-
Na Streamu asi nebude.
Bože, za to bych vás přivázal na kůl a upálil. -
Jojo, každej kdo má nainstalovanej na PC Steam, tak ho Gabe monitoruje a až bude svět v prdeli, tak se PC transformujou do robotů a vyhladí lidstvo na Zemi.... Áno, měl bys přestat koukat na sci-fi ;)
-
Už aby to bylo
-
GG nemá achievementy, nemá komunitu, nemá "Steam Overlay"... Slovo "lepší" bych tedy raději nepoužíval u služby jako celku.
-
Asi si zase zahraju Minecraft :D
-
Tohle tvrdí něco jiného, pokud se tomu tedy dá věřit.
-
EA samohlásilo, že na Originu toho bude časem víc. Evidentně už rozjednávají.
-
Pokud vim.. Nn, nebyl. Celkem dlouho jsem vsechny ty ceny sledoval a nakonec me to vyslo nejlip. 5 euro za BC2vietnam a v cechach tady koupit polskej obal :D.. Fakt to bylo nejlevnejsi.
Kazdopadne jen rikam, ze akce nejsou jen na steamu a proste me vadi, kdyz to nekdo hani jen proto, ze to je EA nebo buhvico.. -
No tak pak bud myslel nekoho jinyho, nebo je ta hlaska naprosto zcestna :D.. ledaze by se nechal koupit :D
-
Mě teda jako první napadlo GFWL a až pak Origin, ale ono je to jedno, oboje je nepouzitelnej zmetek :(
Jen nevim jake vyhody by MC na streamu mel. Prodano 3M kusu tak jako tak...steamcloud se tam moc nevyuzije..nenapada me nic, velkeho. Asi neco prehlizim :) Ale kdyz tam bude budu jen rad. -
Pokud vím, tak BC2 + vietnam byl na Steamu za 10 euro. To za 5 byl jen samotný Vietnam, předpokládám. Ale třeba se pletu >.>
-
To nevím ale když se podívám na hry tak vidím jenom EA , EA , EA , EA ...
-
Na druhou stranu na Originu jsou taky super akce :D..
Ja tam koupil BC2 vietnam za 5 euro.. To bys jinde nesehnal.
Nerikam, ze to je super platforma, ale trochu pohledu i z jine strany.. -
Zase kdo vi, co tam provadel. Ja s uctem nemel zadny problemy a takovyhle problemy muze mit clovek i se steamem.. Zas tak bych to nehanil..
A btw ja myslel, ze na Origin dava EA jen svy hry, tak jak by tam mohli dat Minecraft O.o? -
To ja kupuju na GamersGame, imho je to mnohem lepsi nez na steamu. Mnohdy vyhodnejsi ceny a clovek neni zavisly na nejake sluzbe, ktera musi bezet v pozadi a sleduje, co hrac dela.
-
A co by to jiného bylo ? :D Jen origin je tak sobecký že chce konkurovat s ostatními tím že si tam nacpe jen a jen vlastní hry ... za sprostou cenu . Nechci vychvalovat steam , ale já ho mám a ceny tam za nové hry jsou taky takové jaké jsou ale exptrémní výprodeje to si nenechám ujít. Denní slevy okolo 75% , nestěžuji si . Tak to vidím já .
-
off-topic: Notch predstavuje minecraft 1.8 http://www.youtube.com/watch?v=PcNgWEhlAxg
-
to je reakce na tu nespecifikovanou sluzbu pac si taky myslim ze je to origin *10*
-
no potom co mi rikal kamarad jake musel podstoupit martyrium pri preorder sw jsem se rozhodl ze je kaslu a bud bude rozsirena edice az to vyjde nebo at si nas...rou. 3 ucty si musel vytorit, na jednom ho upozornovali ze by mel uvadet stejny mail pac se budou loginy slucovat a pka by mu vygenerovali heslo atd.. EA je sprosta ze bych z toho zvracel jak po litru rumu. Je neskutecne kam to bile limecky dokazi dovezt.
-
Tak to je pro mě jako pro majitele steamu a příznivce Minecraftu skvělá zpráva . Doufám že se jednou dohodnou a Minecraft se objeví na stemu , jelikož přes internet si nikde jinde nekupji hry . Děkuji Games.cz