Prohlédněte si seriálového Geralta, Ciri a Yennefer na oficiálních fotkách
-
Geralt modelka. Tohle bude pěkný průs-er. 😂
-
Jak odhalit někoho, kdo nečetl knížky nebo si je přebil herní trilogií? "Geralt má jen jeden meč.." :D Jinak vzhledem k věku Ciri bych si to skoro tipnul na dvě časové roviny.
-
vsetci co kritizujete Yennefer, vydrzi vam to len do momentu, ked ukaze kozy, potom nastane fappening
-
-
Pořád nikdo neví jak moc explicitní to bude, třeba neukáže prsa nikdo. Dobře no Geralt 100% do půl těla bude ale s ženama bych to tak horký neviděl... i v GoT se od toho ustoupilo a jediný prsa který člověk viděl později byli už jen no name side postavy prostitutek.
-
Ty drandíš pelikána u seriálů? Měl by jsi navštívit doktora, protože u GoT ses musel přehonit evidentně.
-
To mozna tak detem jako ty
-
-
Ach, ta laciná zbroj (kterou si studio nechalo za nekřesťanské peníze vyrobit od jednoho řemeslníka v ČR).
-
-
No a?
1. série Game of Thrones taky nebyla žádný zázrak na rozpočet a kostýmy.
-
-
A dál? Nejspíš mi obratem odpovíš, že z toho byl nejlepší seriál všech dob. Možná byl, nevím. Zabalil jsem to během druhého dílu.
-
-
-
Hrozný, ta herecka se na roli Yennefer vubec nehodi
-
No konečně to vypadá lépe, teda Geralt... jinak to vypadá +- sequel ke Game of thrones😉 takže myslím f poho co se týče fandů GOT.
-
Otázka je, jak mu půjde metání kozelců... :)
-
Geralt vyzera fantasticky, Ciri vyzera dobre OK, Yennefer ale mi tam vobec nesedi :(
-
no Geralt nic moc, meli by mu nasadit dietu a pridelat aspon nejakou tu jizvu
-
Předně, dělat adaptaci čehokoliv populárního je nevděčná práce do kopce. Lidská přirozenost je být předpojatý k tomu co nevypadá jako to na co jsem zvyklý. Ale Netflix adaptace zatím docela umí, Upravený Uhlík byl super. A z fotek fakt nikdo nepozná, jaký bude seriál. Takže stále dál držím palec, ostatně co se může stát nejhoršího? Nebude to tak dobrý? Knížky nezmizí, ani hry, ani představy Geralta v hlavách fanoušků.
-
-
Co to je? Mozek? Se mezi těma místníma voličema SPD vidí poskromnu. 😁
Vyplatilo se scrollovat
-
-
Jojo, jde vidět že si o mozku nikdy neslyšel. Tyhle ubohé politické narážky si odnes zpátky na novinky
-
-
O mozku si nechám rád vyprávět od voliče SPD (předpokládám, když máš potřebu reagovat)
Jaké informační médium snidas ty?(zase předpoklad, že jsi jeden ze zdejších multiprofilu, co si z toho zde dělají vlastní léčebnu a omezený nástroj socializace. )
-
-
-
Přesně. Konečně rozumný názor.
-