Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bude se to dát hrát i v nějakém arkádovém módu? simulátory mně fakt neberou, ale nějaké dobré závody bych si dal.
  • Kozy
    Teda přijde mi že Asetto Corsa vypadá o dost líp.
  • Tento projekt, tedy Project Cars, jak se hra jmenuje, sleduji již od samého ohlášení a velice se těším na výsledek. Mám své oblíbené automobilové série, ke kterým se vracím minimálně jednou ročně a doufám, že Project Cars bude také tak dobrý, abych si jej já i čtenáři dostatečně užili. Bohužel musím říci, a jistě se mnou bude souhlasit minimálně i redakce, že s každou novou zprávou o této hře se zdá, že kvalita Project Cars klesá a jak se říká "skutek utek". No, uvidíme.

Ludvík Trečko
  • kennyB
    Nevypadá to špatně.
  • Přesně tak... kouknu do zrcátek, uvidím kulový, kouknu na tachometr, uvidím kulový...
  • Mě se to taky nějak nezdá, hlavně ta fyzika. Snad to na PC nějak půjde nastavit...
  • faitheater
    Aha, diky. Necakal som, ze to video je az tak "cerstve" :-)
  • Draken69CZ
    Nebylo to ještě přechroustaný teď tam je i 1080p
  • kdyby aspon aspon vydali ten 5 roku stary SHift po nazvem PRoject Cars ale oni ne,radši to za ty roky jěště vic zkur... a pak až to vydají *1* *1* *2*
  • obrazky vypadaji dobre ale ingame video...fuj to je hnusny
  • faitheater
    Preco mam na vyber z kvality len medzi 360p a Auto (ktore ma aj tak prepne na 360p)?
    To iste aj priamo na YT...
  • a ty auto vypadají jak by se po te cestě vznášely :D:D
  • a to jak se to při 100 km h rozmaže cely obraz co to jako je *2* *2* *2* těžká bída tahle hra
  • WTF :D :D však to vypada jěště hůř než Shift 1 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit