Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hehe jo jo ať vysvětluje *1* Ale jak vysvětlí to že předělávaj SA do rip off jejich enginů alá enfusion, když to mohli udělat už dávno !!! Ten engine je prostě useless a jen hezky vypadá, ale divný je že lidi který ten engine vytvořili a lidi co snim leta pracujou stim objevem přišli až teď. FOREVER ALPHA *13* Mam dayz rád, a chci aby bylo co nejlepší, takže to chápu why they doing this. Ale proč si nevzali Amra 3 engine se slovy že ho na dayz nepotřebujou, když ten engine má vše co vlastně oni ted chtěj do dayz ?? RETARDION ALERT !!!! Progress 3 kroky vpřed dva kroky zpět. Možná DEAD si opravdu potřebuje odpočinou a možná to bez něj pujde líp kdo ví :DD neberte mě špatně, ale lidi v týmu už maj jasnou představu co Dayz sa bude až bude horový, takže se obejdou i bez něj.
    • Jak jsi už řekl - RETARDION ALERT !!!!
    • Uber těch opiátů.
    • seprah
      well played, čeština
    • Shaker
      dat engrish!

Armu 3 bych do toho vubec netahal, jestli si nepreju, aby nejak DayZ vypadalo/hralo se, tak je to jako Arma3.
      Doufam, ze si DayZ pujde dal tak nejak svoji cestou a nakonec to dobre dopadne, co se hernich mechanik tyka, tak uz ted je svinsky daleko pred Armou 3 a pokud se jim podari doladit gameplay, tzn animace/jejich prerusovani a nejak osefovat ovladani inventare, kterej ma sice tuny moznosti, ale kdyz chce nekdo udelat neco rychle pudove, tak je to nemozny + vic hracu, odstranit lagovani atd, bude to bomba.
      • "co se hernich mechanik tyka, tak uz ted je svinsky daleko pred Armou 3"

Haha, ty jsi komik. Chtěl bych vědět alespoň jednu.
        • Shaker
          Treba prendavani naboju v zasobnicich... mam pokracovat?
  • Hru hraju teprve chvilku a nevím jaká byla před tím. Ve fázi v jaké je mě docela baví a nemůžu říct že by developeři na komunitu káleli. Celkem často podávají zprávy o stavu hry. V poslední mimochodem stojí, že předělali render a AI zombíků. Neříkají, že už to je tip ťop, alenejaký progres už tam je a změnise projeví v patchi 0.49, který brzo zpřístupní. Zatim jim fandim a doufám, že všechno doře dopadne. http://goo.gl/1iXeek
  • TheCent
    ...
  • michaliuz18
    dayz je blbost a blbostou aj ostane, nedokonecna hra, vecne early access , pridaju 3 veci + dalsich 10 bugov , zlaty mod dayz pre armu 2 .. tento standalone nema buducnost, kaslu na neho uplne, kazdy normalny clovek na to len kyda hnoj, ze im neni hanba takym vyvojarom , fuj
    • Vážně si přečetl celý článek ? Pokud ano tak nechápu jak můžeš splodit takovýhle komentář :(
  • Vyjde H1Z1 a po podvodu na hráče jménem DayZ nikdo ani neštěkne.
    • Shaker
      :D vypada to spis jako dalsi verze War Z...
  • Haha...spis mi prijde ze spousta hracu ma kalkulacky misto pc a hra jim nejde naplno a tez mi prijde ze kazdej noob co se poprve nalooti tak prvni death a jde se vybrecet na tady tyhle fora jak je hra na kkt... hra je luxusni a v teamu je to velka prdel...akcectypu rozdelame taboriste tam a tak, hen hodime chem light a pockame kdo prijde...a tu uz kamoz z pozice sniper hlasi pohyb pres vysilacku a vsichni jsou zticha a uz slysime kroky...5s pak 2 vystreli a uz jsou nejake vecicky drple a pripravene na loot :) zemrel jsem uz tak 20x ale za tri dny me to stejne zase laka a zapnu to...a akce ze v noci za deste dobehnete do elektra a vbehnete do nejmene napadneho domku a zjistite ze nejaka postava probehla ve vedlejsi mistnosti tak pak tuhne krev v zilach...jindy zase kempite na kopci s kamosema a pravidelne stridate hlidku s dalekohledem a jeden ceka s long range mossinem... vzdy je to v teamu uplne jiny zazitek nez kdyz hrajete sami... po updatu 0, 49 uz nejde klonovat itemy a jde to poznat na hre ze si uz nikdo nedovoli rambo style s AKM.. ted kazdej vystreli max salvu a pokud vas netrefi NESPUSTI se za vama..vsichni se boji a tak to ma byt...za par dni bude new scope na zbrane...winchestrovka...medvedi a vlci..nove modely zombie..nove animace zombie ala vyvoj technikou filmu matrix...do konce roku pribudou i auta a jako prvni bude nam znama V3S... jak pisu...jen decka co se s prvnim zivotem nalootili a pak pri smrti dropli vse..ubreceni a pocurani od nervu zacnou spinit tak ambiciozni hru.... zadna hra v budoucnu nenabidne to co dayz...mnoho her se tvari ze muzou konkurovat nebo ze budou konkurovat ale vsude se pak doctete ze zadna z tech her neni o pravem preziti jako dayz...vsechny jine hry maj velmi strohy a jednoduchy hermi mechanismus a to dayz neni...dayz chce trpelicost a nervy...uz pres 14 dni ziju s full mossinem a P1 pistoli...do mest uz ani nechodim...staci voda z rybnika a tableta na cisteni vody a nejake jidlo si natrhate v lese... nebo sejmete divocaka a upecete si maso ktere dobre zasyti...asi jsem zapomel rict ze s verzi 0.49 pribylo i zahradniceni...tez pribude new crafting system..treba otravene sipy do luku atd... vsichni co breci si neuvedomuji jak narocne je vyvyjet hru kde bude moct clovek logicky craftit veci mnoha variant...kuprikladu pribude do konce roku moznost se zabarikadovat v dome ...a mnoho dalsiho...uz se mi nechce datlovat na mobilu ale je mrte veci co pribyva...tesim se na helikoptery...na kone...priste mnozo napadu a malo casu...respektive jsem rad ze to nezenou kupredu ale vse co pridavaj je celkem vychytane a funkcni od prvopocatku...Dayz je pro me hra roku...mimo to zkuste si najit kolik se jich uz pridalo...to mluvi za vse...tak nebrecte ze hru neumite a ze vam nejde na full a radeji zacnete u hry myslet jako pri preziti a nic nedelat unahlene... :)
  • To já jsem si to zacvakal, věděl jsem že jdu do alfy a jsem spokojenej.
    Když mě to přestane bavit tak šáhnu po jiné hře. A když to za čas zapnu, tak je tam něco novýho.
    Já vím že nějací kuliferdové by chtěli co týden novej content nejmíň takovýho rozsahu co jiný tituly vydávaj za dlc, ale udělat hru zabere nějakej čas. I když je tady teda polovina takovejch profíků, že by to zvládli sami a za polovinu času.
    Hele profíci, musíte napsat šéfovi vývoje... Ahoj Danečku, můžeš propustit polovinu toho tvýho ansáblu, protože máš štěstí a rozhodl jsem se ti pomoct. Zmáknem to ještě pod stromeček ve full verzi.
    • Kdyz nekdo odejde nema duvod se vracet *1* Ale to ti asi uniklo *3*
  • Stejně to bude pořádně hratelné až půl roku po vydání s několika patchi, vždyť je to od Bohemky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit