Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci se zeptat, protoze jsem na vazkach.

    Koupit Project Cars 3 a nebo Project Cars 2 Deluxe? Za plus minus stejne.

    Nekde se pise, ze ve trojce je vice aut a hlavne spousta trati navic,ale nejde je vsechny vyuzit,nebo se clovek musi prodirat silene dlouhou karierou a stejne si nikdy nekoupi uplne vsechny auta. Tady jsem se ve clanku docetl (jako v jedinem na svete snad),ze by to snad slo. A myslim SP, ne MP. Chci si jen tak nekdy zajezdit na volantu v McLarenu, Lumbu a tak a nemam cas travit desitky a uz vubec ne stovky hodin u kariery a zjistit,ze mam sotva zlomek aut a trati. Je tedy skutecne mozne proste v te trojce v rekneme nejakem free modu vzit jakekoliv z 200+ aut a vybrat si jakoukoliv ze vsech trati,pocasi,casu a tak?

    Jde mi o i realitu jezdeni. Urcite uvitam,abych si mohl zkusit a nebo snizit na minimum ci vypnout realne chovani na mokru, snehu, blate a tak? Nechci ale resit zahrivani kol a opotrebeni kol,nebo detailni stelovani brzdovych desticek ci ruznych soucastek pro zvyseni vykonu ci stabitily o kterych ani v realnem zivote nic nevim. Celkove ty jizdni vlastnosti,jdou priblizit a uplne oddalit reality? Proste menit?

    A dalsi otazka a pro me dost podstatna. Po graficke strance (na PC) je vskutku grafika horsi jak u dvojky? Vsichni to testuji hlavne na konzolich a me je jasne,ze kvuli zajimavejsim svetelnym efektum a hlubsimu blur efektu bude muset byt nekde ustupek. Me jde jen o PC verzi. HW mam dostacujici,ale nechci koukat na namalovane stromy vodovkama a nebo rozmazane textury vedlejsich objektu a uz vubec ne u nekterych aut,ktere by tvurce treba osidil a me se zrovna budou libit. Jen se ptam,protoze mi to prijde jako nesmysl,aby trojka byla skutecne celkove graficky horsi jak dvojka (na PC tedy).

    Posledni nejblize realny auta co jsem hral,bylo NFS Porsche,takze cca 15let jsem si poradne na PC auta nezajezdil (nebyl cas) a mam porad Logitech MOMO Racing,ktery bych rad oprasil :-)

    Tahle recenze,ktera je ostatne moc pekna, me prave zlomila spise na tu trojku kvuli lehcimu ovladani.

    Diky za odpovedi.

  • machmin333

    Předchozí půlrok jsem celkem intenzivně hrál PC2. A je to pro mne top hra. Teď hraju obě hry střídavě. Jízdní model i fyzika mi připadají hodně podobné - na rozdíl od recenzenta. PC2 je v mnoha ohledech lepší (grafika, pitstopy, zahřívání a výběr pneu, staré konfigurace tratí, poškození vozu atd.atd.).  Na PC3 se mi líbí rivals mód (v PC2 je taky, ale hodně skromný). A rozhodně vymakanější je multiplayer. Je to opravdu zábava ve všech 3 módech. Chce to jen čas, aby se pro matchmaking vykrystalizovala na správná kategorie. Pak se člověk nepotkává s notorickýma bouračema. Tyhle 2 věci, kdyby se přidali do PC2, tak by to byl ideál. 

    Ještě mě napadla jedna věc. V PC3 je benevolentnější stopa, za kterou se penalizuje při vyjetí. Takže lze více využívat jízdu po kerbsech - obrubnících.

    Jinak moc nechápu to věčný kňourání, že PC3 je hrozná arkáda. V multiplayeru PC2 jsem se za celou dobu setkal jen s jednou lobby, kde bylo vyžadováno manuál řazení, pohled z kokpitu a vliv poškození. Což považuju za typické známky simulace. Z toho mi vyplývá, že typický hráč Project cars není zrovna hardcore vyznavač simulace. Ti hrají jiné hry ... 

