Přejít na výpis diskuzí
Připravuje se další Call of Duty od Treyarchu
29.3.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
No jo, pro někoho herní odpad, pro někoho dobrá hra. Ta hra je dělaná tak, aby si ji koupilo co nejvíc lidí, aby se líbila co největšímu počtu. A spousta lidí nadává, ikdyž ji hralo jen pár minut, nebo dokonce vůbec. Podle mě nevětší zlo bylo MW2, kdy zprasili co mohli. Treyarch alespoň navrátil spoustu featurek které chyběly hlavně PC hráčům, sice to dojebali po technicke strance, na druhou stranu vidim mnohem vetsi snahu vyslyšet komunitu.
-
CoD hraje (procentuálně) pravděpodobně víc dospělých, než Deus Ex.
EDIT: Uznávám, přestřelil jsem. Deus Ex je příliš starý, než aby to srovnání bylo relevantní. Až teď mi přišel na mysl lepší (ale ne ideální) exemplář, takže oprava:
CoD hraje (procentuálně) pravděpodobně víc dospělých, než ARMA 2. -
Tady nejde ani tak o něčí názor na CoD (já ho třeba rád nemám), ale spíš o slavné výroky typu 'Mně se to nelíbí, takže to můžou hrát jen debilové, děti a Američani.'
-
Každý kdo tady píše že CoD je odpad tak by se měl zamyslet zda píše do správné sekce.Tato zpráva je hlavně pro ty co sérii hrají a mají rádi a ne pro ty co ji nesnesou.A taky nechápu postoj že podle některých lidí si hru kupují hlavně děti,jen se podívejte na youtube třeba na unboxing videa a uvidíte kolik dospělích lidí to hraje.Já sám jsem hrál všechny díly kromě 3.
a i když hraju i jiné série např Medal of Honor či Battlefield Call of Duty je pro mně pořád číslo 1
a je mi 18.Uznávám že je to striktně lineární a bezduchá střílečka ale to je přesně to co po celym dnu ve škole chci hrát. -
Já nezačal nic po nikom opakovat, samotná serie z řad IW se mi moc libí i teď, ale to co doslova "vyblil" Treyarch už před lety u Cod 5 (World at War) byla drzost. BO jsem hrál asi hodinu a pak to letělo z disku.
-
Pán Bůh nás ochraňuj
-
To sú komenty, všetci nadávajú a ja tiež, kto by to pred piatimi rokmi povedal, niekdajšia moja hlavná hra a modla COD sa teraz stáva pre mňa herný odpad. Jáj sorry, nie teraz ale už od CoD:WaW
-
Apríl je až za měsíc *2* .... Taky proč neudělat nový Cod když si to zase koupí miliony dětí
-
Jop :)
Normální masová póza. Nutná reakce na každou opravdu populární věc. Bylo a bude to tu vždycky... z poslední doby Avatar, do jistý míry Inception, hry od Blizzardu...
Všechno o čem se opravdu hodně mluví a co má hodně lidí rádo. -
Treyarch by mohl trochu zaexperimentovat a uchopit danou (znacne prevarenou) latku s trochou sebeparodie a vtipu. Udelat briefingy jako vystrizene z Duty Calls a hlavniho hrdinu vyobrazit jako hlaskujiciho BAD-ASSe, kterej si bude doutniky pripalovat plamenometem a tipat je bude o svoje predlokti. At si pak treba cestuje casem a dava tak nafrak historii ve vsech valecnych konfliktech napric dejinami.. Komu by se nadsazka v CoD serii nezamlouvala, tak si proste rok pocka na dalsi dil od IW.
-
tak já jsem klidně ochotný CoD zase blahořečit, ale až se vrátí k UO a od něj se vydají "správnou" cestou a ne k užšímu koridoru a dementnějšímu nepříteli.
-
Já si originály kupuju, ale koupit za 1500 Black Ops, to opravdu ne. Nekoupil jsem, ale hrál jsem (cca 15 minut), abych veděl. A klidně se tím i pochlubím, protože na téhle záškodnické akci proti nejvyvařěnšjí sérii všech dob nevidím nic špatného *3*
-
Tlak okolí. Když všichni okolo něco říkají, buď to po nich začneš sám opakovat, až se v tobě něco zlomí a sám tomu uvěříš, nebo budeš outcast až do doby, kdy celé stádo změní názor.
Kdybych dnes byl na vysoké škole a studoval psychologii, tohle by byla moje ročníková práce. -
Nenadávej mi do věřícího. :D
-
Hral jsem všechny CoD krom 5tky, tuším World at War, také od Treyarchu. A Black Ops byl určitě zklamáním, dobrý nápad, ale špatně podaný.. Při průběhu hry jsem se cítil přímo klaustrofobicky, kdy jsem probíhal menším prostorem jen proto, abych vyběhl do většího, kde bylo milión nepřátel snad za každou překážkou, poté běžel zase do užšího prostoru a zase do většího.. A nekonečné spawnování nepřátel dokud nedosáhnete Checkpointu? To byla taktika her kolem roku 2002, ne? Na prodloužení hratelnosti.. Akorát krom zábavy začíná docházet spíš k frustraci (kdo to hrál na nějtěžší, tak si určitě pamatuje sbíhání zákopů a zkopnutí 2 Napalm barelů).... Z Modern Warfare 2 jsem byl unešen, škoda, že Black Ops byla taková ledová sprcha.. *12*
-
Ooooooh, zase kopa inteligentů, co si myslí, že když nehrají CoD, tak jim to zvyšuje IQ a jsou inteligentní a můžou těm, co to hrají, nadávat do oveček, buhehehe, přitom se tu vyhrabalo ze země takové stádo, každý se stejným názorem a osvícen stejným Bohem, buhehe *7*
-
Tím se chlub, to je opravdu věc na kterou by jsi měl být hrdý.
-
My to možná hrajem, ale hlavně nekupujem *5*
-
Zkus to v příštím životě *3*
-
Ač ta série není kdovíco, tak je to celkem zábavná jednohubka a mulťák má obstojný. Nechápu kritiku, tak když se vám to nelíbí tak to nehrajte a je to ne? To v životě taky nadáváte na všechno co se líbí jinejm a vám ne?