Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Až na ty poslední kecy bych s tebou souhlasil *3*
  • Asi dostanu hodne minusu ale celkove se mi zda ze je to strasne nadhodnocena a predrazena hra a celkove si myslim ze je i ostuda teamu ktery na minecraftu dela, za ty mesice se mi zda jak kdyby na tom delal 1 programator 3 hodiny denne a ty NPC co byli pridany do hry to musela byt prace panejo, udelat 50-100 polygonu pandulaka a zduplikovat kod pravdepodobne od nejaky kravy, prasete nebo lvka (zadne chovani NPC), a tech par novych blocku a krvovinek... celkem me vadi ze se minecraft za tu dobu vyviji stasne pomalu a ta prace a penize tech 5sti programatoru co na to notch ma neni vubec znat, za ty prachy se daj sehnat lepsi veci na steamu se slevou...
    v tom mohl byt velky potencial zaklad je genialni ale takhle to vypada ze se z toho nejaka skutecne seriozni a dencentni hra nikdy nevivine, kdo vi jestli notch a jeho engine na jave ma vubec zaklady pro neco pokrocilejsiho.
    Chapu ze hodne lidi tu hru hraje treba kvuli creativnimu modu ale ja bych rad vydel nejaky vyrazny pokrok v adventurnim modu ta hra ma nespocetny potencial a skoda ze notch a jeho team se trosku nenakope do zadku a nepridaji plyn.. ale chapu ze asi s tema prachama co ma/maj to asi nelaj jen tak z prd*le nez jako seriozni job :(
  • Amylee.Anderson
    Pravá desítková hra.

... http://www.youtube.com/watch?v=BQ-r8zZvTkk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit