Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Doufám, že mezitim vyjde MW3 od emigrantu z Infinity Ward :l ...
  • Vzbuďte mě, až ohlásí 30. díl *1*
    • To se moc neprospis. *1*
      • Bod pro tebe! *3*
  • Nic proti tomu nemam ať dělaj Cod ale radši si klidně počkám do roku 2013 když bude mít singlplayer 15-20 hodin... a taky by to mněly dát do nějaký originálnější doby třeba tu 1.sv nebo nějakou budoucnost... no nápady dochází nebo ať to daj do 2 sv. ale pořádně!
    • já předpokládám že SP budou furt zkracovat=BO mělo asi 6h. (nejsem si jistej) MW3 bude mít tak 5 hodin "COD9" bude mít 4 hodiny "COD10 MW" 3hodiny "COD11" 2hodiny "COD12 MW" uz singl mít nebude ALE doufám že COD9 radši ani nebude protože jak jsem psal stolici si už umí udělat skoro každej
    • Zkus to v příštím životě *3*
  • Měli by počkat s tím vydáním až budou aspoň 24-jádrový procesory a pořádný grafiky, jinak si to nikdo nezahraje - podle komunitního manažera nemůžeme očekávat, že když nám jeden rok stará hra (MW2) v pohodě, že pojede dobře i BO, protože jsou tam technický vylepšení atd. (který bohužel normální člověk nevidí, spíš naopak).

Mw2 vypadá líp, běží líp, hraje se líp i když bohužel nemá servery, ale alespoň 50% her laguje a 50% her se dá. BO laguje pořád, padá do 40 fps...

Crysis 2 by se mělo snažit trochu, vždyť je to obyčejná hra co jede i na průměrné mašině, chlapci z Treyarchu jim určitě poradí jak udělat pořádnou technickou pecku aby to pořádně využilo i to nejlepší železo *1*
  • Neviem preco vlastne este citam prispevky k takymto hram. Niekedy sa treba posunut dalej a dat Vale niecomu co nikam nesmeruje. Hram Armu2, koridorovky - vylezte mi na hrb! :)
    • I ty linearni hry se daji udelat dobre.Coz neni tento pripad ovsem.
  • Pete.palis
    nééé...už nééééé...proč proboha?? *1*
  • Protože to lidi kupujou, kdyby to lidi kupovali prodával bych i suchý z nosu
    • A kdyby jsi na to dal nálepku Call of duty tak by si to lidi i předobědnávali *1*
  • Jen doufám že to nově založené studio od přeběhlíků z IW neudělá jen další válečnou koridorovku ale vytáhnou se s něčím lepším
  • Treyarch se muze jit tak do prdele i s celym COD *11*
  • V klidu .... Battlefield 3 to jistí :) jestli se jim povede mulťák což hodně doufám (i věřím) tak ať si Call of Duty vydává co chce :) ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit