Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě. Proto by se tyto marketingové výroky daly snadno označit za lež a klamání spotřebitele.
  • tvrdy.mar
    No tak ona Forza i přes všechny PR kecy nebyla simulátor. K tomu se nejvíce přiblížili na konzolích akorát RacePro na Xbox360 (port PC simulátoru) a Enthusia (PS2). Plus teda TG Academy demo 2013 postavené na engine GT6. Z toho jsem měl taky moc hezký pocit, že konečně někdo pochopil, jak to auto má jezdit.
  • Strašné bláboly o té fyzice. Některé deset let staré fyzikální modely jsou mnohem jednodušší na výpočet a současně mnohem blíže realitě.
  • McLaren P1 v závodním módu nechává křídlo vysunuté stále. Pro redukci odporu třeba na rovince pak slouží tlačítko na volantu, kterým se vysunuté křídlo sklopí o nějakých 23°. Takže vina leží na vývojářích hry.
  • Podívej se na gameplaye z Ps4 a pak tu vypouštěj verdikty..... a osobně si myslím že i forza bude vyhlazená ale toto video je fakt otřesné....
  • To su strasne blaboly v tom videu. *7* Moze to byt fajn hra, ale nech nemelu hluposti o nejakej super fyzike atd. Hotovi "priekopnici". *3*
  • Nekteri to delaji ale je jich skutecne malo. A mas kategorie kde to neni potreba jako napr. F1 *3*
  • RakeW
    Díky, přesně na tom jsem se ptal.

Jinak ta skutečnost, že vývojáři nejsou schopni naanimovat v závodní hře ručkování a volant se díky tomu chová úplně mimózně, je teda podle mě s ohledem na současnou technologickou úroveň pěkně trapná :). Mimochodem, třeba ve Far Cry 3 (hrál jsem teda jen Blood Dragon) se na volantu ručkuje o sto šest.
  • curak, GT6 bude daleko lepsia ako fartza5.
  • S tím aliasingem si na konzoli nové generace dělají legraci? Už v roce 2005 jsem měl na PC lepší výsledky. PS3 a X360 bych to ještě odpustil, ale na nové konzoli v roce 2013 je to nehoráznost.
  • No v simulatorech urcite. Tam si muzes nastavit i polohu kamery a FOV. U arkad na to spravidla kadej, mozna u nekterych pres textak a nebo diky utilitam od komunity. Nedokazu byt konkretni, arkady jenom vyzkousim a nezabyvam se. Zatim jsem nenarazil na zadnou co by me zaujala. Naposledy snad TDU1, kde bylo mozny na hardcore mod a s mirnou upravou fyziky diky utilitam dosahnout dobry vysledek.
    Jinak vyvojari arkadovek hazi na hrace s volantem bobek. Pokud hra ma vubec podporu volantu, pak je pohled z kokpitu jak z tanku a FOV tak prehnane ze uplne degraduje pocit z ovladani.
  • Tak tohle je fakt děsné video. Ta kvalita je otřesná a graficky .... to i GT5 na ps3 vypadá lépe a je méně zubaté.
  • njn: Ve které hře jde v options vypnout volant a ruce? To jsem neveděl a taky mi to vadí! *3*
  • Erien
    Ono ve výsledku o nic nejde, protože to není rozhodující faktor, o tom jestli koupit One nebo PS4. Forza i GT ma svoje fanoušky kteří půjdou po svém. Jenom mi příjde že kdyby udělali šestku jako launch titul na PS4, bylo by to zajimavější to porovnání. Jinak bych zatím moc nevynášel soud, co je lepší.
  • Erien
    Jo tak teď jsem to vyhledal nazpátek, jsem to popletl šestka má lepší fyziku.
  • chujko pepo zavri tu hubu .. http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-course-maker-tracks-could-span-over-2500-square-kilometers/
  • Co myslis pod pojmem "protaceni" ? Jakoze kolik stupnu se volant pretoci? Zalezi od typu. Ty levnejsi maji uhel nizky 270-360° rizeni je tedy hodne ostre pripadne musi byt nastaveno nelinearne coz vyrazne zkresluje ovladani. Nevadi to napr u F1 a kategorii kde je citlivost rizeni ovladana automatem. Tj cim vyssi rychlost tim nizsi citlivost volantu.
    Lepsi volanty jako napr. Logitech G25, G27 umoznuji uhel pretoceni az 900°. Zalezi kolik si pro kterou hru nastavis.
    Graficky volant ve hre ma zpravidla velmi omezeny uhel, protoze graficke ruce nejsou schopny ruckovani. Takze volantem G25 v realu tocis jak blazen a na monitoru vidis jenom zlomek toho pretoceni.
    Ja osobne povazuji za blbost abych se krome realneho volantu dival na dalsi virtualni. A zobrazeni rukou i volantu si v options vypinam. *3*
  • Pokud v simulatoru skubnes volantem v rychlosti nad 130 km/h auto se polozi do smyku jako v realu. Samozrejme zalezi co od toho cekas. Nekomu prinasi naproste uspokojeni i NFS. Ale pokud se auto skutecne chova realne je ve vyssich rychlostech gamepadem neovladatelne. A to nejenom ohledem volantu ale i plynu a brzdy.
    Muzes si tedy jizdu uzivat ale neuzivas si realne reakce.
  • Ale ne, podle mě Sony vlak neujel. Sony na to jde fikaně. Tím, že vydají nové GT na starou generaci, tak ukážou, že umí udělat hru srovnatelnou s tou (alespoň podle Traileru, obrázků a informací to tak vypadá), kterou udělá Microsoft až na novou generaci. A tím vlastně taky ukazujou, že Sony může mit na svoji novou generaci lepší hry. A ještě k tomu mají na PS3 velkou fanouškovskou základnu. Takže podle mě jim neujel vlak.
  • Hanzales
    Já hraju na Fanatecu jak iRacing, Rfactor2, lfs, pCars, RaceRoom, demo Assetto Corca, tak GT5 (demo GT6) a donedávna Forza 3/4 a s tvou poslední větou nemohu souhlasit ani kdyby mi dali gule do svěráku ;o) Napoak, třeba Forzu 4 jsem si na volantu úplně vychutnával a s gamepadem jsem absolutně nebyl schopný řídit s takovou citlivostí a plynulostí, nehledě na to, že gamepad nemá jaksi zpětnou odezvu ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit