Přejít na výpis diskuzí
Pro inspiraci: Skyrim se stovkou modů je totální, ale krásný kýč
20.11.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Taky si myslim, že tak měl skyrim vypadat ... akorát kdo by to hrál na 5FPS?
-
Mozno len problem ovladacov, ja som pouzival SMAA 1.2 bezproblemov.
-
To hledí se s vytasením zbraně automaticky sklopí.
-
Skyrim - a hry TES obecně, počínaje Morrowindem - byly pro mě vždycky zároveň místem k odpočinku při pohledu do krajiny. Prostě jsem došel na nějaké zajímavé místo (zpravidla vrchol hory nebo někam k vodě), našel si denní či noční dobu, kdy vypadala hezky, a potom tam jen tak kempoval a užíval si to místo. Tohle mi žádná jiná hra zatím nenabídla, resp. jinde mě to tolik nebavilo. Mody jsou pak přirozeně k tomuto způsobu "hraní" jako stořené, protože si člověk nemusí lámat hlavu s FPS. Ve Skyrimu jsem používal lepší vodu (W.A.T.E.R), lepší osvětlení (Realistic lighting with customization), lepší trávu a stromy (Lush grass, Lush trees), a pár dalších. ENB mě vůbec nechytlo, ten styl mi nesedí.
-
Možno by do Steamu mali dať samosatný merač času ,ktorý by meral čas strávený skúšaním modov. V karte hry by si potom napr. videl: 71 hours played, 125 hours tried mods.
-
"...kterou si vyzdobil více než stovkou modů..."
Ak je toto pravda tak ma zaujíma ako dlho sa mu to načíta.
Podľa mňa mal takto Skyrim vyzerať už vo vanille. -
za 5 let? ... no pochbuju, že next gen konzole zvládnou takovou grafiku. A za těch deset se bojím, že se teprve bude mluvit o tom že mají přijít další next gen konzole. *1*
-
Budoucnost, to je to co v tom vidím. Možná teď ty mody jedou s fps 5 na brutálních mašinách, ale těším se, až hry budou za 5 nebo 10 let vypadat takto a ještě líp. To bude nářez.
-
Pěkný to je, to určitě, ale bohužel mi Skyrim, stejně jako každá hra od Bethesdy, připadá strašně povrchní, a když člověk odkryje tu pěknou slupku najde pytel nelogičností a blbostí, Skyrim jima překypuje.
-
to mi povidej ja mam nekdy obdobi kdy ty mody jen stahuju a zkousim xD prijde mi ze jsem tomu venoval vic casu nez samotnemu hrani xD
-
Doporucuji ENB misto FXAA. Daji se uz najit i relativne nenarocne verze i s DoF.
-
ja by som chcel také mody aj v iných "AAA" hrách.
-
nVidii používám spolu s FXAA PPI, SMAA sem myslim zkoušel a nedopadlo to dobře, nevím teď. Jde o to, že u FXAA PPI je nastavení saturace, sharpnes a fxaa, u nVidia (Prospector ?je to neco jineho nebo se to tak menuje?) ten zbytek.
-
Už to docela hezky napsal Train a já jen doplnim, že už jsem milionkrát koukal do krajiny nebo na oblohu, jedno, jaký bylo roční období, a řikal jsem si "tohle vyfotit tak mě kolegové sjedou za totálně kýčovitej render".
-
Modama muzes vzdycky vylepsit i sebelepsi hru a zrovna v pripade bethesdich her mas vyber jako nikde jinde. Je tam hodne trashe, ale zaroven je tam toho tolik, ze si kazdej najde to svoje...staci jen hledat.
-
FXAA?
O SMAA injectoru nebo SGSSAA přes NVidia Inspector jsi neslyšel? Případně ve spojení s přímým supersamplingem. -
Teď si dokonale v pár větách shrnul to, proč nemám rád mody. Hry má být imho "dodělaná" už v základu, což je u Bethesdích her přesný opak...
-
No super :) Pěkný.
Skyrim HD je super, jen skoda ze sem tam nevite co "nainstalovat" prvni a ktere soubory prepisujete :/. FXAA injector nutnost, zmenene UI, prkotiny jako cas pri nacitani, zadne logo na zacatku, vypnuty kompas, napověda, stealth. Sety textur pro brneni, zbrane, predmety, objekty, draci. Asi nejzákladnější co bych doporučil mít. -
Přesně. Nejvíc mě se.ou Dovaahkin houses, kde je prostě v KAŽDÉM všechno, od jehly až po výheň *16*
K anime modum nema cenu nic rikat, tj pro jine publikum. Ale když se najde super lokace/objekt, vždy ho někdo podělá pár detaily, co se tam nehodí, taky k zabítí.
Nebo mody, ktere se nehodi nakombinovat, pritom ma kazdy neco super. Ale furt je tam toho milion že :) -
A PAK, sis to sem tam prolezl a vypl. že? Známe *1* nejhorší věc na tom... *10*