Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oprašíme staré herní systémy a budeme je vydávat za next gen záležitosti :)))

Proházování sklem a přes mantinel tu už bylo někde kolem roku 97 :))) Jak v NHL, tak například v Powerplay 98 to byla oblíbená činnost včetně výčtu rozličných zranění hráče a odstavení i na delší dobu.
  • mohli by sa pohrat aj s tymi hokejkami konecne....lebo zatial stale vyzeraju, akoby tam ani neboli....hraci cez ne dokazu prejst a nevyzera to potom zrovna najlepsie....
    inak je plno veci, co by sa tam dali zlepsit a tak, ale na to by trebalo vazne konkurenta, ako sa tu uz spominalo.....
  • By mě zajímalo, podle čeho určujou co za hráče bude na krabici, na 11 byl někdo z Chicaga (vítěz SC), ale na 12 bude Tampa? Sice chápu že Bruins nemaj tak atraktivní dresy ale to tam mohli rovnou dát Vancouver :D
    • stamkos je hvezda prvni velikosti... loni nejlepsi strelec ligy, letos skoncil druhy... navic je mlady a jeho jmeno je zname siroke hokejove verejnosti *4*
  • Jen si hrajte na konzolích to trapný nhl 2012, toto má být hra z roku 2011 ? Celkem hnus, postavičky, no, se hýbou poněkud podivně, a co si pamatuji, tak šlo dokonce vyhazovat protihráče i za mantinel (cca něco kolem 1998) a to bylo pro mě taky nejlepší nhl všech dob, toto je pěkná blbost, z které chce EA jen vytěžit prachy...
    • trolololololololo
      • hele proč už se nepoužívá flamewar, ale trol? neni to ten samej shit? další shit, kterej nikoho nezajímá?
  • Ryba9
    1) PEGI 16??? NHL (alespoň díly na PC měly odjakživa 3)
    2) Nešlo to prohazování sklem už v posledním možná posledních dvou ročnicích na PC? mám pocit že i na PSP se mi to povedlo takže nic moc :-)
    • Nejstarší jsem hrál 99 a tam šlo tohle všechno taky.
    • to rozbití skla bylo už v 2004 ale možná i dřív, starší jsem nehrál
  • Ten trailer stojí pěkně za prd , nezajímá mě že mohu hráče prohodit sklem stejně si to užiju jen jednou a pak to vypnu jako třeba bitky v předchozích dílech , zajímá mě celková hra , pohyby s pukem, možnost střelby a reakce brankářů. Touto cestou by se měli v EA vydat.
    • tady je primy gameplay http://www.youtube.com/watch?v=n9RC7qT6qR0&feature=relmfu
      • Ty animace jsou vážně katastrofa i z dálky to působí naprosto otřesně. Krkolomné, trhané...hnus.
      • Ellendway
        Stále to vypadá úplně stejně.
  • Začnu asi takhle. Nejsem fanda hokeje. Na hokej koukám jen když hraje reprezentace. Poslední NHL jsem hral snad 2000, nebo 2001. A absolutně mě nezajímají pohledy kamery z ledu, nějaký replaye bych si pustil stejně jen při pěknym gólu, jinak "skip". Nejhorší je, že to vypadá otřesně, na dnešní dobu. Animace jsou hrozný. Jsou to pořád prkenný panáci. Spíš by mě zajímalo, jak vypadá gameplay z pohledu "herní" kamery.
    • Nejprve si utři zadělaný monitor a vyčisti si brýle. Nevím, na jakou NHL hru jsi se díval, ale pochybuju, že to byla NHL od EA. Animace nejsou nejlepší, ale prkenný panáci ?? Co se týče grafiky, nevím, kdo by co ještě vylepšoval, snad jen pár maličkostí. Na dnešní počítačové hry to bohatě stačí, nestačit to může možná jenom zaslíbeným PCčkářům. Už to, že jsi poslední NHL hrál někdy před 10 lety znamená, že máš asi hodně zkušeností. hmm Komentovat grafiku z videií zní fakt dobře. :)
      • Právě proto jsem psal, z jakýho pohledu to beru. Jako člověk co toho neni fanda. za 10 let bych čekal lepší progres. No a video, ve kterém jsou jen záběry z replaye, tak těžko to bude ve hře jiný. Taky jsem psal že by mě zajímali záběry z normální kamery při hře. Tak příště čti pozornějš!
      • Tobě nepříjdou ti panáci úplně umělí ? Vzpamatuj se, grafika je otřesná, a už i celá série... a celkem mě nezajímá názor někoho, kdo potají hraje hry 18+ aby ho maminka nevyděla :P
        • Achjo, blbost některých lidí nezná meze. Jdi se zahrabat do díry, z které si vylezl synku.
    • Však u hokeje jde o tu show. Frajeřinky, mlácení se, mlácení jiných, slowmo, pády...jinak by to skoro nikoho nezajímalo.
  • Jako hráč NHL všem chytrolínům zde můžu potvrdit, že NHL 09 a NHL 12 je 100 a 1.
    Ten kdo hrál ví. To že do doby NHL 11 byly všechny díly jako přes kopírák vědí všichni. EA to bylo nejdou vyčítáno. NHL 11 je z mýho pohledu ultimátní hokej !!! (hra u mantinelu apd.) Vylepšováky ve 12 oceňuji a přemýšlím o koupi... U NHL 11 jsem zažil asi 10x víc zábavy než u suprčupr her jako Crysi2 a posledních FPS... A kecy o grafice? blbost. Buď se chcete bavit nebo ne.
    • Leonidasss
      To je hezký, nicméně pro dost lidí úplně k ničemu, dokud to nevyjde na PC.
      • Jestli by hra vyšla na PC, byla by k ničemu samotným vývojářům. :) Já EA docelá chápu.
  • NHL od EA viditelně chybí konkurence.
    Stačilo, aby PES začalo vystrkovat pořádně růžky a FIFA má najednou next-gen engine.
    • Uznávám to by určitě prospělo. PES vs Fifa příkladnej důkaz...
  • Jen to naše nhlko schazujte pcčkaři,to je jediné co můžete ;)
    • btw: doufám že sem píšeš z konzole? *1* *1* *1*
    • to musí bejt hrozný pomyšlení že tyhle série začali na PC co?

Jinak jo je škoda ža na PC není. Snad bude příští rok..
      • Není pravda, už úvodni dily byli i na Sega Genesis. Jako by dnešní pcčkáři žili z toho, že PC tu bylo jako první. To že tato série na pc chybí je určitě škoda. Sice dnes není problém mít doma více systémů ale chápu lidi, kteří by to raději měli vše na jedné platformě. Tím spíš, když jsou dnešní možnosti ovládání a propojení stejné jako na konzoli.
        • Ok máš pravdu na genesis jsme zapoměl. Nechtěl jsem tu vyvolávat flame. Jen mě leze na nervy to věčný konzole vs. PC tak jsem se tentokrát neudržel. sry

Je to přesně jak píšeš chtěl bych to mít na jedné platformě. Zvlášť dnes kdy jde propojit všechno jak sw tak hw. Na co mít víc zařízení. Byl bych rád kdybychom se v budoucnu dočkali zařízení velikosti mobilu ktrý by nahradilo (i výkonem) všechny zařízení a platformy. Jen by se k tomu připojovali periferie jako ovladače a zobrazovadla.Technicky to asi problém nebude ale jedna platforma je i tak asi nereálná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit