Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz se te otevrenosti nebude vyuzivat, tak neuskodi. Ohromujici postreh. A kdyz pak hra nebude, na koho se bude nadavat? Na vyvojare. Takze to budou muset osetrovat a optimalizace jsou v tahu.
  • Ano, kazdy normalni vyvojar si to totiz dobrovolne rozhazi s vyrobcem kvuli platforme, kterou nikdo nema. Ty uz to prosim te nehul...
  • hele odborníci, mě jste strašně pobavili tím jak se tu mele o zoufalých pcčkářích a o tom že nic exluzivního pc nemá

ummm.... tak co třeba wow, starcraft, dota, lol, counter strike, lineage, world of tanks, guild wars a další další hry co hrajou asi jen tak MILIONY hráčů a země která si z pc hry udělal NÁRODNÍ SPORT?

děláte si v hlavě iluze něčeho co ani není, jako když se pražák hádá, že praha je lepší než brno :-) tumpety ;)
  • jj, taky si myslím že nejinovativnější společnost v herním businessu to uplně posere a ty konzole se budou používat jenom jako zarážky do dveří
  • tonnymontana
    promin ale napsal jsem neco jineho? to co si napsal je duvod proc amd nepodporuji ja napsal ze nepodporuji amd:D neboj precetl jsem si to cele takze vim proc ale to nic nebere na tom ze to tak je a aby sis nemyslel ze jsem nejakej hater ja bych byl rad kdyby se jim to povedlo..
  • Herni stroj jiste, velmi slusnej herni stroj uz uplne ne, ale to bych se, zcela zbytecne, zasekl na slovickareni - pointa byla spis takova, ze dobre, pod dvacet tisic si sice stroj postavis, ale zalezi, jestli ma pro zakaznika smysl moci "hrat nejakou chvili na high", nebo, kdyz uz tu velkou investici do novyho stroje udelat chce, jestli si nekoupi opravdu poradnou masinu a nebude pet let za vodou. Ale kazdemu co jeho jest, samozrejme =).
  • Ovladace nejsou problem ... staci kdyz prijde vetsi vyvojar, a postavi AMD pred hotovou vec - bud za mesic dodate plne funcni ovladace, nebo na krabici napisem, ze na AMD/ATI to nefunguje. Ovladace pro NV jsou na tom o poznani lip. Ne sice idealne ... ale vetsinou to funguje.

A ono pokud valve prohlasi, ze dokud nebude AMD dodavat funckni ovladace, tak nevydaj zadnej box s ATInou ... tak to muze bejt uz slusnej kopanec.
  • To byl pouze příklad. Ale pokud bys měl 760ku, tak na tu ti Seasonic 500ka i na normální oc naprosto stačí. A pokud ti ta narychlo "sestava" nepřijde jako herní stroj, tak to se tedy opravdu lišíme co je pro koho herní mašina.
  • Pane nejste od dětského pořadu indian ?
  • Je to úplně stejné PC jako třeba ps4 nebo xbox. Jenom pár reklamou zpracovaných týpků si myslí, že v těch "skutečných" konzolích je "silně modifikovaný" AMD procesor. Jediné co je na konzolích zajímavého je GDDR5 na ps4 jinak se to od PC prakticky neliší.
  • Tohle nemusí být na dlouho. Já spíš vidím větší problém v ovladačích. Používám linux docela dlouho a nekvalita grafických ovladačů je největší problém. Teď mám počítač s AMD a ještě před beta ovladačem 13.11 některé nenáročné hry (např. grimrock, expeditions conquistador) byli v linuxu prakticky nehratelné. Ve windows mi jeli na plné detaily. Ovladač 13.11 sice zvládne ty hry na plné detaily, ale je hodně nestabilní (často se neprobudí, po probuzení se objevují artefakty, které zmízí až po restartu grafického rozhraní atd.). Takže i kdyby ty enginy byli přepsané pro linux pochybuju, že si je lidi s AMD v roce 2014 zahrají na steam os.
  • Tady se zrejme trochu lisime v nazorech o tom, co lze nazvat slusnym hernim strojem, ja bych si treba osobne petistovkovej zdroj do herniho pocitace opravdu nedaval =).
  • Ne, ne, kdepak, vubec na konzole nejsou indie hry...

http://gamedevelopment.tutsplus.com/articles/making-indie-games-on-the-ps4--gamedev-13234

A navic urcite si budu kupovat Steambox, abych na nem hral indie hricky. To se fakt vyplati.
  • Ano a i prototyp navrhnu tak, aby nebylo na prvni pohled jasne, ze se to neuchladi.
  • Tak to je dobrej zvratek... zdroj Seasonica 500W lehce nad litr, 760ka 6k, board stačí za 2-3 litry, ramku máš 8Gb do 2k a procík i5ku čtyřjádrovou seženeš za 4k, skříň, disky a mechaniku dle nálady. Takže s trochou štěstí se vejdeš pod 18k a máš mašinu na který si ještě dlouho zahraješ vše co je k dispozici min. na high.
  • ucho
    no když to říkáš...
  • Říká ti něco "prototyp"? Víš vůbec co to znamená?
  • vlastik.plaminek
    Každé odpoledne na skupinové terapii *1*
  • Zajimave, kazdy, kdo logicky pripomene, jak blbe je ten prototyp navrzeny je v u l. Ale hlavne ze ty uz ted stoprocentne vis, jak to budou vylepsovat...
  • Wlad
    Kazdy den vychadza plno indie hier za malo penazi. Nieco take konzole nemaju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit