Přejít na výpis diskuzí
Project C.A.R.S. túruje motor na Nürburgringu
29.4.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
rFactor 2 opět nepokořen (dle simulátorových testerů a recenzentů), ale lidi půjdou spíš do CARS pač "se to líp řídí". No jo když se kámoč NfSďák u mně na rF nemoh ani rozjet s AC Cobra ve SPA F. zanadával si, zavrhnul to a vrátil se domů k arkádovějšímu stylu - komerčnš úspěšnějšímu pro široké masy - určo půjde prádě do CARS. Můj upgrade byl rF -> rF 2 Ale auta bych chtěl určitě vyzkoušet, jestli to půjde bezplatně.
-
Junior Pass má v novém buildu jen nárok na úpravu stávajících aut, grafiky, fyzikálního modelu a tím to hasne. Občas uvolní nějakou trať, ale na nový modely aut si musím zajít chuť.
-
Tohle je mimochodem úplně irelevantní. Většina zkušených řidičů běžných aut se v závodním speciálu ani nerozjede. Stejně tak většina nemá ani ponětí o rychlé jízdě, závodní stopě, zvládání situací ve vyskokých rychlostech, a už vůbec o udržování teplot a aerodynamice.
-
DYNALON zaplat pivaaaaaaaa kuaaaa
-
CARS je super.
Ale iba RYTMUS je kral , je jea *1* -
Evidentně s tím jel někdo, kdo nemá o závodní stopě a apexech ani tucha... *1* + jel na NordSchleife tak podruhý v životě... Takhle by se to prezentovat nemělo, podle mě... To se hodí spíš pro Let's Play na YT (bez urážky pro Let's Playery) *3*
-
Z bodu A do bodu B se v reálu jezdí taky. Ale aby to nebyla totální nuda, jezdí se to do kopce na nechutných tratích v nechutných autech a říká se tomu závody do vrchu.
-
Jen s tím jásáním počkej deset let, až se bude ve hře aerodynamika počítat skutečným real-time CFD algoritmem. To bude teprve švanda.
-
A ty mas matku ? Sem myslel ze si se narodil pres konecnik *3*
-
Však říkám, 2 zajímavá místa. To je o 2 víc, než dává Tilkeho standard. *1*
Ale v porovnání se zabitou Sudschleife je to pořád naprostá katastrofa.
Otázky, proč se nejezdí na zajímavých okruzích, ale tam, kde si to někdo zaplatí, a proč všechno projektuje Tilke, mají obě jednu odpověď: Ecclestone. Ten za posledních 15 let zmrvil, co mohl. -
Je třeba říct, že C.A.R.S. dost dobře kamufluje, že má fyziku založenou na ne úplně realistických principech. Ale člověk, který trochu rozumí i těm vnitřnostem, vidí, že v C.A.R.S. je tak trochu "postižená" inercialita: těžiště se chová podivně a chybí tam dobré zpracování momentů setrvačnosti celého auta. Ale nijak mě to neuráží, na rozdíl od Shiftu.
-
Ano, to jste udělal chybu. Ale kromě čekání na nový build (místo týdne měsíc) se vás to jinak nedotklo.
-
Pokud za dokonalost považujete LFS, pak vás CARS ani Asseto Corsa nepřesvědčí. LFS se prostě chová hodně jinak a nikdo ani nechce jít tímto specifickým směrem. Navíc projekt LFS umřel již před dlouhou dobou, čímž ukázal, že takový přístup byl pro většinu hráčů nevhodný a tudíž neekonomický.
-
Hraji obojí na volantu a nemohu říci, že bych si všiml nějak výrazného rozdílu ve zpracování fyziky. Hodnotit C.A.R.S. dle zkušeností s Shift je značně nefér.
-
Vy jste jen viděl video, že? Až si to zahrajete, můžeme se na téma bavit dále. Do té doby jste pro mě trol.
-
pravda, pravda :)
-
Z bodu A do bodu B jsou taky nejlepsi trate, pripomina mi to NFS5 :)
-
Jn doteď nemůžu ovládat hlasitost ,pokud mám video ve fullscreenu ,aspoň s tímhle byste mohli něco udělat
-
:-D a máš vůbec prosimte řidičák ? Pochybuju :-D
-
Hrál jsi to?