Přejít na výpis diskuzí
Připravuje se další Call of Duty od Treyarchu
29.3.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Co řvete, dyť BO je boží hra. JAk tam člověk hraje za ty superhrdiny co vystrili milion typku jen holou rukou a slovem BANG. Dyť je to upe best hra, a jak je originalni. Nikoho ještě nenapadlo udělat hru s AI chytrou jak teletabís a s tím že je mapa tvarovaná do písmene I.
-
Další lacná děfka do už tak syflem prohnilýho bordelu jménem CoD...
-
Tak teď nám západní bratři ukázali jak vydělávat peníze stačí: 1. jít na WC 2. vytvořit stolici (ho*no) 3. vytvarovat ji do tvaru DVD 4. nalepit nápis Call of Duty: WC 5. vydělat peníze hodně peněz BTW: nějak takhle to je s pravým cod akorát na tý stolici (ho*ně) pracuje víc lidí *11* *11* *11* *11*
-
-
Už tu výrobu vidím:
není to hovno nějak široký? zkrátit
Nevypadá to hovno moc jako hovno? udělat ho z plastelíny
-
-
boží trest *1* *1* *1*
-
Hral jsem všechny CoD krom 5tky, tuším World at War, také od Treyarchu. A Black Ops byl určitě zklamáním, dobrý nápad, ale špatně podaný.. Při průběhu hry jsem se cítil přímo klaustrofobicky, kdy jsem probíhal menším prostorem jen proto, abych vyběhl do většího, kde bylo milión nepřátel snad za každou překážkou, poté běžel zase do užšího prostoru a zase do většího.. A nekonečné spawnování nepřátel dokud nedosáhnete Checkpointu? To byla taktika her kolem roku 2002, ne? Na prodloužení hratelnosti.. Akorát krom zábavy začíná docházet spíš k frustraci (kdo to hrál na nějtěžší, tak si určitě pamatuje sbíhání zákopů a zkopnutí 2 Napalm barelů).... Z Modern Warfare 2 jsem byl unešen, škoda, že Black Ops byla taková ledová sprcha.. *12*
-
Apríl je až za měsíc *2* .... Taky proč neudělat nový Cod když si to zase koupí miliony dětí
-
Treyarch by mohl trochu zaexperimentovat a uchopit danou (znacne prevarenou) latku s trochou sebeparodie a vtipu. Udelat briefingy jako vystrizene z Duty Calls a hlavniho hrdinu vyobrazit jako hlaskujiciho BAD-ASSe, kterej si bude doutniky pripalovat plamenometem a tipat je bude o svoje predlokti. At si pak treba cestuje casem a dava tak nafrak historii ve vsech valecnych konfliktech napric dejinami.. Komu by se nadsazka v CoD serii nezamlouvala, tak si proste rok pocka na dalsi dil od IW.
-
Pán Bůh nás ochraňuj
-
NE !
-
Je to už vyloženě trapné. Bohužel ovčané především z USA a VB si na hru budou stát fronty a tím dají activision defacto znamení že chtějí udělat i dalších x dílů