Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Crysis je jednoznacne jedna z nejlepsich FPS sve doby. Mnohnasobne lepsi nez ty paskvily se znackou CoD na prebalu. To ale lidem, kteri Crysis nehrali, nebo se jim prilis trhala (jinak si ty hloupe zvasty o benchmarku nedokazu vysvetlit) asi nema cenu vysvetlovat...
  • conflig
    Tak třeba jednička mě baví do dnes
  • to je velmi zábavná hra, ale to ty nemůžeš posoudit protože jsi duhák.
  • conflig
    a proč pleteš 3ds max mezi engini??
  • Mám PC na úrovni dnešního high-endu, UE4 bude obrovským skokem pro konzoláře, na jejich nové "next-gen" konzole, ovšem pro lidi jako jsem já, je to už v tuto chvíli pět let stará technologie, která z mého PC nevymačká maximum. Mám-li tedy mluvit za sebe, UE4 je pro mě zklamáním už teď. Na konzolích nehraju vůbec.
  • UE4 pouhym klopytajicim pokracovatelem UE3, ktery sve vyuziti najde jen na novych konzolich? Dufam, ze mas s UE4 denne skusenosti ked toto napises.
  • No jestli je Far Cry 3 nejlepší akční hra současnosti, tak to jsme spadli hodně hluboko. Pokud chce někdo vytvářet opět kvalitní hry, musí se vrátit alespoň pět až deset let zpátky a tam hledat inspiraci, ne v těch současných hrách.
  • Mno přál bych si RPG . To co trápí Crysis je kvalitní smysluplný příběh. Když tu hru hraju mám jen pocit procházení mapy z bodu A do bodu B s rozestavěnými nepřáteli a to začne po čase nudit. Jinak MP byl docela dobrý dokud tam se nenasáčkovali cheateři a Crytek s tím nic neudělal :(
  • Coffin.Corner
    A to šéf Cryteku ještě velkohubě vyhlašuje, že Far Cry už nemá dnes co nabídnout *7* *1*
  • Vyrazne odlisne??? Ta relacia ktoru maju na mysli sa vola Snivajte s nami.
  • Když vyšel Crysis , spousta lidí to viděla jako tahovku. Co z toho udělat tahovou strategii? *1*
  • smejki
    Crysis Kart? *8*
  • Jediná věc, co mě od Cryteku zajímá je, kdy dokončí novou verzi CryEnginu. Nikdo jiný v herní branži vizualizaci a využití potenciálu HW nevěnoval tolik úsilí. Jistě, máme zde velice kvalitní nástoje pro tvorbu 3D grafiky typu 3DS Max, či komplexnější a lépe optimalizované Vue vhodné pro větší projekty, přesto doposud nejdostupnějším nástrojem fungující ruku v ruce s kvalitním enginem byl pouze CryEngine, UE4 je pouhým klopýtajícím pokračovatelem UE3, své využití na nových konzolích sice najde, ale potenciál HW dnešních dní nikdy nevyužije.
  • Kluci z cryteku se asi podívali na zábavu u konkurenčního Far Cry 3 a řekli si: co kdyby jsme z Crysis 4 udělali raději piškvorky :D
  • jako zeby to misto benchmarku byla i nejak zabavna hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit