Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Žeby s třetím enginem přišli konečně i třetí díly? :D
  • Ať se nezdržují s L4D a dělají na Halfu, Killing Floor stejnak zas nepřekonají.
  • ...tak mě napadá, že už by se ve Valve naučili konečně počítat do 3?? Tak to svítá na lepší budoucnost *1*
  • tečka psát nemusíš - je na to na klavesnici samostatný tlačítko. :)
  • Jack1947
    A... mohli by do L4D3 dat jeste samostatnou kampan vedle MP hry. Half-LIFE3 mno trochu utopie no, i kdyz mohl by byt ...
  • Radioaktivni_surikata
    Tak ono ruku na srdce. Portal je super logická hra, ale víceméně betonovej koridor, na ten Source určitě bohatě stačí. Dear Esther je hezká spíš po umělecký stránce než tý technický. Exteriéry už na tom tak dobře nebyly. A Titanfall ukázka nevypadala špatně, ale i tak se to nedá s UE, Cry enginem nebo Frostbitem moc srovnat, hlavně nasvícení. Technologicky už je to dědeček. Já si teda L4D dokážu představit o dost hezčí, než byla dvojka. Což neznamená, že hry na Sourcu nemám rád, jen by už podle mě upgrade potřeboval. Těch 200 fps by mi bylo naprd i se 120hz monitorem *3*
  • Tak mam to na haku a slalat koli tomu z okna nebudem *1*
  • Bože, nejseš z toho tak trošku na měko ? nebudeš brečet ?
  • Source 2 singleplayer launch titul

STATUS : DELAYED
  • Amylee.Anderson
    Trochu optimismu! :)
  • Amylee.Anderson
    Source 2 multiplayer launch titul - L4D3
    Source 2 singleplayer launch titul - HL3

Tečka.
  • Možná tak Left 4 Dead 4...ale 3...haha.
  • Jestli to neni ten pan co kdyz pracoval v Apple tak zapominal prototypy novej iphonu v barech
  • JezboX
    A už maj jméno pro další engine? Protože je jasný že Source 3 nikdy nebude... *1*
  • Je to možný, protože ten "majitel" onoho monitoru je "amatér", který je ve Valve prý něco okolo 2 měsíců...
  • GlaDOS
    První Source rozhodně za zenitem není. Portal 2 vypadal hezky, Dear Esther ještě lépe (hezčí jeskyně jsem v žádné jiné hře neviděl) a Titanfall na E3 taky nevypadal špatně (ani jsem nechtěl věřit, že běží na Source).
  • Radioaktivni_surikata
    No kdo by to nečekal *4* Source je už celkem dlouho za zenitem a kvůli vizuálnu si jejich hry asi nikdo nekupuje. Takže když se v jejich hrách spojí tradičně suprová hratelnost s dobrou grafikou, smutnit rozhodně nebudu. A L4D3 by byla jen třešnička na dortu. V předchozích dílech mám nahráno stovky hodin a ne a ne přestat. Jediná škoda je, že to nejspíš ještě nějakou dobu potrvá. Valve jsou slimejši, ale bylo by milý se plíst.
  • OMG co ten HL 3 už !
  • a zasa co ? *15*
  • Ronox
    Nehledě na to, že veškeré zmíňky o Source 2 Enginu jsou označkované tou dvojkou takže je vidět, že na něm doopravdy usilovně pracují i podle těch popisků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit