Přejít na výpis diskuzí
Průlet světem modifikací – Unreal je pořád v módě
7.4.2012 | Jiří "Storm" Nehyba
63 příspěvků
-
i přes to že UT je 13 let stará hra, tak multiplayers se hraje do dneska. Je několik lig kam se dá přihlásit a zahrát si starý UTčko. Na FB je komunita která doufá že někdo předělá UT do flashe protože to by byla bomba. Víc info na icq 151667812 :)
-
Jo, tenhle clanek vyvolava nostalgicke vzpominky, 3dfx, Gravis Ultrasound a Unreal, to byly casy. Prave na Unrealu jsem testoval svuj prvni novy 3D akcelerator, jak se tehdy rikalo.
-
-
jojo, kamarád si tenkrát koupil Voodoo 2. Byli jsme naprosto uchvácený jak to vypadalo. Já jsem si mohl Unreal zahrát až o pár let později. Unreal a Half-life nabídly takový herní zážitky, kterým se dnešní hry bohužel nepřibližujou.
-
-
Hej Woodoo 2 bol drtič betonu, Unreal, UT, dokonca Return to Castle Wolfenstein ale very very LOW no a prve AVP šlo krasne, no a potom prišlo AVP 2 aaa to už nevladala, ale mohol som pozerať obrazky...
-
mne sa poštastilo získať hneď 2x Voodoo2 do SLI ... ale 16bit limit mi začal dosť vadiť, tak som sa tohoto riešenia zbavil a kúpil TNT2 ultra ... čo bola ale hlúpa chyba, keďže som prišiel o glide, navyše pomerne krátko po tnt2u sa objavila geforce 256 a tú som si teda užl poriadne. Inak môj prvý akcelerátor bol ati rage (ktorého som sa ale zbavoval velmi rád :)
-
-
TNT2 Ultra ale zase mělo orpoti Voodoo 2 32bit barvy, myslím. Vím, že jsem ji mezi těma Voodoočkama taky měl :) Glide bylo každopádně bezkonkurenčně rychlé, to jo.
-
-
no veď som písal, že mi začal vadiť 16bit, preto som išiel do TNT2 *3* A glide bolo rýchle ale to ani nebol ten dôvod, ono vtedy bolo mnoho hier ktoré bolo možné vylepšiť 3dfx patchom...
-
-
jaj, to jsem přehlídl :)
-
-
-
-
-
-
Děláte si prdel? Seriozní článek s recenzní modů pro 14 let starou hru? Mapppacky pro StarCraft budete recenzovat rovněž?
-
-
buď ta hra je starší než ty nebo nevim proč tak vyjíždíš.. nevidim důvod si nepřipomenout legendarní hru a zajimavé mody..
-
Kdyz odhlednu od faktu, ze se nejedna o recenze, ale jen pripomenuti zajimavych modu pro ty, co to nesleduji, tak ano budeme - clanek o StarCraftu uz se dokonce pripravuje.
-
haló
-
-
takova hovadina omg ta grafika to co je fuuuuuj to pro socki co maj levni compi ze zastavarni hahaha JA JDU HRAT BATLFILD 3 *5*
-
-
jak ti to všichni baští.... To maj dneska lidi tak malý IQ že nepoznají recesy?
-
-
Že recesia, sa z teba poseriem *7*
-
To nie je recesia, to je obyčajný primitívny trolling. Nazývajme veci pravými menami *5*
-
-
ty si taky myslim ultamegakiller
-