Přejít na výpis diskuzí
Připravte si kyberkatanu, vyšla Redux verze kyberpunkové střílečky Hard Reset
3.6.2016 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Konkrétně se starým wolfem mám stejný problém, se starým doomem ne
-
Prosím nepiš že u Dooma ti je nazvracení z toho žes ho nehrál protože to je prostě konzoloidní pokaženej port *3*
Na zvracení mi bylo naposled v autě ale to sem byl menší ted bych se mohl koukat i na filmy za jízdy mít tv. -
Tak to jsem rád že s tímhle problém nemám, jediné co mi vadí jsou staré pseudo 3D střílečky kde se mění perspektiva jako Wolfenstein 3D Doom atd. I když u nového důma mi je taky trochu na zvracení, ale z jiných důvodů.
-
V reálu se hýbeš, takže tvoje vnitřní ucho nezaznamená nic divného, ve hře držíš w a postava se kolíbá ze strany na stranu, což má zřejmě navodit "realističnost" nejen u mě ale i u spousty dalších lidí to navozuje nevolnost. Nový doom má dost podobnou hratelnost jako HR, jenže tam headbobbing není protože bethesda není parta vymatlaných bezmozků kteří nechtějí přijít o část zákazníků a můžu ho hrát hodiny v kuse. Oceňuju hry, kde se to aspoň dá v menu vypnout, jako talos principle, HR nevydržím hrát dýl jak 10 minut a pak si musím jít lehnout, bohužel to nemám koupené přímo přes steam tak jsem jí nemohl refundovat
-
Ty bláho to snad prohodili ne dyk ten redux je ve všem horší *8*
-
http://www.gamespot.com/forums/pc-mac-linux-society-1000004/whats-head-bobbing-27246706/
Takto mi nevadí ale slyšel jsem že hodně lidí odpuzuje kvůli tomu i Handycam horory a to jsou lidi co asi mají motionsickness. Je to více realistické nebo v reálu jedeš po kolejnicích a zbran je úplně v klidu nehoupe se? -
no nevím, já z ní zvracím protože jsem dosud nepřišel na to jak vypnout headbobbing, ten kdo tuhle featuru vymyslel by zasloužil do držky, musím to přes ini vypínat i u prvního stalkera
-
Sic to mělo být Oldschool ale mně to prostě celé nějak nesedlo. No ale já jsem ani nedohrál např Painkillera to jsem vyzkoušel všechny... přitom to bylo supr.
-
"Zajímavé je, že majitelé původní hry nedostanou její Redux verzi jako bezplatný upgrade jak bývá v podobných případech dobrým zvykem..."
Jediná redux, která pokud vím byla zdarma byl The Vanishing of Ethan Carter. Nevím jestli se to dá nazvat zvykem. Sleduji ale jen PC scénu. Možná to na jinejch platformách chrlí o stošest. -
tak tato hra mě tedy vůbec nebavila... hrozně bezduchá fps bez příběhu a zajímavých momentů, atmoška byla fakt dobrá, ale vzhledem k otřesnému designu nepřátel jsem s radostí využil refund systém a to 1 euro si nechal poslat zpátky...
-
Původní hra mně moc nebavila, to FPS žánr je můj nejoblíbenější vůbec, tak nevím jestli vyleštěnáá grafika.a nějaké blbosti navíc mně nějak víc zabaví.
-
Hezci grafiky? No ja tedy nevim, ale podle tohoto srovnani (https://www.youtube.com/watch?v=oOHNo2sa9-Y) mi spise prijde, ze si autori slovo "redux" vylozili jako "zredukovat vsechno, co jde".
-
Ja sem vonehda koupil puvodi hru za 2 eura a prekvapilo me to. Jde videt ze to delali stejni lidi jako Shadow Warriora.
Ale tohle video je zajimavy:
https://www.youtube.com/watch?v=oOHNo2sa9-Y -
Tohle se mi líbilo, asi dám repete.
-
Rozhodně se těším, už tenkrát mě bavila, tak si to rád zopakuji. Kdo má rád tento typ her a nehrál originál, ať vyzkouší. A ty tři eura, pro majitele původní verze, mě nezabijou... *3*
-
Hodně nedoceněná FPS. Příjemně se hraje, spíše starší typ FPS a rozhodně to není na škodu.