Přejít na výpis diskuzí
Proflákla návštěva ve Valve nové Left 4 Dead?
6.8.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Rozhodne jsem velmi zvedavy. L4D je pro me srdcovka! Snad jeste zvedavejsi jsem na samotny Source 2 - jestli to bude tak nezapomenutelne, jako kdysi (spojeni na tu dobu uzasne grafiky, ale hlavne fyziky, na kterou nedam dopustit dodnes) A samozrejme nejzvedavejsi jsem na to, jak dlouho si budou ve Valva z lidi strilet :-D
-
OMG co ten HL 3 už !
-
Source 2 multiplayer launch titul - L4D3
Source 2 singleplayer launch titul - HL3
Tečka. -
-
tečka psát nemusíš - je na to na klavesnici samostatný tlačítko. :)
-
Source 2 singleplayer launch titul
STATUS : DELAYED
-
-
...tak mě napadá, že už by se ve Valve naučili konečně počítat do 3?? Tak to svítá na lepší budoucnost *1*
-
A už maj jméno pro další engine? Protože je jasný že Source 3 nikdy nebude... *1*
-
Upřímně jsem trochu zklamaný. Zaprvé vůbec z toho faktu, že ti lidé dostali příležitost se tam podívat a nenapadlo je nic lepšího než vyfotit utajované informace.
A zadruhé jsem spíš fandil tomu aby Valve ty informace dokázalo utajit a poté to někde se vší parádou oznámit.
Alespoň doufám, že o Half-Life 3 nic neunikne a stane se z toho ohromné překvapení. -
-
Bože, nejseš z toho tak trošku na měko ? nebudeš brečet ?
-
valve leakuje rado. leak = zadna zodpovednost valve za obsah.
-
-
Left 4 Dead 3 .... pamatuji časy kdy to byl vtip
http://www.youtube.com/watch?v=jyXqyTbP-J4 -
Možná tak Left 4 Dead 4...ale 3...haha.
-
Pánové, to se mezi vámi skutečně najde někdo, kdo věří, že se jednalo o náhodu? Že nějaký neopatrný zaměstnanec nechal na monitoru bez povšimnutí zodpovědných osob zobrazenou tuto tabulku?
-
-
Je to možný, protože ten "majitel" onoho monitoru je "amatér", který je ve Valve prý něco okolo 2 měsíců...
-
-
Jestli to neni ten pan co kdyz pracoval v Apple tak zapominal prototypy novej iphonu v barech
-
-
-
Nehledě na to, že veškeré zmíňky o Source 2 Enginu jsou označkované tou dvojkou takže je vidět, že na něm doopravdy usilovně pracují i podle těch popisků.