Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mám štěstí, zrovna minulý týden jsem si našetřil na 3DS a plánoval jsem si ho koupit, ale teď najednou tady čtu tyhle věci... :) To je fakt super, nejspíš si ho tím tuplem koupím, protože jsem měl našetřeno jen na konzoli samotnou a na hry bych už neměl peníze... :D Zkrátka super zpráva! :) A PSvita bych stejně nechtěl, protože na to jsou logicky hry nějaké stejné jako na PS3, které už vlastním, takže nepotřebuji si na cestách hrát ty samé hry, které si ve větším HD můžu zahrát v klidu doma u televize... :)
    P.S. Omlouvám se, jestli jsou v textu nějaké pravopisné chyby... ;)
    • Já nepotřebuju hrát Zeldu která byla už na N64 a GC *3* Ale vážně. Já osobně zase chci zážitek jako z velké konzole na cestách. Ne ty samý hry, ale hry stejně technicky zvládnuté: Ovládání, grafika atd.
      • To chápu ;) Ovšem já bych chtěl zkusit i jiné hry, které třeba na PS3 nejsou. Jako například Zelda nebo Ghost Recon v novém provedení tahové strategie :).
  • Není se čemu divit. Já bych si ji taky nekoupil.
  • SA-reg
    A teď k článku:

    Myslím, že ta sleva se dala čekat hned, jak Sony oznámilo 250$ za PS Vitu. Jo, mám rád Nintendo, ale nejsem slepej a vidím, že momentálně se jeví Vita jako lepší koupě. 3DSko to mělo těžký, protože 3D efekt není žádnej zázrak a hlavně mu chybí dost first party trháků, který by strhly fanoušky. 3rd party podpora by taky dost pomohl a RE: Mercenaries 3D zatím není dost... chce to přidat a ne rušit hry jako Megaman Legends 3. A casual crowd, kterej kupil DS kvůli hříčkám nepřesvědčí jen tak k nákupu nové a dost drahé konzole.

    Každopádně před touto slevou jsem si byl skoro jistej, že PS Vita "vyhraje", ale sleva s tím zamává a budu to dál se zájmem sledovat zpoza svého PSp, pro který mi zbývá pořád dost her na zahrání. Bitva se stejně povede spíš v zámoří a v Japonsku, jelikož u nás nevidím velký úspěch ani jednoho, hráči jsou tu už srostlí s klávesnicí a ne-hráči radši zaplatí 3x-4x víc aby jejich hračka zároveň telefonovala a posílala SMS, ale jinde se boj povede. A já sedím v přední řadě.
    • 3x-4x víc za telefon určitě ne, vzhledem k tomu, že se u nás bude Vita prodávat za 6000Kč (€250), tak je to spíše 2x, i výrazně pod 10k koupíš slušné telefony. Vita se navíc začne prodávat až na začátku příštího roku, což může zajímavé telefony posunout do ještě nižší cenové kategorie.
      A ještě by chtělo dodat, že ten za €250 bude osekanej na 256MB RAM.
      • SA-reg
        To osekání RAMky se týká obou modelů Vity a je to věc, která pomohla dát cenu tak dolů. Modely jsou dva. Jeden jen s Wifi, druhej s WiFi i 3G. Jo, za 250€ máš model bez 3G. Takže za 3G si můžeš připlatit.

        Oprava: ta kse zdá, že nikdy žádná RAMka ani nebyla snížena viz:
        http://www.qj.net/ngp/news/rumor-entry-model-ngps-ram-to-be-cut-in-half.html
        http://thesilentchief.com/2011/05/28/sony-responds-to-ngp-ram-reduction-rumors/

        A jo, 3x a 4x je možná teď už přestřelený, ale stejně...lidi radši koupí smartphone a hrajou hříčky z éčko jako Angry Birds nebo Rolling Ranch aka Angry Birds 2: The Electric Bogaloo), než PSP/DS/3DS/Vita a pořádný, ale dražší hry.

        A bonus o Uncharted... uvědomte si, že Sony vám dává na výběr jak budete hru ovládat. Takže můžete normálně hrát na tlačítkách a analozích. Jo, namačkání cesty nebo jen naklonění Vity a čučení jak Drake sám přeskáže je spíš film a ne hra, ale třeba někdo nezvládne ani mačkat pár tlačítek....
  • Jen pro porovnani - tento mesic:
    Nintendo DS se prodalo asi o 50 tisic kusu vice.
    PSP se prodalo jen asi o 10 tisic kusu mene.

    Na novou konzoli je to vazne spatne :(
    • myslis PSP vita? no tak to je jasny ze si to lidi nekupujou koho zajimaji novi hry kdyz psp 3000 a 2004 si muzes hacknout a vesele stahovat hry
      • SA-reg
        Myslí PSP protože nic jako PSP Vita není a PS Vita se ještě neprodává.

        A teď šok. Všechny PSP se už delší dobu hacknout. A teď další šok. Někteří mají CFW jen kvůli homebrew, hlavně emulátorům, a PSP hry si kupují. Chápu, že myšlenka placení za PSP hru bude pro tebe asi nestravitelný koncept, ale ne každej je takovej...

        A bonusovej šok... na PSP pořád vychází dost nových her... ale jen v Japonsku, kde je ještě silný...
        • ne to si me spatne pochopil ja si hru na PSP klidne koupim ale kdyz za to stoji jenze skoro vsechny ty hry se daji za 2-3 hodiny dohrat opravdu ma cenu si koupit novou hru za 900 kč hned ji dohrat a co potom? prodat ji zpet za polovinu? musim rict ze v tomhle ohledu je piratstvi dobry jdes na nejaky free server za 1.8 GB si stahnes hru jednoduchy PSP Go bylo blbe reseny ze si do nej nemohl davat UMD a nektery lidi proste nemaji moznost kupovat pres kartu kdyz je to dejme tomu dite nebo pubertak
          • SA-reg
            No, to máš pravdu. Musíš hold vybírat hry, co za to stojí a ne kupovat každou #$&*%$.
            No a děti i puberťáci mají rodiče... ale beru ten argument, já taky začal pořádně kupovat až potom, co jsem si pořídil kreditku...

            Jde mi hlavně o to, že jednoduchost pirátství v podstatě pohřbila PSP v USA a asi i tady, protože instalace CFW je teď jednoduchá, že i blbbej šimpanz by jsi zvládl... jo, sám mám taky 6.39 PRO-B8 a jedu emulátory...
        • V Japonsku je silný právě díky tomu že japonci nepirátí . Pokud Vita nebude mít slušnou protipirátskou ochranu, tak skončí jako PSP...
          • SA-reg
            Co jsem četl, tak třeba na NDS pirátí jak o život a flashkarty se tam kdysi prodávaly normálně v obchodech, takže asi jak na čem.
            A dá se říct, že PSP tam zachránila jedna série. Ano, Monster Hunter.
  • conflig
    To se taky dalo čekat kdo by kupoval 3DS a ty jeho předražené hry když zachvílu příjde PSP NGP (tedy PSP VITA na ten název si nezviknu *15*) Navíc když na VITU budou hry jako Uncharted atd.
    • Počkej, a ty si myslíš že na tam tu divnou věc od Sony budou hry stát kilo nebo dvě ? A navíc zmiňuješ Uncharted, který vypadá jak casual hříčka pro seniory. ( můj první dojem z různých gameplay záběrů = hodinu někam jdou, dvě hodiny lezou po laně, pět hodin s někým bojujou...)
      • conflig
        No radši bych dal tísíc korun za UNCHARTED než ty samé peníze do nějakých NINTENDOGS které jsou za tu cenu výsměch
        • A já dám raději tisíc za Zeldu nebo Laytona než za Uncharted, který je prakticky to samé, co mám na PS3.
      • Proboha Casual hříčka pro seniory *8* *8* *8* Tím myslíš ten plnohodnotnej Uncharted?! Však sakra ten se vždycky jako Tomb raider skládal z: Platforming sekvencí + akčních sekvencí + puzzlů. Je to akční adventura, co jinýho bys tam jako chtěl dát? Pokud chceš hříčky je ideální právě 3DS, tam jich bude tuny, to se vsaď ;-)
        • Rozdíl oproti tomb raider je ten že tohle je dementní kravina,spíš film než hra,stačí jen v rychlém sledu mačkat tlačítka co běží na obrazovce a vůbec nemusíš přemýšlet :-)
  • Holt zvik je železná košile *15*
  • Uz ho mam mesiac :) keby som to tusil tak pockam.
    • sleepless
      Aspon dostanes tech par starych her zadara...kdyz uz nic
      • Tak tie su iba pre USA.
  • hm tak kdyz je to skoro jako ds tak co se divi navic hry na to taky nejsou nejak svetoborny
  • TEO a Config: oba byste si měli zase začít zvykat chodit na hodiny češtiny..
    • Jenže já si dělal srandu ptávě z configa, výš?! *15* Blbě se to postlo:)
  • To ANONYM:Co tady meleš o hrách z velký konzole a co má nintendo hm?Zelda udělaná z wii Street fighter to samý a to nemluvím to těch hrách který budou remake takže si to promysli než začneš něco psát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit