Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevite nekdo, kdy konecne na radu prijdou WT tanky ? Jelikoz ten hnuj ve WoT se jiz opravdu neda hrat.
    • běží uzavřená beta. tipuju kolem nového roku že to bude open ;)
      • Jeste ne. Rikaji ale, ze nejpozdeji do 4. prosince bude. Zatim jenom bezej denni ukoly pro pripadne testery. Jak dlouho to ale potrva k otevreny nikdo presne nevi.
  • Letadla se jim ale ani trochu nepovedla . Každý kdo chce online letecké souboje létá s Warthunderem ... už kvůli tomu že arkáda je jen jednou z možností a vypadá to i hraje se po čertech lépe než Warplanes :/
    Horko začne být , až se Gaijin pustí i do pozemních bojů (a že pozvánka do bety už přišla), to se otřese i pozice WOT ....
  • Jako hráč WT jsem WOW zkoušel a můžu říct , že je to arkádovitá arkáda. Bohužel to co funguje u tanků nikdy nebude fungovat u letadel. Každý veterán WT vám potvrdí, že sranda začíná na Historical Battles obtížnost. Já prostě nemůžu dostat přes srdce HPčka u letadel....to je prostě pitomost. Pokud chcete zkusit pěkné online létaní, běžte do Warthunder, užijete si tam mnohem víc zábavy.
  • Upřímně, hraji jak WarThunder, tak Warplanes. Když si chci jen tak zastřílet, Warplany jsou ideální. Když chci pořádný simulátor, War thunder... A jsem spokojen. Jasně, oběma hrám bych vytkl pár věcí, ale jsou to většinou prkotinky...
  • Hate isn't necessary, the winner is obvious:)
  • me tedy po mesici nebavilo ani WT, jestli to vylepsili mozna se jeste mrknu ale mapy me pripadali male a gameplay na jedno brdo,nevim.....radsi si pockam az bude hotovy novy sturmovik,lital jsem s lagginou v alfe a je to parada jak ma.nic ve zlym :)
    • Pripada ti mala mapa, kterou na maximalce preletis za +- 15 minut? Osobne sem nikdy nemel u WT pocit, ze by mi byla mapa mala => jen velmi vyjimecne vidim varovani, ze se mam vratit do zony. U wotka se zcela bezne stava, ze tanky bojuji nekde na okraji mapy ... a vsemozne se o nej zasekavani ...

Samo ze to je casem repetetivni - stejne jako kazda gamesa. Ale kazdopadne to skyta vic zabavy, nez to co tvori wg ...
  • Pilgrim66
    Jinak dodám, že anglický přepis by byl Sergey Ilushin, ale lepšíte se...
  • Kinet1c
    Neviem ci je to tak "zabavne" ako WoT, ale ked ano tak zbohom. WoT som stiahol nainstaloval a zahral uz 2x. Prvy krat som zahral 3 hry a som sa nudil. Druhy krat som tomu fakt dal sancu, dokonca som sa zahryzol, do vselijakych vylepseni a pod., ale asi po neviem 10tej hre som dal hre kosom (neviem ci to bola 10ta hra, mozno viac, nepocital som). Takze preto to v uvodzovkach zabavne, pretoze vecsiu nudu som nehral nikdy, ale je mozne, ze tanky nie su moja salka caju a preto ma to nebavilo, a mozno preto, ze ma doslova na to nahovarali asi 3 dni za sebou, nez som sa do toho vobec pustil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit