Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebylo by zle, kdyby Bioware prekvapili a vratili se ke korenum. Novy Baldur bych videl moc rad. Ale mam takovy dojem, ze Bioware uz nevlastni prava na pravidla Dungeons and Dragons?
  • Od Bioware bych viděl DA3 Nechce si někdo vsadit?
  • Vrook
    Objasni prosím *15*
  • Vrook
    Všechno je to o tom, jaký studio se hry ujme, pokud by další KotORy dělalo BW nebo Obsidian, určitě by to stálo za to. Ale od BW to nečekám a nečekám ani, že by na tom začal pracovat někdo jinej. BW děla SWTOR a trademark na old republic se budou snažit udržet pro sebe. Přece jenom, kdyby někdo jinej udělal hru z Old Republic univerza, tak by měl už dopředu zadarmo promo a celou marktetingovou kampaň díky SWTOR. A navíc, jak píše Santa, SWTOR budou vpodstatě další díly KotORů. Po odehrání dějové linky tě nikdo nebude nutit hrát dál.
  • Doufám že to byl sarkasmus...
  • hahahah takova blbost ze bylo nominovana na hru roku?
  • BioWare dela dobre hry, jen mi vadi ta jejich komunisticka idologie.
  • MrSanta
    Chvilku se spekulovalo, že by snad na něčom takovém mohli pracovat Obsidiani. Já tomu ale moc nevěřím, vzhledem k SW:TOR. O tom BioWare tvrdí, že je to v podstatě KotOR 3, 4 a 5. Ale moc rád se budu mýlit. Kdyby to bylo jak píšeš, tak bych se vůbec nezlobil.
  • A kde je nominace Zaklínače 2 na hru roku? *8* *16*
  • MrSanta
    Od Bioware to tipuju na Dragon Age 3. Už se o něm neoficálně šušká celkem dlouho. A i když ještě nebyl oficiálně oznámen, tak se už vyjádřili jakým směrem bude DA3 směřovat (tj. přidání lokací, větší svět a taktičtější boje, ve kterých bude důležité kam jakou postavičku pošlete), takže podle mě to je jasné. A datum vydání bych viděl tak na březen 2013. To bych byl spokojenej. Hlavně ať to necpou do roku 2012. Ten je už teď nabušenej víc než je zdrávo *1*
  • To by byla chyba strkat ho do zadnice. Alan Wake byl podle mého super. Na další díl se těšim.
  • Já bych bral Star Wars: Knights of the Old Republic 3. Ovšem se vším tím pauzováním, řazením útoku do řady apod., ne aby z toho byla akční sra*ka jako Star Wars: The Force Unleashed. Nepsali jste před pár týdny o spekulaci, že by se na této hře někde mělo dělat?
  • od bioware bych uvítal další rpg akci(třeba se dočkáme nějakého SW titulu) a Alan Wake...no proč ne, ale ať to není titul pro kinect, ale plnohodnotný spin off titul, ovšem bez dlouhého čekání a taky s pc verzí...jinak můj favorit na hru roku je batman a portal2 a očekávaný je halo4 a diablo3
  • po tom co se vykaslali na PC hrace si muzou celyho Alana Wakeho strcit do zadnice
  • moje chyba. Blbě jsem četl.
  • Tak příští týden nebo za měsíc???? 12.12

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit