Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevim čemu se divěj mě osobně se specos třeba moc líbí ale plnou cenu za kampaň která má co jsem četl kolem 6 hodin opravdu nevihodim to si radši počkám na nějakou slevu. Co se tý Payna tak ten novej mě nijak moc nebere ale až ho zlevní tak ho asi vyzkousim taky.
  • RakeW
    Ještě vyčkejte, Take2! Mám je v plánu obě, jen se mi nějak nechce za ně dávat víc než 20 liber...
  • At se nedivy kdyz si za kazdy pridavek clovek musi zaplatit a navic treba DLC local Justice jeste na pc neni.kdyby byl dlc v cene tak si myslim,ze by to bylo lepsi.Inu kdyz si musi clovek priplatit za dalsi obsah at se nedivi.
  • Otazka je, zda ty hry jsou opravdu kvalitni. Me zajima predevsim dobra hratelnost a kvalitni do hloubky propra ovane herni mechanismy. Grafika je mi ve srovnani s tim celkem putna. Ani jedna z tech her me nezaujala. Spec melo spatny marketing, o te hre vlastne ani nic nevim a max mi prisel jako ciste konzumni primitivni zalezitost pro povrchni masy. Ten jsem si ani nezaradil na seznam her, ktere si koupim ve sleve. Jestli se v nem pletu, tak opet spatny marketing a vyvolani neprizniveho dojmu.
    • Veskoslav
      Proboha Jejdásku nic nepiš raději, protože ten hrob, co sis tu vykopal jsi právě dokopal do Austrálie a nemáš už ho mít jak hlubší.
      • Můj milý užírající se nohslede. Jako obvykle jsi mi napsal úplně zbytečný dutý příspěvek, kterým si léčíš své komplexy. Snad ti to trochu pomohlo :-).
        • Veskoslav
          "max mi prisel jako ciste konzumni primitivni zalezitost pro povrchni masy"

          To, že si hraješ na nějakého intelektuála, ale seš s prominutím namachrovaný debil, co si hraje na něco co není, to jsi tu ukázal už několikrát.......Protože skutečně bohatý člověk (což z těch tvých keců vychází) se nikdy takto nechlubí na netu. To dělají jenom hlupáci, co se snaží ohromit své okolí.
          • Nehraju si na intelektuala, to bych ohrnoval nos nad hranim obecne a nepriznaval, ze me vic bavi konzumne orientovane konzole. I kdyz samozrejme ve srovnani s tebou je intelektual prakticky kazdy. O to vsak nejde, jde o to, ze mam dlouhou herni historii, preferuji hratelnost pred filmovatenim a hral jsem oba starsi max payny. To jak se z nekterych her stava nalestene hov... za ucelem podbizeni se konzumnim povrchnim masam hracu se mi nelibi a mam pravo se k tomu vyjadrit i kdyz to nemusi byt vetsinovy nazor. To ze ti cizi nazory vadi je ciste tvuj problem, ktery u tebe poukazuje na absenci demokratickeho pluralniho smysleni.

            Nikdy jsem netvrdil, ze jsem bohaty. Pouze jsem uvedl, ze mam pc za 40 litru a to az po te, co jsem byl osocen z toho, ze preferuji konzole protoze nemam na poradne pc. To ani neni znamka bohatstvi, max. toho ze nejsem socialni pripad. Ale uz aspon chapu co te zere, cirocira zavist.

