Přejít na výpis diskuzí
Prodejní a jiné statistiky Minecraftu jsou stále neuvěřitelné
20.11.2011 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Taky to dost dobře nechápu, proč jste teda z toho dělali veřejný server?
-
Pod tohle se podepíšu, největší perla je, že vyžírá systémové zdroje i když je minimalizovaný v liště. *15*
-
To bude asi tym ze si nehral BF3 na PC na plne detaily, ta grafika je proste skvela to sa tej hre upriet neda, je to jedna z najkrajsich FPS vobec graficky. Co sa tyka stavu tak suhlasim mohli to este doladit. Ale rozdiel medzi grafikou BF3 a MW3 je par rokov COD fakt zaspali dobu.
-
Mno já hraju oboje a nemám problém. Ale abych odpověděl, u indie hry přejdu grafiku, beru to tak, že si nechcou nebo nemůžou dovolit drahý engine a tak povětšinou sází na stylizaci. To ale neplatí u tříAčkových her, které po mě chtějí plnou cenu. BF3 tuto normu splňuje, narozdíl od jeho konkurenta, který vypadá jako moje ranní stolice. Ano mluvím k vám CoDkaři. *15*
-
takové prkotiny, mohli by tam dat treba kusi a ostep, k meci pridat stit a chybi mi tam nejaka trampolina *1*
u videa full screen a celkove by mohl mojan udela jeden svuj oficialni server, treba i placeny, aby nam oni sami ukazali, jak si predstavuji svuj svet *3* -
Bohuzel ta volnost je az takova, ze v adventure modu neni co delat.
-
A to je takovej problém hrát pořád v pěti lidech?
-
no tak lidi aspon mi napiste duvod, koukat na ty psychologicky minusy je hrozny a nevedet proc :)
-
ja nechci byt tvrdy ale kazda hra potrebuje gamedesignera ktery by mel mit intelekt na to aby urcity veci dokazal navrhnout ja to asi nebudu rozvijet ale domnivam se i z moji (zkurvenou cestinou ktera me nezajima) ze problem je proste to ze nikdo nepocital s tim co z minecraftu bude a cim se stane. Ano je to problem lidi ne hry lidi jsou sv*ne nebo se aspon tak chovaji zvlast kdyz jde o anonymitu internetu :) ale ted uz snad notch ma nekoho kdo by to mohl vyresit (mozna by slo to nejak pouzit i k rozsireni moznostem ve hre pokud by gamedesigner na neco chytriho prisel co s temy zaskodniky delat a kdo a jak by je mel eliminovat :) )
-
9 z 10 detí s tebou nesúhlasí *4*
-
co vim tak tehdy nejaky multicore support byl v planu ale pak zahadne zmyzel z TODO listu myslim ze je to proste enginem a notchovo programovanim a jeho teamem, myslim ze je to tak ze maji "programatory" ale nemaji "programatory" tedy pokud chapete co tim myslim :)
-
to sice je ale to je jejich volba a .. celkove co vy byste v minecraftu uvitaly nebo primo jak byjste si predstavovaly hru s prvky minecraftu (chybi vam tam neco, nemyslim jen nejake male features ale celkove neco co radikalne zasahuje do komplexity a designu hry)? (jsem se ptal par hracu ale moc mi nepomohli)
-
Jak sházím ? Četl jsi vubec co jsem psal ?
Pro mě ta hra proste ztratila smysl a už me nebaví tak jako bavila. -
Mojang Cobalt pouze vydává, o vývoj se starají Oxeye Game Studio
-
Takže sházíš hru kvůli lidem ? Ona za to ale nemůže.
-
battlefield nema az tak dobrou grafiku.. ja bych se za nektery assety docela stydel :) myslim ze hodne PC hracu brani battlefield 3 spis kvuli 2 vecim.. 1. kvuli COD a za 2. kvuli ze pry je to PC hra :) myslim ze kdyby tech 2 faktoru nebylo tak by hodne lidi tu hru tolik nebranilo a nestali by za ni, ja sem MW3 nehral a jediny cod ktery me bavilo bylo COD1 ale bf3 ma zatracene hodne problemu a divnosti a pusobi ze ho vydaly predcasne aby mohli souperit s MW3 ta hra si zaslouzila jeste 2-3 mesice byt ve vyvoji.
-
A je to hra, kde máš neuvěřitelnou volnost bez skriptů, to by jsi měl zas říci CoDkařum *1*
-
Stíhají v tom počtu dělat dvě hry (mpžná 3), Minecon, starat se o weby a upgrady, stíhají i support a vybírat nové věci do hry. Dělat reklamy a určitě už mají i rodiny.
Shrnuto ve 13 lidech stíhají vývoj, administaci a komunitu, docela dobrý výkon ne ? -
Musíš si umět najít ten správný server *3* Dojdi za námi http://minecraft.pardalove.cz/
Jasně, parcely jsou v hlavním městě limitované, pokud chceš projevit svoji kreativitu, musíš dál od města nebo na svět, kde si můžeš stavět co chces a bez omezení (v creative modu). Když je dobrý server tak si můžes vzít těch 5 kamarádů a odcestovat dále o civilizace a podnikat co si jen přejete. -
vlastni server jsem mel, kamarady jsem mel, spawn rate nevim jestli tehdy sel alespon v ty dobe kdy jsme si stezovaly na foru tak nikdo nenapsal v jakym souboru to zmenit takze to je neco noveho? ale celkove to byl jen jeden maly problem s nekolika desitek nedostatku ty hry celkove hodne lidi me asi nechape protoze me tu bere doslovne a vytrhava slova z kontextu ale ja to myslim obecne u ty hry jako takovy a to co jsem vypsal jsou jen takovy priklady.