Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gambit92
    Už se těším na příští rok na sunset overdrive na pc
    • prudislav
      To bych ani nečekal - Insomniac dělal vždycky pro Sony narozdíl od vývojářůů Ryse a Dead Risingu 3. Ale zas když s nextgenem přeskočili od Sony k Microsoftu , vůbec bych se nedivil i kdyby to nakonec přišlo za rok/dva. Objevily se i nečekanější porty (Enslaved, Naruto mlátička apod.)
    • Jack1947
      Jo, jo toho asi nedočkáš... ale tak těšit se můžeš no. *5*
  • unvisible.hologram
    Tisícovku za to dám, čistě abych viděl, co umí nový CRYENGINE.
    • Stáhni si CryEngine SDK zadarmo a uvidíš to ještě líp
  • Ryse: Son of console
  • Graficky to přece bylo perfektní. Není to náhodou to, co dnešní hráč po akční hře chce?
    • Jak kterej vid. Ja třeba hledam hratelnost. A ta moc s grafikou nesouvisi imho.
      Třeba před par mesicema sem skejsnul asi 50hodin u might and magic 7 *1*
  • Ono na te hratelnosti zas az tolik nezalezi, Crysis 3 mel nejlepsi hratelnost a nejmensi prodeje, TLoU ma prumernou hratelnost a jaky je to trhak. Mnohem dulezitejsi je masivni hype a dobre pr. A prave dobre pr je to, co crytek neumi a to se odrazi i na jeho hrach.
    • Jack1947
      Jasně ale tak to není u všech her a sám si psal že TLOU ti nesedlo a tak to máš ty a hrstka lidí... jaké pak PR - není a nemělo by být co určuje směr , jen taková ta berlička ale né základ uspěchu.
    • Možná kdyby si najali někoho na příběh a další Crysis udělali jako sled cutscén kde by si občas někoho odprásk, tak by to mělo všude 9-10. Dneska je to jen o prezentaci, formě a ne o obsahu.
  • Tak to je bezva zpráva! Zrovna nedávno jsem si říkal, jaká je škoda, že to je jenom na konzoli, protože bych si to rád zahrál. Někdy je zkrátka nálada dát si jednoduchou koridorovou hru, která pěkně odsejpá a člověk se nikde nezasekne... a zoufalejší podání příběhu jak v novým TR snad ani být nemůže :-). Snad si řeknou o přiměřenou cenu a že to alespoň trochu odladěj i na starší PC.
  • Pokud za to nebudou chtit nejakou nesmyslne vysokou castku (coz teda asi budou), tak to vyzkousim. Anticky Rim je me oblibene historicke obdobi a her z nej je jako safranu.
  • Ježiš, nechápu proč to portujou. Na PC je jednoduše úplně jiný publikum, který tohle hrát nebude, protože oni hrají pouze simulátory šutru, trávy, znásilňování a podobný "top exkluzivity".
    • Walldstein
      Ale jeziskote, konzolista pláááče to je vtipné :D
    • Jen dokazujes to, ze na pc je asi tak 100x vetsi nabídka her nez na konzole. Napr i ty hricky, kery jsi jmenoval
    • Magister_Peditum
      Ten simulátor znásilňování by mě zajímal. *15*
      • RapeLay
      • To je ještě z Atari 2600 a jmenuje se to

Custer's Revenge
        • Mám pocit že japonci mají i něco novějšího :)
          • Jojo, tušim, že se to jmenuje RapeLay, ale asi jich bude víc. Koneckonců Japonci jsou v tomhle dost magoři.
    • pobavil....jen at se portuje, necht PC hraci mohou vyjadrit svuj nazor na porty a nekupovat je, pokud jsou zmrseny....priste to treba tem vydvatelum dojde....
    • Ten chlapec ví o čem mluví.
  • Pro mě velmi potěšující zpráva. Aspoň budu mít možnost si to zahrát. Stejně jako jsem kdysi záviděl konzolistům Viking Battle for Asgard.
  • hm, ako benchmark na testovanie novych gpu a cpu, preco nie...a ked to bude podporovat aj Mantle, budem rad :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit