-
Omg nakupuje tady někdo třeba na steamu, že si stěžujete na ceny kamených obchodů oproti digital download? Tam sou launch ceny her na 90% vyšší než u nás krabicovky třeba v Game a hlavně u AAA titulů. Zrovna v Game jsem koupil přes web Borderlands 2 za 799,- a akorát sem si pro to dojel cestou domů, kdežto na Steamu by mě to stálo ve stejnou dobu 50€ což je asi 1250,- tak co je potom dražší. Jediné, v čem takovéto DD vynikají jsou slevy a to si člověk nějaký ten čas po vydání počká.
-
výkup novinek většinou bývá za 700-800,- protihodnotou třeba i kolem 900,-...samozřejmě pokud to není nějaký sranec. A použitý nebo nepoužitý kody většinou nejde moc ověřit takže se prostě počítá s tim že použitý sou.
-
Klid, profesionalitu by nikdo nečekal, v pohodě. Nejste přeci jen novináři, dejte si pifko a cíčko na Gamesconu a "spovídejte" nějaký selebrity herní. V poho. Lehárko.
-
Ted jeste otazka: Co to bude znamenat pro nas zakazniky?
-
uz dlouho nakupuju hry pres game.co.uk s ecenama u nas te neda srovnavat. vse mi prijde do 3 dnu s postovnym 3 liber
-
Tak jasně, určitě nemůžou cenově konkurovat digitálním distribucím, ale ten rozdíl 299 vs. 1499 mi vyrazil dech *4* Je to škoda, já bych si rád kupoval krabicový verze xboxových her, jsem ochotnej za ně dát třeba o 200 navíc oproti XBL, ale ve chvíli kdy přídu do obchodu s tim, že bych si rád koupil nějakou hru a buď si z tý jejich nabídky prostě nevyberu (a to mam dluohej seznam her, co bych si rád koupil), nebo je to o tisícovku dražší než na digitální distribuci, tak se nemůžou divit že jim tam moc lidí neleze
-
Gamescape je tragický obchod.
-
teda takovýho blba jako ty už sem opravdu dlouho nepotkal, když minu diskuze zde, to sem eště neviděl, ceny her v Anglii, cca o 15% nižší než u nás nemají s nízkou cenou nic společného, je to naprosto stejný zlodějský vydavatelský svinstvo jako u nás, jakákoliv cena přes řekněme 20-25$ je naprosto neobhájitelná jakýmkoliv vykastrovaným hlupákem ať už si říká robotron nebo jakkoliv jinak
-
Některý asi jsou, ale k nám se ta sleva vždycky dostane o něco později, už z principu. A než oni doprodají tu původní várku. Jasně, záleží, jak si to dokáží ošéfovat, ale to už je pak na zákazníkovi, s kterým obchodem má dobrou zkušenost. Taky se na tohle dá upozornit a oni třeba řeknou, ta sleva příde za týden, nebo tak.
-
ja zijem v uk uz dlhsiu dobu a hry tu stoja okolo £23 - £27 launch release na PC. keby som to prirovnal k platbe napriklad za shoping tak nakup na jedla na vikend.
-
Drahý nejsou, spíš mi přijde, že jsou místní kamenný obchody zoufale neflexibilní co se týče cen. Gamescape třeba prodává Fallout: New Vegas nebo Battlefield: Bad Company 2 (oboje xbox verze, které jsou na Games on demand dostupný za 299kč) za 1499Kč, WTF? Nemluvě o tom, že jejich skladový zásoby jsou mnohdy zoufalý. Maj plný police pár let starých her za launchovou cenu a když jsem si chtěl koupit pár měsíců starý SpecOps: The Line, tak jsem musel obejít 4 obchody. U Game je to o něco lepší, ale pořád žádná hitparáda
-
Opraveno.. Byli jsme na cestě do Kolína, to jen na vysvětlení, proč ta oprava trvala tak dlouho..
-
"O jejím prodeji novému majiteli se začalo jednat jen několik týdnů poté, co byla na mateřskou firmu uvalena nucená zpráva" - správa Petře, správa.
-
Byla by škoda, kdyby zanikli. Ale vzhledem k tomu, že maximálně před měsícem u nás (konečně) otevřeli pobočku, to IMHO nehrozí.
-
Ceny jsou v cizině v podstatě stejné jako u nás (nové AAA tituly), což ovšem neplatí o našich platech, a tady platí rovnice (s nadhledem): Více peněz = Více peněz pro koupi hry = Více prodaných her. U mě to tak funguje, já bych chtěl hodně her, ale nemůžu si je ze svého platu dovolit, ale to je všechno zase na delší povídání, protože někdo může kontrovat třeba dražším nájmem a pojištěním v Anglii, celkově tedy vyššími životními náklady a k tomu úměrně vyšší mzdu atd, atd, atd. Na dlouho.
-
tak tos četl nějakou děsnou koninu.
-
Robo zase tak až moc nízké nebyly.MAximálně tak byl rozdíl resp. pořád je max. +- 150,- kč.Byly tam i vyjímky, ale tu si snad pamatuju jen u DA2.Zase ale u mě je to dáno tím, že já češtiny do her nepotřebuji, takže budu nakupovat v zahraničí i kdybych ušetřil jen 50,-
Jestli jsou hry u nás drahé ? Ano i ne, ale problém u českého Game je, že on u nás ty hry nejdražší prostě má.
Stačí se podívat třeba na ceny D3 nebo Max Payne 3.Bydlím kousek od Game, ale dávat za to ty peníze a ještě navíc platit v kamenných obchodech o 1oo - 2oo,- více ? to po mě ani po nikom jiném snad ani nemůžou chtít. -
Že cenové šílenství her v anglii způsobilo prodejcům problémy ví uplně každý, kdo do toho aspoň trochu vidí, nebo aspoň si přečetl těch pár novinek a článků. Až budeš chtít někomu nadávat do blbců, zkus to ráno, když se podíváš do zrcadla.
-
aha, ceny moc nízké, to je nejlepší vtip, co sem dneska slyšel-na druhou stranu, co jiného čekat od blbců z Games diskuzí
-
Hry u nás nejsou drahé, problém je, že na západě si lidi víc vydělají a tak si mohou víc věcí dovolit. Ceny her u nás jsou přesně takové, jak se ještě vyplatí je prodávat a lidé jsou schopní hry kupovat. Obchody a distributoři se u nás drží jen tak tak. Trh v Anglii byla výjimka a taky na to doplatili.