Připravte si peněženky. Steam Machine nebude levná
-
Já budu jedině rád, když to budou dobré hry. Ale počítat s tím dopředu je šílenství.
-
Protože to není konzole, ale kancelářské miniPC. To musí být ziskové už na HW, nikdo nezaručí, že na tom bude zákazník hrát hry natož hry zakoupené na steamu.
-
Recenze na GTA VI budou v rozptyli 96-98% na MT. Tohle dostávají všechny hry od R* tak nějak automaticky.
-
Ok, ale ty konzole už nejsou dotované, takže proč hw na úrovní pět let starých konzolí , by mělo Valve prodávat za dvacku.
Navíc HW musíš dostat do co nejvíce domácnostem, aby se mohlo vydělávat na SW.
Koho tím chtějí oslovit, aby mohli prodat nejen ten hw ale i sw?
-
Výkon PS5 a cena PS5 PRO.
To by mě zajímalo, koho takovou nabídkou osloví. Moc té ceně nevěřím.
-
Neurazils, nenapsal jsem to 🙂.
Ale přiznám se bez mučení, že na RE: Requiem si dovolenou beru, no 😎.
-
Ano GTA 6 je další hezký příklad. Dokud to nevydají a nebudou recenze, tak plánovat, že si vezmu 14dní volno mi připadá více než přehnané.
-
Poslední HL je nejlepší VR hra. Proč bychom nemělo očekávat, že HL3 nebude skvělá hra? Je zvláštní, že když člověk napíše, že GTA 6 bude naprosto průměrná hra, protože je tam okolo tolik odchodů, průšvihů, prodlev atd., tak všichni řvou. A přitom Valve nic z toho, co má Rockstar v posledních letech na triku, nemá.
-
Bez urážky, ale fascinuje mě, jak každý automaticky čeká, že HL3 bude dobrá hra.
-
Já to říkám od počátku, že to bude u nás stát přes dvacku. A věčně se semnou o tom někdo dohaduje a porovnává to s 5let starými dotovanými konzolemi.
-
Valve si bere 30% z prodeje jenom za určitých podmínek a i to se postupně snižuje....
Podobné PC prostě pod 800-900 dollarů člověk nepostaví. Kdo očekával "magickou" 499 hladinu, tak je buď blázen nebo naivní člověk.
-
Psal jsem to od začátku a bavil se nad tím, kolik je tady chytráků, že nad 500 USD to přece nikdy nikdo nekoupí 😀!
Jestli to vyjde za 1.000 USD s H-L 3 s předběžným přístupem na xx týdnů, tak manželka asi nebude mít radost, no 😐.
Ale já jo.