    Takže 8/10 ... proč ne. Je to prostě závodění, které není brané tak vážně. 



  • Maxianimal

    No, to rozhodně nemají, ale budiž, sto lidí, sto chutí :)

  • No rozhodně mají horší grafiku než PC3 :-D

  • WortexCZ

    ...ano. Proto o nich pisu...

    Akorat u PC2 uz ten engine aspon za neco stal.

    Proc se ted u dalsiho dilu "doslova" vraceji k verzi z roku 2009 mi ale zustava zahadou. Jestlipak v PC3 auta take zataceji kolem osy umistene uprostred vozu, jako v NfS Shift (tom prvnim)... :D

  • jack

    Právě, problém je, že ty tratě jsou velmi odfláklé...

  • Maxianimal

    Tobě to připadá hnusné, mě ne. Dobrý pixelart udělá mnohem větší parádu, než průměrná 3d grafika ;) Právě Project Cars 3 je toho příkladem - ta hra je prostě ošklivá. Zahraj Dead Cells, Carrion, Stardew Valley nebo Terrarii. A pokud i o těch řekneš, že jsou "hnusné", tak je s tebou něco v nepořádku :)

  • Dá, ale oproti PC2 krok zpět někam směrem k NFS (takovýto domácí ježdění s gamepadem na gauči). A ani 50 lokací to nezachrání. 

  • Však ano. 32 lokaci vs 51 lokaci je docela rozdíl ne? (o 60% navíc). A jezdit se s tím dá úplně v pohodě ;-)

  • To že je to umělecký záměr nic nemění na tom, že je to hnusná grafika :-D A řekněme si to narovinu, ve většině případů je to "umělecký záměr" proto, protože to studio prostě lepší grafiku nedá.

  • Maxianimal

    Jenže pixeart je umělecký záměr. To, že hra vypadá jak kupa hnoje ale umělecký záměr není.

  • Tak namatkou Forza 32 lokaci a 120 variant. Tak nevim. Ale k cemu milion trati, kdyz se s tim neda jezdit

  • sugyn

    No ono totiz Slightly mad studio delalo jak NFS:Shift tak i Shift2 a vypada to vsechno stejne protoze to jede na stejnym enginu.

  • Za mě - v tomhle žánru asi bezkonkurenční počet tratí (přes 50 lokací, většina s různými layouty). Pokud se nepletu, ani Forza, ani GT, ani Driveclub se nechytá ani vzdáleně. A potom kupuješ kompletní hotovou hru, bez žádný mikrotransakcí.

  • Vzhledem k tomu, že stále vycházejí hry v pixel artu, tak na tom nevidím nic překvapivého.

  • Kosac

    pro ps hráče se zdá ok.. ti ostatní jdou dál a budeme dělat, že se nic nestalo..

  • WortexCZ

    Jakozto spokojeneho majitele PCars a PCars 2, ktery obe zminene hry povazuje za prijemny mix arkady se simulatorem - navic s podporou VR me nejdriv udivilo, ze jsem prichod PC3 vubec nezaregistroval. Ted uz je mi jasne proc.

    Komu "tohle" chteji u vsech bohu prodat?! :O

    8/10 povazuji za pomerne neotrely a odvazny nazor, ale ze bych musel souhlasit... No to snad radeji ne.

    Ze "nema konkurenci"? Takovych a podobnych her tu byla "kvanta". Jen si je dnes uz nikdo nepamatuje. Pamatuje si este nekdo NfS Shift? A dvojku? Ne? Ja se vam nedivim. Tohle je to samy - v blede modrym. A dokonce to i stejne vypada (2009).

    Mile "znacne silene" studio. Vemte si sve PC3 a strcte si ho tam, kam slunce nesviti. :*

  • Lukass

    Grafika mistama pripomina Tocu 3

  • Lukass

    Bohuzel,  za mesic si na tohle nikdo nevzpomeme. 

    Delal to borec co Driveclub a de to videt hned na prvni pohled

  • gio1

    Zkusil jsem to. A za mně teda komplet katastrofa a shoduji se spíš s recenzí Vortexu 5 z 10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit