vyšla Redux verze kyberpunkové střílečky Hard Reset
3.6.2016 | Adam Homola
36 příspěvků
-
neříkám, že to nebyla dobrá FPS, jen že ta hra je jeden velký skrypt, nepřátelé se objeví vždy ve stejnou chvíli a vždy se chovají uplně stejně - skrypt...v Hard resetu se na tebe v aréně vyřítí 50 nepřátel a každý má své vlastní intuitivní jednání bez skriptu a ty si poraď...proto se to nedá srovnávat s Killzone ani výkonostně.
-
No jasný proč mně nebavila protože mi nesedlo tio prostředí nějakého budoucnostního Cyberpunku a ty zbraně a t roboti, nicméně hrát se to dá - není to pro každého holt. Kdo má rád klasiku alá Doom má docela smůlu byt tady jsou věci jako lékarničky atp...
-
Zvýhodnění není "bezplatný upgrade".
-
Nebylo zdarma.
-
kdepak, byla to jedna z nejlepších FPS her co kdy vznikla... ne jak tady ty retro fps běhačky...
-
Killzone byl předpočítanej efektní film převeden do 3D střílečky. To se nedá srovnávat.
-
Ale jinak tech redux verzi moc neni, s tim souhlas. ;)
-
A co treba Metro Redux verze? :P Redux znamena, ze je to to stare v novem enginu.
Treba srovnani redux a normal verze na hard reset:
https://www.youtube.com/watch?v=oOHNo2sa9-Y
Celej postprocess a podobny veci musis nastavit znovu, takze to nemusi byt vzdy lepsi. Ale textury a jinou grafiku... tam zalezi na tom, kolik na to mas casu a v jake kvalite jsi to puvodne delal. -
Smysl ti uniká, ale hned v další větě ho vystihuješ *1* Mě původní hra minula, ale dneska mi troška nenáročné oldskool rubačky přijde vhod
-
Hral jsem demo,ze steamu a nic moc.To by utahla i ps3,killzone2 vypadalo mnohem mnohem lepe. *14*
-
Docela drsné, řekl bych že za tím stojí "optimalizace" pro nový konzole. :)
Každopádně účtovat si za patchnutou verzi je hnus.
Holt novej trend. Když už prodej DLC moc nesype budou si teď extra účtovat za patch. -
jo Deus Ex dir cut byl vazne povedenej, když to mělo bug se synchronizaci a neslo to opravit, takze se hra prakticky kazdymu sekala... ble, zdarma drahy a nikdy to neopravili
-
Řekl bych , že minimálně majitelé předchozí verze byli zvýhodněni ve všech 3 nových Shadowrunech od Harebrained a Deus Ex taky za Director Uncut byl v lepší ceně ;)
-
Neprovokuj -_-
-
to vypada huste, poradna strilecka pro chlapy, ne jak omalovanky pro deti overwatch
-
No ono to taky na ultra není žádný grafický zázrak. Ale zase si to zahraje každý a špatné to rozhodně není.
-
Původní verze mě svýho času střídavě skvěle bavila a občas nudila.... pak jsem hrál rozšířenou edici s DLCčkem (na lepšim počítači, takže mi hra i běžela plynulejš) a najednou mi to přišlo super. Ale smysl Redux edice mi trochu uniká....
Nicméně kdo nepotřebuje 20 hodiny cutscén, bortící se baráky a podobný kraviny, tomu HR dost doporučuju *3* -
Mně baví i Doom btw painkiller nebyl retro fps spíš to byla hra která se hoodně inspirovala retro fpskama jako Quake,Doom ,Heretic ,Hexen a jiné... (Kůlomet, brokovnice - s mrazničkou atp...)
Proto mně baví i nový Doom, krystalická akce a i ten Mp nemá zlej, navíc jede parádně na Ultra nastavení
*4* -
painkiller je asi jediná retro fps co mě kdy bavila... ale tam to bylo dáno roztodivnými nepřáteli a lokacemi
-
U Wolfa3D to chápu to děsně sterotypní stejné opakující se prostředí je na zblití to bez debat *3*