Přejít na výpis diskuzí
Připravuje se další Call of Duty od Treyarchu
29.3.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Apríl je až za měsíc *2* .... Taky proč neudělat nový Cod když si to zase koupí miliony dětí
-
Treyarch by mohl trochu zaexperimentovat a uchopit danou (znacne prevarenou) latku s trochou sebeparodie a vtipu. Udelat briefingy jako vystrizene z Duty Calls a hlavniho hrdinu vyobrazit jako hlaskujiciho BAD-ASSe, kterej si bude doutniky pripalovat plamenometem a tipat je bude o svoje predlokti. At si pak treba cestuje casem a dava tak nafrak historii ve vsech valecnych konfliktech napric dejinami.. Komu by se nadsazka v CoD serii nezamlouvala, tak si proste rok pocka na dalsi dil od IW.
-
Hral jsem všechny CoD krom 5tky, tuším World at War, také od Treyarchu. A Black Ops byl určitě zklamáním, dobrý nápad, ale špatně podaný.. Při průběhu hry jsem se cítil přímo klaustrofobicky, kdy jsem probíhal menším prostorem jen proto, abych vyběhl do většího, kde bylo milión nepřátel snad za každou překážkou, poté běžel zase do užšího prostoru a zase do většího.. A nekonečné spawnování nepřátel dokud nedosáhnete Checkpointu? To byla taktika her kolem roku 2002, ne? Na prodloužení hratelnosti.. Akorát krom zábavy začíná docházet spíš k frustraci (kdo to hrál na nějtěžší, tak si určitě pamatuje sbíhání zákopů a zkopnutí 2 Napalm barelů).... Z Modern Warfare 2 jsem byl unešen, škoda, že Black Ops byla taková ledová sprcha.. *12*
-
Ooooooh, zase kopa inteligentů, co si myslí, že když nehrají CoD, tak jim to zvyšuje IQ a jsou inteligentní a můžou těm, co to hrají, nadávat do oveček, buhehehe, přitom se tu vyhrabalo ze země takové stádo, každý se stejným názorem a osvícen stejným Bohem, buhehe *7*
-
-
tak já jsem klidně ochotný CoD zase blahořečit, ale až se vrátí k UO a od něj se vydají "správnou" cestou a ne k užšímu koridoru a dementnějšímu nepříteli.
-
Tlak okolí. Když všichni okolo něco říkají, buď to po nich začneš sám opakovat, až se v tobě něco zlomí a sám tomu uvěříš, nebo budeš outcast až do doby, kdy celé stádo změní názor.
Kdybych dnes byl na vysoké škole a studoval psychologii, tohle by byla moje ročníková práce. -
-
Já nezačal nic po nikom opakovat, samotná serie z řad IW se mi moc libí i teď, ale to co doslova "vyblil" Treyarch už před lety u Cod 5 (World at War) byla drzost. BO jsem hrál asi hodinu a pak to letělo z disku.
-
-
Tady nejde ani tak o něčí názor na CoD (já ho třeba rád nemám), ale spíš o slavné výroky typu 'Mně se to nelíbí, takže to můžou hrát jen debilové, děti a Američani.'
-
-
Me spis udivuje,kdo je ochoten rok co rok platit ,na herni pomery, hodne vysokou cenu za 3h SP a MP ,ktery je porad to stejny.Stejny vizual,stejne herni mechanismy....
Proste zadna stopa po nejake snaze o inovaci nebo pokrok.CoD preslapuje uz nekolik dilu na miste.Ale na druhou stranu,proc neco menit rvat do toho penize,kdyz lide stejne vezmou obchody utokem.
Chapu,ze to nekoho bavi,ale nechapu,ze si ti lide nechaji srat na hlavu a kupuji za takove penize vicemene porad tu samou hru
-
-
-
Jop :)
Normální masová póza. Nutná reakce na každou opravdu populární věc. Bylo a bude to tu vždycky... z poslední doby Avatar, do jistý míry Inception, hry od Blizzardu...
Všechno o čem se opravdu hodně mluví a co má hodně lidí rádo. -
-
ehm.. Avatar i Inception opravdu nebyly žádný převratný filmy - spíš je to určitá snaha udělat protitlak na nechutnej komerční hype, kterýmu jde jen o jedno - vydělat co nejvíc peněz - a kterýmu se to u značný části oveček i docela daří - ale tak to přece bylo vždycky se všim ne?
-
-
-
Nenadávej mi do věřícího. :D
-
-
Ač ta série není kdovíco, tak je to celkem zábavná jednohubka a mulťák má obstojný. Nechápu kritiku, tak když se vám to nelíbí tak to nehrajte a je to ne? To v životě taky nadáváte na všechno co se líbí jinejm a vám ne?
-
-
My to možná hrajem, ale hlavně nekupujem *5*
-
-
Tím se chlub, to je opravdu věc na kterou by jsi měl být hrdý.
-
-
Já si originály kupuju, ale koupit za 1500 Black Ops, to opravdu ne. Nekoupil jsem, ale hrál jsem (cca 15 minut), abych veděl. A klidně se tím i pochlubím, protože na téhle záškodnické akci proti nejvyvařěnšjí sérii všech dob nevidím nic špatného *3*
-
-
-
-
CO CEKAT? kdyz haranti s konzolema v emerice to bezhlave kupujou, neda se ocekavat nic jineho nez ze bude kazdy rok dalsi a dalsi a dalsi dil, co se hratelnosti tyce 6,7 dil radeji nekomentuji zusatavam u 4teho s tim ze chodim hrat s puskou do 5teho dilu cas od casu, SD tam bylo opravdu dobre a velke mapy taky parada bohuzel do bylo zabite tanky!!!! ale pokud jsou na serveru vypnute je to parada. JENZE kazdy rok dalsi dil a tim odpada i hratelnost tech starsich a udrzi se jen silni jedinci, takze se vsehovsudy hraje 1,2,4 pak konec.
-
Měli by počkat s tím vydáním až budou aspoň 24-jádrový procesory a pořádný grafiky, jinak si to nikdo nezahraje - podle komunitního manažera nemůžeme očekávat, že když nám jeden rok stará hra (MW2) v pohodě, že pojede dobře i BO, protože jsou tam technický vylepšení atd. (který bohužel normální člověk nevidí, spíš naopak).
Mw2 vypadá líp, běží líp, hraje se líp i když bohužel nemá servery, ale alespoň 50% her laguje a 50% her se dá. BO laguje pořád, padá do 40 fps...
Crysis 2 by se mělo snažit trochu, vždyť je to obyčejná hra co jede i na průměrné mašině, chlapci z Treyarchu jim určitě poradí jak udělat pořádnou technickou pecku aby to pořádně využilo i to nejlepší železo *1* -
Nic proti tomu nemam ať dělaj Cod ale radši si klidně počkám do roku 2013 když bude mít singlplayer 15-20 hodin... a taky by to mněly dát do nějaký originálnější doby třeba tu 1.sv nebo nějakou budoucnost... no nápady dochází nebo ať to daj do 2 sv. ale pořádně!
-
-
já předpokládám že SP budou furt zkracovat=BO mělo asi 6h. (nejsem si jistej) MW3 bude mít tak 5 hodin "COD9" bude mít 4 hodiny "COD10 MW" 3hodiny "COD11" 2hodiny "COD12 MW" uz singl mít nebude ALE doufám že COD9 radši ani nebude protože jak jsem psal stolici si už umí udělat skoro každej
-
Zkus to v příštím životě *3*
-
-
Co řvete, dyť BO je boží hra. JAk tam člověk hraje za ty superhrdiny co vystrili milion typku jen holou rukou a slovem BANG. Dyť je to upe best hra, a jak je originalni. Nikoho ještě nenapadlo udělat hru s AI chytrou jak teletabís a s tím že je mapa tvarovaná do písmene I.
-
Tak teď nám západní bratři ukázali jak vydělávat peníze stačí: 1. jít na WC 2. vytvořit stolici (ho*no) 3. vytvarovat ji do tvaru DVD 4. nalepit nápis Call of Duty: WC 5. vydělat peníze hodně peněz BTW: nějak takhle to je s pravým cod akorát na tý stolici (ho*ně) pracuje víc lidí *11* *11* *11* *11*
-
-
Už tu výrobu vidím:
není to hovno nějak široký? zkrátit
Nevypadá to hovno moc jako hovno? udělat ho z plastelíny
-