Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Akorát by mě zajímalo, jestli je to X360, nebo PC hrané s X360 ovladačem. Přijde mi to nějak moc hezké, když to porovnám s tím posledním leakem. A navíc to je stream...
    Každopádně se ku*va nemůžu dočkat. Už jenom tejden *1*
  • Cahir
    Díky! Už to sleduju.
  • MrSanta
    Jj, já sám výhrady k boji v DA2 nemám. Líbí se mi. Jenom je to někdy na můj vkus moc rychlé.
    PS: jestli se nudíš, tuto někdo streamuje Skyrim: http://www.ustream.tv/channel/hey-broseph
  • MrSanta
    Já trouba jsem si to nepřečetl celý *7*.
    Ono se má, i podle jiných site, jednat o zbrusu novou značku od nového studia. Takže všechno co jsem doposud psal tak nějak ztrácí smysl. Jsem ostuda *2*
  • Cahir
    Aha, no tak to jsem rád, že se shodneme. Ale k tomu výroku od BW v podstatě platí, co jsem říkal - když jsi místo tanka poslal do bitevní vřavy zloděje, následoval většinou rychlý load. Pokud jsi u některých bossů správně nepohyboval postavami, znamenalo to okamžitou smrt (závěrečný fight v Legacy, s přízrakem v Hlubokých cestách, v Mark of the Assassin a proti několika dalším potvorám, třeba Tajemným děsům). Jestli tohle neznamená "záleží, kam postavu pošlete", tak už nevím. Jak říkám, chtějí si udobřit hráče (ty přihlouplé), přestože nemají za co.
  • MrSanta
    No, BW už jednou avizovalo oznámení zbrusu nové hry a pak z toho vylezlo oznámení Mass Effect 3 s kterým každý počítal. Takže si myslím, že ten DA3 úplně mimo mísu není.
  • MrSanta
    Abych předešel nedorozumnění. Já jenom přebírám citaci od kohosi z BW. Vyloženě tam psal, že bude důležité, kam kterou postavu při boji postavíte / pošlete. Netvrdím, že by boje v DA2 byly nějak zjednodušeny oproti DAO.
  • Cahir
    Přesně jak tvrdíš, považují TOR za nástupce, takže bych od nich KOTOR rozhodně nečekal. S nejvyšší pravděpodobností to bude DA3, nebo opravdu nový titul vyvíjený externím studiem (některá DLC k DA také Bioware přímo nedělalo).

Na druhou stranu je fakt, že mezi událostmi KOTOR2 a TOR je dost velká časová mezera.
  • Cahir
    Taktičtější boje jsou jen PR žvásty pro lidi, kteří si nevšimli, že kromě zrychlení bojů (to však nemá na taktiku žádný vliv) k žádné změně od Origins v podstatě nedošlo (tedy změně k menší taktičnosti). S DA3 by měli zůstat u bojů z DA2, jen by tomu měli dát trochu méně zběsilý look. Kdo hrál DA2 na hard/nightmare, ví o čem mluvím. Boje byli těžší než Origins a složení party hrálo významnější roli.
  • Cahir
    Určitě to nebude NWN ani BG, jelikož Bioware nemá práva na DnD.
  • Cahir
    Yep. Navíc Icewind dale je tak trochu akčnějšího rázu než hry od Bioware.
  • ja bych uvital novej icewind dale ale to myslim delal jeste black isle a ne bioware
  • Co je nejdůležitější ve válce ? Přesila *1*
  • To neva aspoň jsi pobavil *1*
  • tak a ted hura na konspiracni teorie!!! Co myslite ze to bude? Baldur's Gate III? Neverwinter Nights III?
  • To neni ani tak komunisticke heslo, jako celkem okridlena rada ktera cloveka predevsim v praveku casto zachranila *15*
  • Amylee.Anderson
    Těžko to bude DA3 nebo KotOR 3, když píšou, že to má být zbrusu nová hra.
  • Zaklínač je po všech stránkách dokonalá hra. Jednoznačně hra roku. Ten kdo nehraje RPG tak ať nekomentuje.
  • Jak uz tu psali MrSanta a Vrook, KotOR to nebude asi urcite. Spis DA3. Nebo nejaky novy titul ... mohlo by to tak dopadnout.
  • V jednotě je síla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit