Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč má FIFA konstantně lepší a plynulejší animace, než NHL? Chápu, že z běžného hráčského pohledu to tak neruší, ale v těch detailech jsou ty krkolomné a kamenné pohyby fakt rušivé. Nejsem animátor, ani s tím nemám zkušenost, ale zajímá mě, proč to v některých hrách jde (Madden, Fifa) a v některých ne...
  • A s tímhle jako machrujů? Nuda...http://www.youtube.com/watch?v=wlpIfdZ2uuI
    • Pete.palis
      tam hráči lezou i na branky!! to v žádném díle ještě nebylo!.. *1*
      • Leonidasss
        New thinking, new possibilities
    • A tam jde i homerun!
  • Prohodit někoho sklem šlo už ve 2001 a tam to opravdu bylo tak, že tím sklem dotyčný proletěl...a tam taky byly pořádné fauly, ne nějaké trapné bodychecky.
  • Tlamy od EA by to mohly konecne zacit delat zase na PC.
    • Těžko to budou dělat na PC, když si to prakticky všichni písíčkáři nekoupí, ale ukradnou. Dobře vám tak.
      • Leonidasss
        I na konzolích se krade...
        • Doktore, ty to fakt kazíš, nech ho, hňupa. *3*
        • Jasně, asi tak v poměru 1:100 vůči kradení na PC.
          • Martinku, ty zijes asi ve vlastnim svete, co :(
  • Tohle video mi ukázat před deseti lety když jsem hrál nhl 2001 tak bych si myslel že je to další ročník.....
    • tak to se asi fakt jen díváš.
    • Leonidasss
      Co bys čekal, když to jede pořád na stejným enginu.
      • Presne tak, engine je par let stale stejnej, ale pridavaji herni prvky a rozhodne vetsina z nich neni na skodu...
        • Jj ještě aby ne, mě jde jenom o to video které má v roce 2011 navnadit případné i nové kupce..a to u mě teda nezabralo.
          • Ak by si bol skutocny fanusik hokeja tak by si si to kupil aj minimalne kvoly tomu ze od noveho rocnika hra opat Winnipeg. Samozrejme to je len take minimum. A kedze lepsi hokej ani na konzole ani na PC nieje, tak nieje ocom. Ja ked som prechadzal z 10 na 11 prvy tyzden som bol sklamany tiez ale postupom som prichadzal tomu na chut / Prihravky, "fyzika" / a 10 som nasledne predal. Pre niekoho su to len zmeny kozmeticke / rostre / ale pre niekoho dostacujuce. Velke veci sa skladaju z malickosti. Ja pre koho je hokej sport cislo 1 nevaham urcite.
    • bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla a nic jinýho :)
  • NEkromanT
    neni nahodou kontakt s brankarem kdyz je vyjetej z brany a vyhazuje puk faul ?
    • Pan_Klobouk
      Brankar je chraneny jen v brankovisti a trapezoidu za kysnou. Jinak ho pravidla berou jako normalniho hrace.
    • naopak, faul je to jen pokud je v brankovišti.
    • Na MS 2010 takhle Kanaďan složil Vokouna a nepískalo se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit