Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    No tak tráva tam je zelenější a voda modřejší, to je celý. Jinak ty scenérie tam jsou pořád stejný. Kýč to možná je, ale na tu holčinu to rozhodně nemá. *4*
  • sleepless
    Kterou, ono je jich docela hodne :) Nicmene, realna krajina vetsinou byva kyc, coz neni vina krajiny, ale samotneho zachyceni. Vsecky ty podzimni fotky atd. Je to instatne hezky. A samozrejme to neni mysleno v negativnim slova smyslu.
  • sleepless
    No, ta krajina je ukazkova, pokud jde o kyc. Jako fotka z kalendare, co za komancu visel na kazdym WC :)
  • walltar
    Výtej ve fantasy jak si ho představuje dnešní mládež. *1*

Nic mě nedokáže rozladit jako nahé brnění ve hře ...
  • Magister_Peditum
    Jedinej kýč tam je ta postava ženský. "Brnění" s tangy skutečně navýsost užitečné, a co teprve ta obludnost s košilí a kravatou a hlavou bílého médi místo čepice?! *8* *1*
  • walltar
    Hej napiš kde bydlíš ... já bych se tam zajel podívat pokud reálná krajina u tebe vypadá jako tohle.
  • Osobne mam v Skyrime cca 20 modov a bohato mi to na moju kartu staci :) Ked som to zacal prehanat, hra zacala padat alebo sa mi niektore postavy alebo veci zacali spriehladnovat, napr. ruky. Tieto screeny su paradne, ale co z toho, ked sa to potom neda hrat
  • Reálná krajina je taky kýč jak poleno? Možná by bylo dobré si osvěžit definici kýče..
  • Skyrim? 3 hodiny skusobneho hrania a letel z disku, otrasne
  • h0p3
    asi před dvěma týdny, jsem se pokoušel o podobný modování.. bohužel mýmu počítači se to moc nezamlouvalo
  • walltar
    Tak sem se díval na ty ostatní screenshoty ... Konečně to vypadá trochu graficky použitelně. Akorát bych to malinko odbarvil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit