Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok, díky všem za objasnení.
  • kde se tam pise o tom, ze musis mit fb? a hlavne proc to pises tady? :D
  • ucho
    no ty svůj příspěvek můžeš až do posledního dne zrušit. prostě peníze se strhávají až po úspěšném vybrání požadované částky. v opačném případě se prostě žádné platby neprovedou a nestane se vůbec nic...
  • nikomu se nestrhne nic z uctu dokud se nevyzbira pozadovana castka v casovem horizntu 35 dni. pokud se to podari, z bankovych uctu prispivatelu se strhne suma, kterou prispeli... a lidem kt rikaji ze nikdy na nic neprispejou i kdyz to bude ta nejlepsi hra podle jejich prani... inu, nekdo hernimu prumyslu pomaha, nekdo mu skodi... a nekdo jen trollii...
  • Díky za info Ucho. Takže grupy, které mají na kickstarteru svůj projekt v podstatě žádnýma reálnýma penězma nedisponují i když vyberou třeba 500 000? To je potom dost zajímave..
  • Ja teda nevim, ale me to prijde jako docela normalni otazka. Samozrejme, ze se to da precist na FAQ, ale snad se muze zeptat i tady. 90% zdejsich komentaru jsou dosti zbytecne, tak proc si zasednout zrovna na tuto otazku? :P
  • Ááá, pan drsnej mAser se ozval.. Díky za rychlou a jasnou odpověď, to by mě fakt nenapadlo. Čekal sem, že se ozve někdo, kdo to narozdíl od tebe ví a řekne mi to, abych nemusel číst nějakej FAQ. Mě je to vcelku putna, já na žádnej projekt Kickstarteru nikdy žádný peníze nepošlu, jen mě to tak vrtlo hlavou, co s těmi penezi důvěřivých nebožáku bude.
  • TA soutěž o sluchátka to je vtip? :D Sluchátka za 180kč :) a ještě když chci napsat komentář, tak musím mít shitbook ? to je síla :D
  • ucho
    kickstarter funguje trochu jinak... peníze se vlastně strhnou až po úspěšném skončení. pokud se projekt neufinancuje, nikdo o žádné peníze nepřijde. jinak by to byl problém pro spoustu neúspěšných projektů...
  • Řeší se to tak, že si přečtěš F.A.Q. na kickstarteru a neobtěžuješ tady se zbytečnými příspěvky.
  • zdeeneek
    Ne, za blbost se plati *1*
  • A jak je to s lidmi, kteří jim už peníze poslali? To jim Elastic Games pošlou peníze zpět, nebo jak se to v takovém případě řeší?
  • jestli je to podobne CoD, tak doufam, ze je spravne varianta, ze to nespatri nikdy svetlo sveta ...
  • rad si to zahram az to vyjde, drzim im palce
  • Jo tak na to by bezne stupnice hodnoceni nestacili. :-D
  • Trol.diskuzni
    Modern Wars: The Elder Republic!
  • Call of Honor Skyfare
  • Trol.diskuzni
    Mass Warfare!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit