Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tak kdyz uz jsme u toho Gétéáčtyři, tak je treba na obranu autoru rict ze oni vazne snim nemneli nejake plany extra,chteli proste posunout serii dal,to se jim myslim podarilo vice nez dobre,ano po vystrileni holubu,najeti vsech nahodnejch bcanu a splneni kratoucke kampaneˇ-(kterou naplno teprve rozjelo nic moc Lost and Damned to jsem si i tehdy koupil,za ms body takze sem si nkoupil nato ty body)Ballad of a gay tony mnelo poradnou stavu a vylepsilo GTAIV a vystavilo ho, podle mne paradni uzavreni serie, mohlo by byt jeste dalsi DLC respkt datac ale co no,takze s klidem jsem zvedavy na GTAV, i kdyz bohuzel asi ne tenhle rok
    I tak aspon brzy tu bude Sleeping dogs a to tu cekaci lhutu trochu zkrati.(kdyz nepocitam i jine hry)
  • Podle toho co tu čtu doufám, že GTA IV byla přechodová fáze mezi GTA: SA a GTA V. Relističnost 4ky + zábava a vychytávky ze SA na 5x větší mapě, to bych si nechal líbit.
    • CrocoRay
      Mě čtyřka bavila, ale myslím, že byla taková očesaná, protože se chtěli hlavně naučit s tím enginem a teď bych řekl, že se budou v každém novém díle zaměřovat hlavně na ty vychytávky a každý díl vylepšovat co se týče obsahu než technologií.
  • Fake as FUCK!!! Vážně by bylo lepší, kdyby jste si vymysleli vlastního insidera a nepřebírali každý blábol, jen proto, že je naspaný v angličtině.
  • rancor1223
    Vypadá to celkem reálně, ale co. I tak bude GTA V perfektní, zvlášť jestli půjde ve stopách GTA IV.
  • "..."typického hráče Call of Duty", který je líný, nic pořádně neumí..." levisi, ty jsi vážně normální pyčus! Od redaktora herního serveru bych očekával, že je schopnej zachovat si určitou objektivitu a nechovat se jako malej parchant, kterýho táta zapomněl seřezat.
    • CrocoRay
      Wow, 51 mínusek. Já si ani nemyslel, že tu diskuze tolik lidí navštěvuje :-)
    • Vrook
      LOL
      >potrefená husa
      • CrocoRay
        Spíše jde o jeho nepochopení uvozovek než o to, jaký žánr ho baví. Sám se považuju za milovníka sérií CoD a nedotklo se mě to (ale nejsem hardcore fanoušek, prostě si to rád jednou za čas zasmažím, ale nesedím u toho každý den nebo týden několik hodin).
      • Omluvil jsem se. Netřeba abys reagoval!!!
        • Napsal to jeste pred tvoji omluvou ty Fantomasi...
          • Ringwraith
            Pleteš se.
            Omluva má zrovna teď "před 8 hod." a Vrook "před 7 hod.".

Až příště budeš chtít někoho "lynčovat", tak doporučuju mít na něho něco, co se nedá vyvrátit pouhým pohledem.
      • přesně to mohlo naštvat jen typického hráče Call of Duty
    • Tak to se omlouvám, chlapci. Dám si facku a nebudu sem už lézt.
      • ales.smutny
        Stačí si všímat těch uvozovek a kontextu ;)
    • Není to náhodou citace?
    • Ringwraith
      Kámo, levis pouze přeložil to, co napsal ten týpek, co to leaknul.

Použiju tvou frázi: "Dej si facku."
  • jenom se modlím za lepší optimalizaci než mělo GTA IV, jinak nevěřím, že by se mohlo něco pokazit *5*
  • CrocoRay
    "typického hráče Call of Duty, který je líný, nic pořádně neumí" A já myslel, že takových je spousta hráčů, kteří hrají více, než by měli. Teď už vím, že je to jen výsada milovníků CoD *4*

Ale teď vážně. Sice nemáme jistotu, že se jedná o pravé informace, ale já osobně jsem rád, za každou informaci, každý drb a prostě všechno, co se o téhle herní sérii jenom šuškne, takže jsem byl rád, když jsem zaznamenal další článek na tohle téma.

Jinak pětkrát větší rozlohu bych si určitě nechal líbit a ohledně toho dema. Nebylo by to popprvé, co by herní série nabízela demo? A vydání se mi zdá celkem pozdě, ale zase to třeba bude o to lepší a možná si dají i záležet na té optimalizaci.
    • TDUmaniak
      Někde jsem četl, že se datem vydání chtějí vyhnout Assassins Creed 3 a podobným trhákům, takže asi hrajou na prodeje.
    • XorxoxTalarius
      No muze to byt taky demo ktere si zahraji jen ucastnici E3 nikoliv kazdy doma ...
      • CrocoRay
        Ups, no jo....
  • Ringwraith
    Hmm, zdá se, že tento leak je už z 12. března.
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:RAxyEJyEZYQJ:www.gamespot.com/forums/topic/29093844/gta-v-info+29093844/gta-v-info

Kdyby někdo chtěl něco akutálnějšího, tak zrovna internetem šumí info o Mass Effect 3 DLC Terminator a pokračování jménem Mass Shift.
    http://pastebin.com/ifPPbeTp
  • Co GTA, to nová porce zábavy, ikdyž by někdo mohl tvrdit že je to pořád dokola, já se u každého bavil a už se těšim až si zahraju tohle :)
    • Ringwraith
      Já se zase u GTA IV bavil mnohem míň než u těch předchozích, takže GTA V mě nechává z větší části chladným.

Ale když mi bylo 15, tak pro mě GTA byl vrchol herní zábavy, to je fakt.
      • Co vas na tom GTA IV nebavilo? Prijde mi, ze jedinej duvod toho muze byt low pc ze se to nedalo hrat. Nebo oblibene: Chybej posilovny... *8* *8* *7*
        Kdyz mi bylo 15 mohl jsem parit max GTA 2 a TO mě nebavilo *3*
        • rancor1223
          Přesně, GTA IV byl takovej svěží vítr do série. Úplně nejlepší byl jízdní model a fyzika postav (ragdoll Euforia)! Mě zas vůbec nebavilo San Andreass, přišlo mi hrozně retardovaný *1*
          • TDUmaniak
            San Andreas už je takový moc utržený ze řetězu. Jetpacky, stíhačky v centru města, provádění bejkáren. Mě u GTA IV oslovil právě ten "reálnej život" a hrdina z východu. Pamatuju si jak jsem si v misích hrál na opravdovýho člena ruský mafie a nikoho nešetřil :D
        • XorxoxTalarius
          Hlavne to byla nuda a nez jsem se rozkoukal tak jsem to mel dohrane ... Ja osobne moc GTA nemusim nikdy jsem se tam moc nebavil (GTA 1 a 2 jsou pro mne neprekonatelni kralove v teto serii) a vic mi sedi ulitli styl Saint's Row .... ale to je vec vkusu.
          Takze vam jen preji at fanouskum nezmrsi PC verzi ... ja se vratim dozbirat achievemtny v SR:3 ;)
        • Nemůžu říct, že by mě čtverka nebavila, ale po San Andreas to bylo takový chudý. V San andreas mě bavilo jen tak jezdit po celé mapě, lítat s letadlem. Venkov a "Mohavská" poušť to bylo fakt super. Plno tajemna, co sem se jen nahledal toho blbýho Yetyho a důkazů o UFO. Ve čtverce sem jen plnil úkol za úkolem a nebylo nic, co by mě od toho odtrhlo a na delší čas zabavilo, a jak bylo dohráno už nebylo nic co by mě u hry drželo dýl
        • Ringwraith
          Jelo mi to v pohodě, hrál jsem to až nějakou dobu po vydání, když už byly venku všechny patche.

Prostě mi GTA IV přišlo šedivé a nudné. Neříkám, že hra byla špatná. Říkám, že mě prostě nebavila a neměl jsem dobrej pocit z hraní, aniž bych dokázal nějak přesně vypíchnout důvod proč.

Jo, The Lost and Damned bylo mnohem lepší a The Ballad of Gay Tony taky.
          • TLaD a TBoGT byly rozhodně lepší, o tom žádná...
  • Ellendway
    No jsem zvědavý... doufám, že to nebude taková konina jako GTA IV, u kterého jsem se opravdu nedokázal zabavit.
    • Jsi trochu trouba. GTA 4 mělo své kvality a ono by tě taky neubylo kdyby jsi to přiznal. Když tě to nebavilo je to tvůj problém ale nepiš sem takové blbosti.
      • Ellendway
        Člověk nemůže v otevřené diskuzi sdělit svůj názor? Zapomněl jsem, že žijeme v osmdesátých letech minulého století.
        • Jsou názory a názory. Ten svůj názor mohl napsat méně hloupě a použít trochu mozek aby to nevypadalo jako od desetiletého fracka. A co se tebe týká nevytahuj tady nějaká osmdesátá léta to už jsi trochu přestřelil.
          • Všichni se raději budeme držet toho, že GTA je hra století a nikdo nemůže napsat ani slovo nebo ho zasra*ní fanbois sežerou? S tímto přístupem ses sám ponížil a jsi za 5 letého zmr*a.
    • V tomhle případě byla porucha skutečně na tvém přijímači *1*
      • Ringwraith
        Já myslím, že nebyla.

Nikde není psáno, že pokud tě nebaví GTA IV, tak s tebou není něco v pořádku.
        • Já myslím, že byla, páč říct o IV, že to byla "konina", to už zavání poruchu příjmu...
        • CrocoRay
          Ano, vkusu neporučíš, ale stejně si dělám srandu z kamarádů, kteří jsou na tlusté holky *4*

Předchozí díly byl více arkádové a praštěné, zatímco čtyřka nabídla reálnější zpracování, lepší grafiku, fyziku takovu, že každá bouračka vypadala jinak a člověk si připadal, že celá hra je více skutečná, než když jsi v SA někoho srazil a on vyletěl 20 metrů vysoko a skriptově spadl bez cuknutí či přetočení těla.
          Ale zase je pravda, že ve čtyřce chybělo hodně prvků zábavnosti a chyběla mi tam spousta miniher (i když nějaké zase přibyly).
          • Souhlasim, GTA IV nemelo par vychytavek z minulych dilu, me osobne opravdu hodne chybely letadla a venkov ze San Andreas. Na druhou stranu porad to bylo stary dobry GTA, u kteryho pro me plati, ze kazdej dalsi dil hraju radsi nez predchozi. Co je hlavni, ze od San Andreas se da plavat :)
      • Ani bych neřekl, GTA IV byl nepovedený paskvil, který zůstal viset někde na pomezí původních dílů GTA a české Mafie, bohužel ani jedna věc se v té hře nepovedla dostatečně. Proto doufám, že pětka bude návratem ke skvělé hratelnosti SA a starších dílů.
        • hodně zevrubně: ani fyzika?
          • No jejich Euphoria mě rozhodně na zadek neposadila, ostatně když se mi moc nelíbil celkový koncept hry (a hlavní hrdina mi také nebyl moc sympatický), tak fyzikální model, ať je sebelepší, s tím už nic nenadělá. Prostě nejraději jsem měl první díl, Vice City a hlavně SA, tohle šlo mimo mě. Epizody z LC už jsem ani nedohrál a odhodil je zpět do skříně.
        • teda já když hrál poprvé GTA IV tak sem byl strašně moc zhulenej a skvěle se bavil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit