Přejít na výpis diskuzí
Project C.A.R.S. túruje motor na Nürburgringu
29.4.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
"Nový" Nurburgring není špatná trať, zejména právě v porovnání se všemi těmi Tilkovinami (nechápu, jak jeden člověk může navrhovat skoro všechny velké moderní tratě). BTW pokud jsou všechny ty nové sterilní autodromy tak vhodné pro F1, proč se stále jezdí i nové městské okruhy jako je třeba Singapur? Jde o peníze, o nic jiného. Navíc to, že se okruhy staví na míru jen jedné závodní sérii, škodí celému motorsportu, protože třeba motorky nebo pomalejší cesťáky jsou na těch stop-go Tilkovinách něco hrozného.
-
C.A.R.S. je arkáda s hezkou grafikou, v žádném případě ne simulace. Já čekám na Assetto Corsa *3*
-
lol a z ceho myslis ze sou plasty? vsechno je z dinosauru...
-
rF2?
-
auto jede jak po kolejích... v C.A.R.S. ... *1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1**1*
-
To ma byt ta slavna simulace? Auto jede jak po kolejich a to i mimo trat, a kdo to ridil? Moje mama by zajela ten okruh rychleji.
-
Nordschleife je klenot, kdysi první, teď už poslední svého druhu. GP-Strecke jako taková je obyčejná, nudná (2 zajímavá místa na 5 km) trať projektovaná pravítkem a kružítkem. Posléze drahý Hermann Tilke všude kolem nadělal milion podobných, v těch posledních dokonce objevil křivítko, zdá se. Přesto bych některé z těchto "moderních" tratí i chápal z pohledu bezpečnosti, komerci a vhodnosti pro dnešní F1.
Ale co nikdy nepochopím a nebudu respektovat, je destrukce, která některým z těchto okruhů předcházela. Nejde jenom o profláknutý případ zbytečného zničení Hockenheimringu (tohle Hermann vyloženě p*sral), ale i o méně známý fakt, že kvůli výstavbě GP-Strecke Nurburgringu musela být zničena šílená Sudschleife. -
To by mě zajímalo, co je na uhlíkovejch vláknech plastovýho :) nebo myslíš ty pojivový pryskyřice?
Podle mě vypadají ty auta úchvatně, ale spíš bych byl pro, aby tam bylo víc klasickejch "silničních" aut, než nějakejch super závodních speciálů. -
Všimli jste si jak se hejbe boční zrcátko vlivem náporu vzduchu? *14*
-
To bude trvat dalsi 2 roky...a pak daji switch na YT . :)
-
Protoze ty auta jsou z plastu i v realu (co se tyce tech specialu).
Carbon-fiber je taky plast :) -
Je tam Californie nebo Azure Coast jako silnicni cesty , ale je to od bodu A do B (ne okruhy) .
-
Zajímavý náhled *1*
-
To tam budou zase jen okruhy? Nebo i normální okresky?
-
Možná to mysleli stejně jako James May z Top Gearu (aspoň myslím, že to byl on). Automobilky tam testují svá auta a ta potom nejsou tak pohodlná a použitelná na běžné silnici.
-
Nevim, mě furt přijde jako by ty auta byly z plastu.
-
Hra vypadá velmi pěkně, je tam znát podpis SMS. Jen nevím, v čem je Nordschleife zkáza? *4* Podle mě nejúžasnější trať, i když pěkně nebezpečná, někdy se tam chci vypravit. To Nürburgring GP Strecke, to je zkáza, nuda, jako většina tratí *5*
-
Az toto bude vonku, tak som zvedavy ci po 6 rokoch LFS, zmenim svoj oblubeny simulator.
-
Ano, ano udělal jsem velkou chybu když jsem kupil jen Juniora. Ve chvíli když jsem chtěl přejít na Team Membera měli problém s berňákem a stoply přispívání s tím že ho ještě spustěj, bohužel to už se nestalo. I tak se dá s těma pár autama perfektně vyblbnout do doby než bude plná hra.
-
A taky bych doporučil tyhle monumentální trailery dělané komunitou:
http://www.youtube.com/watch?v=cXDPFcK_x9w
http://www.youtube.com/watch?v=cNhOCL0vKNI (my favorite)
http://www.youtube.com/watch?v=R1gUPfhBt94