            Takze mi z toho vychazi nedemokraticky smyslejici zavistivy clovek, pan je pravdepodobne mlady totalitni komunista. Jestli ne, tak by se ti u nich libilo, hrajete na stejnou notu. Take nemeli radi intelektualy a samostatne vydelavajici nezotrocene vrstvy obyvatelstva, vcetne drobnych zivnostniku a sedlaku. No, dnes je trochu jina doba, uzirej se klidne dal. Chapu ze kdybys mohl, dal bys mi to sezrat, nastesti nemuzes, jsi nula.
    • Anal.S
      Ty seš povrchní masa prosimtě.
      • Zato ty budeš hluboký @nál :-).
  • 3 miliony x $60 = $180 milionů. Jestli ani TOHLE nestačí, aby si na sebe hra vydělala, tak je něco hodně špatně...
    • $60 urcite neni prumerna cena, je to cena, za kterou to prodavaji prodejci s prirazkou+DPH atd.. Navic jeste pouze ze zacatku. Tuhle byl max na steamu za 30 a i v beznem obchode v CR se da koupit v krabici za mene nez $60. Vzhledem k tomu jak dlouho byla hra ve vyvoji, naklady musi byt enormni. Tohle slepe nasobeni nema absolutne zadnou vypovidaci hodnotu. 3 miliony jsou dost, jenze od tehle znacky se zkratka ocekavalo mnohem vic.
      • Veskoslav
        Přehnané očekávání jim z celého srdce přeji. Když chce někdo mít 250 % zisk, ať udělá adekvátní hru za adekvátní cenu. A po zkušenostech s GTA IV, se Rockstar nemůže divit takovému prodeje a má být naopak ještě rádo. A i kdyby byla cena 20 dollarů nákupka pro prodejce. Tak je to pořád nějakých 120 miliionů. Ale on je problém, že kravaťáci mají šílené platy, šílené prachy za marketing a pak fňukají.
        • Je to business jako kazdy jiny. Kdyz nekdo nedosahne ocekavaneho vynosu, pochopitelne fnuka. Nevidim duvod, proc bychom se tim my, obejni hraci, meli nejak trapit ci si na to stezovat a hledat v tom problem. Ztrata casu.
          • *obycejni
      • Jeste bych dodal pro mene chapave. Nejde jen o to, aby na sebe hra vydelala. Jde o to, aby splnila prognozy. Pokud jde nekdo do kseftu a ocekava 5M, jsou 3M zklamani i kdyby 1M znamenal byt 50% v plusu.
  • 3M a je to málo? predčasom tu bol článok o Dragon´s dogma ktorej sa predalo 1,05 M a Capcom oslavuje a chystá dvojku... fakt je niečo špatne...
    • Je potreba porovnat naklady na vytvoreni obou her. Pokud byl max payne 4x nakladnejsi, tak 3x vetsi prodeje nemusi byt zadna slava.
  • Priemerný slovenský hráč má 25-30 rokov a nakupuje len hry, ktoré tvoria špičku vo svojom žánri.


    Ale nie, kecám *1*
    • Ha, a bachol som to pod nesprávny článok *12*
  • Když budu mluvit za sebe, tak např. Max Payne je dobrá hra, ale.... mizerně málo MP map a na nějaký DLC se jim vykašlu, už takhle sem za to zaplatil víc než dost. Grafika je sice pěkná, pohyb postav taky, ale hra je nehorázně krátká, což člověku ani nepřijde, protože je tam mezi tím desítky minut filmečků, které nejdou přeskočit.
    Určitě nelituju koupě, jen lituju, že sem si nepočkal nějakej měsíc a nekoupil min. za polovic. Za litr ta hra podle mě nestojí, je spousta jinejch her, kde za 1000,- dostanu mnohem větší porci zábavy.
    • Vetsi porci urcite, ale o intenzite bych pochyboval. Taky mi prijde jako rozumnejsi investice Starcraft 2, ktery hraju uz dva roky, nez max, ktereho jsem dohral za 2 odpoledne. Nicmene i tak je to pro me prozatim akcni hra roku a velmi silny zazitek. Takovy delsi film ala Mafia 2.
  • kostejnesmrtelny
    Jestli 3M prodeje nejsou schopný pokrejt náklady (a generovat přiměřenej zisk), někde je něco špatně, a nebude to na straně hráčů.

    Vyražte pár kravaťáků, pak to možná stačit bude.
  • Slendrian
    tema od veci ako prasa, ale nevie niekto ci sa na to robi cestina? :) dakujem za info.
    • Na MP3 udajně jo, na tu druhou obludnost nevim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit