Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Metro je vlak, který se ze strachu před Chuck Norrisem ukryl do podzemí
  • MidnighT91
    Když se Chuck Norris nadýchá plutonia, plutonium do týdne zemře na ozáření.
  • MidnighT91
    Chuck Norris žaluje NBC, protože Zákon a Pořádek jsou jména, která dal svojí levé a pravé noze.
  • MidnighT91
    Když přistáli na zemi mimozemšťané, šel je Chuck Norris ukázat fotografům. Nevznikla žádná fotka mimozemšťanů, ale spousta fotek Chucka Norrise.
  • BoB.2
    Chuck Norris vyhrál Facebook.
  • MidnighT91
    Chuck Norris se narodil ve srubu kterej sám postavyl...
  • chuck norris vyhral world of warcraft ....2x
    • ma to byt dohrat ...
    • To jako v nejake soutezi vyhral 2x hru wow?
  • wow uz nema s cim zaujat tak vsadil na reklamu s Chuckom...Pandadatadisk je toho prikladom..
    • Jazz
      Za co mínus ?
      Fanatici WoW ?
      • Joha
        Som dlhoročný hráč WoW ale pandami to pre mňa zabili. To sa ani nedá brať serózne: "Casual friendly expansion." No tak to WoW dopadlo... našťastie tu mám aj EVE :D
        • Náhodou když jsem přítelkyni že bude moct hrát ve wowku za pandu tak to málem chtěla zkusit *1* Pandy mě rozsekaly *2*
  • jindra.veliky
    wowko je mi ukradeny ale hlavni je to ze Sparta drti Bohemku *2*

jinak ty vtipy s Chukem Norrisem mi prijdou celkem trapny a to hlavne v posledni dobe a tak nereknu treba prvni rok to byla sranda ok ale ted? *16*
    • BoB.2
      Fotbal je sra*ka já pařím na komplu.
    • AkA_AnarKy
      Hele Cipísku nedělej vlny. Já fandim Spartě a že by Bohemku nějak drtila bych neřekl.
      • MrSanta
        Prej Cipísku *15*, to si musím zapamatovat.
    • Ty fandis Sparte? To mnohe vysvetluje :)
  • jako ne ze by mne to zrovna extra vadilo, ale s tim mnozstvi clanku si uz opravdu pomalu muzete skoro zmenit nazev webu na games and wow :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit