Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velký dík D. Vávrovi a ostatním členům Warhorse za to že pořádají veřejné přednášky. Vývoj her se u nás neučí a učit asi dlouho nebude, proto je fajn že to pár lidí vzalo do svých rukou. Klíďo bych od toho vousatýho pána zkousnul i nějakou knížku (série Game Industry fakt docela bída, myslím že by se toho Dan měl ujmout sólově)
  • Hlavně že jsou patrioti jak říkají, Ale ani blbý stránky nemůžou být CZ.
    Hrůza to podporovat nebudu.
    • kickasl
      Tak to jsou v haji!
      Co bez tebe budou delat? :D
      A jeste me dostalo "byt CZ". Byt Czech? To tvuj komentar uzasne podtrhuje.
      Hlavne, ze jsme patrioti.
    • Ale z torrentu si to jistě stáhneš mezi prvními, viď? *7*
      • kickasl
        To by hrat nemohl. Vzdyt to nema cesky dabing! Ta ostuda. Ta potupa.
        Vzdyt by musel cist! To po nem nemuzes chtit.
  • Nedávno vybrali takovej balík, hned nato uspořádali pro sebe obrovskou žranici s drahým chlastem, na které nechyběly ani ******, a už znovu žádají o další peníze. Pane Vávro, to už jste stihli prochlastat a pro šu***? Nebo jak si to mám vysvětlit?
    • Ano, presne tak to je. Ty ***** byly fakt spicka, docela se nam uz styska, tak potrebujeme dalsi $$$.
    • God-of-War
      Voltmetr byl vždycky vocas.
    • Tys byl ta **** že to víš jako z první ruky?
    • Mart9
      Ale jako vtip dobrý.
    • Nijak si to nevysvětluj, stejně bys to nepochopil.
    • Vysvětlil bych to tak, že ty jsi nechápavý a závistivý vypíčenec.
  • Uz jsem to psal driv, mam takove podezreni, ze tohle mozna nestastne zpozdeni je paradoxne vysledkem neuveritelne uspesne kampane. Jakoze od kickstarteru uplynula strasne dlouha doba, na paypalovy obchod se cekalo dlouho, podporovatelum i fanouskum dodavali v poslednich tydnech pomerne malo novinek – skoro jako by samotny Warhorse zaskocil zajem a vybrana castka. Prijemne starosti, pokud tomu tak je.
  • doufám že bude moźnost zvolit si povolání opráváře středověkých toalet
    • Já doufám, že tam bude hackování. To je taková svěží novinka, kterou ve hrách člověk jen tak nevidí.
      • walltar
        No já myslím, že háčkování by tam nemělo chybět.
    • takový středověký mario.
  • God-of-War
    Jedem bomby. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit