Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro milovníky Mechwarrior her rozhodně povinnost. Souboje mi připadají lepší než v takovém MW: Living Legends... mam z nich "realističtější" pocit. Správně těžkopádný - otočit stotunovýho Atlase rozhodně neni otázka 5 sekund a je třeba myslet dopředu. Ke gameplayi výtky nemam. Po posledním patchi je skvělá i grafika - zmizely všelijaký divný blur filtry atd. Nicméně ta hra podle mě NENI hotová na open betu. Už proto, že třeba obsahuje jen 4 mapy a jeden jediný herní mod - a to ten nejjednoduší, kdy se mechove spawnují na opačných stranách mapy a jdou se pozabíjet.
    • Zapomněl jsem na další důvod proč mi přijde open beta uspěchaná - optimalizace. Podle příspěvku na MW foru to spoustě lidem jede 5 FPS na docela nadupaných strojích (já mam asi štastnou konfiguraci, že dostávam 30 FPS na high detaily)
  • hrál jsem chvilku asi před měsícem.
    Když shrnu dojmy vesměs celkem pozitivní.
    Hra má spád, je to hodně o kooperaci, nějaké hrdinstvý je obvykle velice rychle potrestáno rozsekáním na kaši. Jinak se mně hodně líilo, že každý mech má své uplatnění a není to jen o tom našetřit na Atlase (ono jeho provoz je stejně šíleně drahý) a likvidovat vše co potkáte. Ono i ten pidi Centurion nebo jak se jmenoval má své místo a dokáže sestřelit atlase, sice mu to bude chvíli trvat ale v zhledem k jeho agilnosti a rychlosti to není až tak nemožné (mluvím z vlastní zkušenosti :D, kdy mého trochu pochroumaného Atlase jeden Centurion dorazil, prostě jsem ho nemohl trefit).Nefungovali klany, a hry se zatím losovaly náhodně.
    Trochu mně vadilo ovládání které se ještě piluje. Na mém Joysticku bylo ovládání hotové peklo, hlavně v tom, že otáčení celého mecha nebylo digitální, ale analogové takže reakce naplno nebo vůbec.
    Výběr mechů je zatím celkem skromný, ale postupně se doplňují, to samé zbraně, ty hlavní jsou, ale trochu mně chyběli Clanové zbraně, ale to vše by snad mělo časem být.
    Grafika byla celkem OK, trochu mě přišlo, že se možná používá až moc různých barevných filtrů, ale hlavní je, že hra běžela na mém PC svižně. Zvuk taky dobrý. Přehřívání je peklo :D.
    Takže když to shrnu vesměs pozitivní dojmy jak jsem psal na začátku.
    Z časových důvodů momentálně nehraji, ale vrátím se jakmile čas bude. Takže snad takové tručné dojmy někomu pomůžo v rozhodovnání. za pravopisné chyby se omlouvám.
    • K mechům. Ano, každý udělá svou práci stejně dobře. Všechno je jenom o pilotovi a uvědomnění si, jak hrát s malým a rychlým mechem nebo naopak s těžkým kolosem.
      Mimochodem klany ani groupy ještě nefungují, ale počítám že to do open bety dají do kupy, jinak to bude trochu...ehm.
    • Je vidět že si se o hru hloubjeji nezajímal. Klanové vybavení (mechové / zbraně) nebudou dřív jak za rok a to z jednoduchého důvodu. Hra je vepsána asi rok nebo dva před objevení klanů. Mechů je nyní 9 + varianty. V blýzké době (pod měsíc?) mají přibýt další tři. Cena oprav už není tak brutální. Ceny jednotlivých věcí se ještě ladí a ladit určitě budou po příchodu open bety.
      • Jak jsem psal hrál jsem to jen chvilku. A je pravda že příběhové pozadí jsem se moc nezajímal. Ono příběh je nastíněn a popsán na stránkách, ale ve hře alespoň v době co jsem hrál tam nebyla ani zmínka, ale jak říkám je to více jak měsíc, možná se to změnilo.
        • V pohodě. :)
  • jedna prosba pro všechny, kteří si to v open beta chtějí zkusit. Opravdu Vás všechny z hlouby duše prosím a žádám, než se vrhnete do víru bitev, prohlídněte si ovládání. A proboha, zbraňové skupiny (weapongroups) se volí šipkama a vybírají pravým CTRL. Není nic smutnějšího se po mé smrti koukat jak hraje živoucí spolubojovní a nemá nastavené weapongroup. V praxi to znamená, že po stisku střelby vypálí ze všeho co má a obecně při druhém nebo třetím takovém výstřelu se přehřejete. Pokud proti Vám stojí jakýkoliv mech se znalým pilotem, než se ochladíte, udělá Vám děsné poruchy nebo Vám prostřelí kokpit.
    • Ještě k těm weapongroups. Jdou zatím nastavovat jen a pouze v bitvě a to až po odstartování. Trochu divné, ale zatím to jinak nejde.
      • Jj toto mě taky hodně překvapilo ono naštěstí drží uložení i později tak není nutné je nastavovat pokaždé znovu. Horší je to po Wipu serveru, kdy si to člověk musí nastavit znovu, ale to příjde i o mechy, takže to stejně bude dělat znovu.
  • Nevim zdali to má ještě význam to sem psát, ale OpenBeta je momentálně odsunuta kuli problémům v posledním patchy. Teoreticky už je problém odstraněn, ale raději to odsunuli. Jinak jsem za celý dva měsíce co betatestuju nezaznamenal takhle vážný problém.
  • Po par hrach uz to bohuzel zacina nudit.
  • victor
    Až za 4 dny ? ... No nic , tak zatím jdu honit tanky po mezi ve WOTu :(
  • Ahoj, pokouším se dělat české fanstránky na www.mwo.cz. Budu rád za nějaký feedback a nápady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit