Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to byly časy... Wolf, Doom, Blood, Hexen, Heretic ...Quake, Unreal .... sakra, tomu se říká nostalogie :)
  • Na některé komentáře, jako grafika o ničem, apod... můžu říct jediné: http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU

Díky za tyhle skvělé léta, protože to co se dělá teď stojí za starou bačkoru a bez hintů si už pomalu ani neutřete zadek. Jó tohle byly časy, Unreal Gold mám na Steamu dohraný už několikrát, ale to prostě nikdy nestárne a rád si jej zahraju zase znovu. Skvělý článek
    • dekujeme :)
      • Mě spíš zaujalo jméno autora u článku než jeho obsah. Sakra Storme, ty kluku jedna ušatá Scorácká, ještě jsi stále v Anglii? Nebo se ti stýská po staré dobré novinařině, a tak se vracíš pravidelně psát? *1*
        • lol, to je davna historie :) no jo, zastesklo se mi po starejch dobrejch psacich casech a games.cz ma super setup, tak sme se domluvili na clanku. do cr psat nejezdim, to se da delat i odjinud (v anglii uz ale nejsem, koukni na blog, kdyztak pokecame tam at tu nedelame offtopic).
  • Jo, starej dobrej Unreal. Tahle hra me hrozne dostala svoji uzasnou atmosferou a hudbou. Poprve jsem to hral este na Pentiu1 @200, kteremu vydatne pomahala 3DFx Voodoo1, tak ze se to dalo hrat, grafika na tehdejsi dobu bomba. Pak sem si ho dycky znova zahral kdyz sem upgradnul na lepsi zelezo, TNT, TNT2, GF4...
    Ta hra je docela narocna na cas, nez clovek projde vsema tema lokacema, to neni jako dneska dohrano za den ci dva...
    Koukam, ze k tomu je k dispozici nejakej Texture Pack, uz to sosam, mozna si ho zase znova zahraju, diky za pripomenuti tehle hry. :)
  • Chápu, že každý má rád něco jiného, ale víte co mě štvou za lidi, takoví jako např. můj kámoš ze třídy, který se se mnou hádá, že chce hrát ve škole na kompech UT 2003 místo UT 99 protože to má prostě a jednoduše lepší grafiku, přitom UT 99 nikdy nehrál, viděl to jenom na youtube. To je na facku totók *11*... že dneska ty lidi zajímá jen ta omáčka kolem *9*
  • UT 2004 forever the best
    • Mechwarrior_bw
      UT99 laughs at your 2K4...
      • Hmm, já miluju oba dva tyhle díly a ani 2003ka nebo 3ka mi nepřišly špatné a aspoň půl roku jsem je hrál. Chtělo by to další díl. Takový, který by konečně opět sjednotil komunitu a tím dal znovu dokupy velkou hráčskou a modderskou základnu ...
        • a pak všichni žili šťastně až do konce života :-DD to sou cimty oduševnělý po ránu ;)
          • No co, jsem zarytej optimista. *4*
  • Kr.Pa
    Je veliká škoda, že ta první zbran, jenž se měnila s upgrady, nebyla dána do dalších UT, nejlepší zbran celé serie UT.
  • K tým módom by hádam bolo dobré zmieniť aj Unreal DX10 renderer ( http://kentie.net/article/d3d10drv/ ), ktorý o čosi vylepší grafiku a takisto tie spomenuté nové textúry: http://www.unrealtexture.com/Unreal/Website/Downloads/Textures/Textures.htm
    • Hanzales
      Jo, teď jsem dotáhnul asi 3GB Textur :D s GOGem se vyrovnám hold až v úterý, nějak se mi podařilo vyždímat si kartu :D
      PS: Málem bych zapomněl poděkovat redakci, která tuhle "vzpomínkovou akci" inicializovala ;o)
  • yuri.sidius
    hmm některé mody mi unikly, tak to musím napravit *1* . Díky redakci za připomenutí, unreal je nesmrtelný tak jako doom a HL.
  • GlaDOS
    Hmm, normálně jsem dostal chuť si Unreal znovu zahrát, znovu si užít tu perfektní hudbu a skvělou atmosféru mimozemskyho světa. CDčko už radši pokoušet nebudu, díky bohu za GoG.
  • Spades
    Jo staré dobré UT...
    Je škoda, že UT3 není tak populární, protože se mi líbí o hodně víc jak UT03 a UT04. Sice na UT99 nemá, ale UT99 je překvapivě méně hrané než UT04...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit