Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    No jisteze ja jsem na autobusy, takze kazdy kdo jezdi autem by se mel taky lecit:-)
  • Veskoslav
    Portal 2 primárně na konzole? To jsem se tak dlouho nezasmál:-D Zjisti si něco o Valve, ano?:-D
  • Hmmm takže PC scéna i s piráty dokáže vytvořit několikanásobně větší FAN scénu , než Xbox360 i s piráty ..... Ale to snad není novinka , jen vidím poprvé , že by šlo hlavně o fanoušky a jisté peníze stály až v pozadí . ;)
  • Ringwraith
    A neměl by jsi se jít léčit ty, protože posíláš lidi do léčebny kvůli jejich vlastní svobodné volbě herní platformy?

Když někdo bude jezdit radši autobusem a ty máš rád auta, tak ho taky pošleš do léčebny?

Asi by se ti líbil World According to sankuri, ale tak realita nefunguje.

Já teda Cahiruju *1*
  • sankuri
    Konzole, Notebooky, Handhealdy, Tablety atd. jsou zlo a kdo je uprednostnuje na hrani her pred PC by se mel jit lecit!
  • Ringwraith
    Nevím jestli z technického hlediska (nedivil bych se), ale z hlediska náplně byl dělán už od začátku pro konzole. Portal 1 naopak nebyl. Pak můžeš pozorovat rozdíl v tom, co to tobě puzzle žádají. Portal 2 je totiž dělán pro analogy a tak po tobě nikdy nechce rychlost a přesnost míření portálů zároveň. To na analozích totiž moc nejde.

A tak se s tím Valve poprali a puzzle postavili na jiných principech. A hra je dobrá a všichni jsou z ní hotoví a nikdo si nestěžuje, že kvůli konzolím jsme přišli o jeden element obtížnosti.

Takže možná nejde o konzolový port v pravém slova smyslu, ale ten termín se taky nepoužívá už jen technicky, ale i v rámci herní náplně.
  • Portal 2 je konzolový port??
  • Ringwraith
    Sorry, to byl jen malý joke, teď už jsem trochu textu přidal.

A věz, že já se konzolí rád zastávám.
  • Ringwraith@tiscali.cz : konzole maji spatnou grafiku ? Podivej se na Gran Turismo , Uncharted nebo Gears of War a vazne tyhle hry maj spatnou grafiku ? Jenak to je duvod proc jsou morem pro herni prumysl ?
  • Ringwraith
    A ty si hulvát, který jen uráží.
  • A ty špatný koule *1*
  • Ringwraith
    Mají špatnou grafiku! (To ti odpoví 12letý PC hráč!)

Jiní dodají, že kvůli nim jsou hry jednoduší, mají horší menu, špatnou AI a blablabla.

Jo, to ale není chyba konzolí. To je chyba nové generace konzolistů, kteří začali hrát až s příchodem X360 a PS3. Protože i na konzole jsou hry jako Skyrim, Fallout: New Vegas, Dragon's Dogma atd. s velkými světy a herní hloubkou. Takže fakt, že dnes vychází tunelovité hry pro voly není chyba konzolí, ale nových konzolistů.

Jo a vtipný fakt je jak někteří místní PC hráči používají spojení "konzolový port" jako urážku. Nikdy se to totiž neobjeví u nějaké decentní hry. Co třeba Assassin's Creed? Co Dead Space? Portal 2? To nejsou konzolové porty?

Ale když je hra špatná, tak se vždy najde někdo, kdo vypíchne, že jde o konzolový port. Ale já se budu muset stát arbitrem obráceného zdůvodňování a říct, že hra není špatná, protože jde o konzolový port, ale jen prostě pro to, že je špatná.
  • jsem PC hrac driv jsem hral na Amize . Zajimalo by me cim jsou konzole morem pro herni prumysl.
  • Black_Hand
    jsem pcckar, ale todle je hluboce retardovany prispevek do diskuze. neni praktickeho duvodu, proc by ta hra nemela fungovat na konzolich.
  • Umaroth
    bohuzel...
  • sankuri
    Konecne vyvojari dostavaji rozum a prestavaji podporovat mor herniho prumyslu - konzole.
  • Ringwraith
    Komunita diskuzí na Games.cz?
    http://i42.tinypic.com/2yocxa8.jpg
  • Umaroth
    no tohle je rozumny pristup, ale z druhe strany(naopak) ve zdejsi komunite je takovy pristup hrdelni zlocin... *7*
  • DD vyšli až po vydání OMD a navíc se to hraje uplně jinak. OMD byla jasna volba a koupil jsme to hned, u DD mi to nejakou dobu trvalo, nez jsme se do te hry dostal a dal ji sanci.
  • Because FUCK YOU, thats why!...sakra, ale teď vážně, mám zrovna Xbox :D Ale zahraju si to na PC, no, svět se nezhourtí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit