Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eb42
    No pokud pujde do krámu dnes, tak pravděpodobne po PS3 za 4 tisíce, protože za to žádné PCčko, na kterém jdou hrát hry podobné těm pro PS3, prostě nekoupí a to se může Valve stavět klidně na hlavu a s tím nic neudělá.
  • Za 20k ti nikdo dobrej herni stroj nepostavi ... kdyz jen grafana do dobryho herniho stroje stoji 10k, slusnej bord 5, cpu dalsich 5, dalsich 5 dost ramky ... pak 5 za ssd + disk a dalsich rekneme 5 za zdroj + case. To ses bez zobrazovadla na 35k. Slusny zobrazovadlo pak bude stat rekneme 15. Takze 50k jen to fikne.
  • lol ... a co myslis, kolik vyvojaru dela pro sony ... a vyvoj na jejich konzoli ... ktera bezi na stejnym zeleze (je to PC HW) ... a misto linuxu na BSD, coz je co se tyce games jeste daleko tragictejsi system nez linux? Ty zjevne vuebc netusis, ze tu gamesi z PSka pude naprosto vpohode pustit na PC ... bez jakyhkoli zasadnejsich uprav ... a to prave na linuxu. Samo, pokud se na to mysli pri psani kodu, uplne stejne snadno lze binarku prekompilovat pro widle.
  • A na cem myslis ty tupce ze bezi PSko? BSD je z 90% binarne kompatibilni s linuxem => defakto technicky neni problem vzit gamesu s PS4 (coz je HW PC) a primo ji spustit jak na tomto, tak na libovolnym PC.

Samo, nejspis narazis na ruzny politicky omezeni, ale to je o necem jinym.
  • Sony jede komplet na ogl. A mimochodem, spousta dx games jede pod wine lip, nez na widlich. Ale samo, neni to vetsinou uplne click&play ...
  • Jenze ty si na widlich bez zaplacenyho uctu u M$ tu hru online nezahrajes. A to ani f2p.
  • No nevim, tohle nemuze prezit, to se upece po par hodinach provozu ... zadnej nasavaci prostor pro grafarnu, pidivetrak na CPU, pidivetrak ve zdroji ... Navic to bude v provozu generovat poradnej randal.
  • Ano, netusi. Proto uz ma doma davno konzoli, na ktere si zahraje presne ty hry, co ocekava. Tezko si poridi Steam box a na nej stratgie od Paradoxu...
  • No a? Ted si snad hru ze Steamu bez online uctu a pripojeni nainstaluju?? Logiku nekterych lidi opravdu nepochopim.
  • No zatimco na zadarmovem OS vydelaji majlant...
  • A co podle tebe primeje vyvojare vyvijet hry na PC krome Win jeste na Linux? Jinymi slovy proc delat hry pro OS, ktery ma mezi hraci zastoupeni kolik, 1%? Uz takhle je spousta dobrych titulu, co se na PC neobjevi.
  • Hrozná pixla. Ještě navíc to vypadá jak naházený bez ladu a skladu, třeba ten HDD jsem čekal tak nějak po notebookovsku a ono to visí na kšandách. Pak ty strašlivý větráky .... kdepak, tohle jako konzole nebude.
  • Ja na pocitaci pracuji a delam spustu jinych veci, na hrani ani tolik casu nemam. Proto bych mel asi dual boot. Tobe to tak vadi?
    Steam ma offline mod, nevim o zadnem vyjadremi, ze by se to melo menit a WIN smeruji do cloudu uplne stejne.
  • Ja na pocitaci pracuji a delam spustu jinych veci, na hrani ani tolik casu nemam. Proto bych mel asi dual boot. Tobe to tak vadi?
    Steam ma offline mod, nevim o zadnem vyjadremi, ze by se to melo menit a WIN smeruji do cloudu uplne stejne.
  • Vesměs souhlasím a možná bych doplnil...že se může dostat více do podvědomí linux OS a zkušenosti s tímto systémem.
  • tonnymontana
    jasny jejich krabicka bude hezka a kazdej kdo ma rad techniku se po ni alespon otoci:) spis me nastval ten jeji steam OS. beta uvolnena podporuje pouze Nvidia grafiky co jsem pochopil z dokumentace + pouze UEFI bios (ja ho nastesti mam ale dost znamejch nema) potom i ta doporucena konfigurace + misto mi prislo prinejmensim na linux zvlastni. uvidime ja se tak nejak z natesenosti bojim ze to takova pecka nebude. daval jsem tomu sanci a tise si rikal ze pak na linux bude dost profi SW a i nejake novejsi hry ale asi ne:/ uvidime me ty jejich posledni kroky moc nepotesily
  • myslis, ze buclata rodinka neco tusi o directx? ale je jasny, ze odstrihnout pupecni snuru od directx nepujde snadno, ale ms svyma choutkama na uzavreni systemu ale ios nahravaj temhle rebeliim (konkretne v tomhle pripade k podpore ogl)

mimochodem jak to dela sony, funguje bez directx nebo licencuje (to se mi moc nezda)?
  • vtip je v tom ze nemusis. Uz mas PC? Nainstaluj si SteamOS zdrama. Nemas PC nemas, nebo mas jen levny notebook na praci, tak si muzes koupit i hotovy SteamBox.
  • Keyz
    http://www.tomshardware.com/picturestory/644-build-an-azza-z-steam-machine.html
  • Jednoduse, misto jedne karty kterou si v eshopu koupis ty, oni jich odeberou 10000. A to si bud jist ze to se pak jinak vyjednava o cene...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit