Přejít na výpis diskuzí
Průměrná Xbox One akce Ryse: Son of Rome vyjde na podzim pro PC
7.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Konzolovou evoluci jménem QTE? To na PC nepatří. *11*
-
-
Tj, tam patří hitovky jako je simlutory šutru, trávy, znásilňování a Gone Homo.
-
-
necítíš se s tím už malinko trapně?
-
Kolikrat to jeste napises ty bezmozku?
-
TOTO bolo určite napisané na konzole *1*
-
-
-
QTE konzolovky at si nechaj pro konzolovy nenarocny obecenstvo *12*
-
-
No jo, RDR je na vás taky moc nenáročný, tak si ho spolu se stovkami dalších božáren necháme a vy můžete hrát ty své exklusivky. Oh Wait.
-
-
každý normální pc hráč si to může zahrát na konzoli, žiješ stále v domění, že pc hráči nemají playstation? probuď se, RDR je stará hra a kdo chtěl tak si to zahrál.
-
uz ti nekdo rekl, ze pc ma vlastne tech exkluzivnich her nekolikanasobne vice? *6*
je to tak samozrejmy,ze to nikde nikdo nemusi vytahovat... -
-
Aha já zapoměl, omalovánkové f2p blbinky, flash hry, ty zaměnitelné zombie survival hry co hraje pewdiepie, pár starejch RTS (jediná věc kvůli které stojí za to hrát na PC je Arma, total war a dawn of war) a vydatná nálož indie slátanin.
-
-
takovy guild wars,wow,eve,tera,aion...starcraft,civilizace,divinity sin...dota,lol...a desitky dalsich velkych projektu,nemluve o stovkach indie
-
-
Doplnil bych napr. serii budovatelskych strategii ANNO *14* Tam sem jeden jedinej level hral treba 40hodin. Za tu dobu bych dohral nekolik AAA titulu (kdyby me takovy hry zajimaly ovsem).
-
Je hezké, že sis vytvořil svojí vlastní definici exkluzivní hry, která se ti hodí do krámu, nicméně to nemění nic na faktu, že ty hry exkluzivní jsou.
-
tak to neni exkluzivita. Tyto hry nejsou vubec pro konzolove obecenstvo. Jak bych to nejlepe vyjadril. Ani ten napad vydat to na konzoli by me v zivote nenapadl, tudiz to ani nebudu radit do exkluzivity, nybrz do standardu.
-
-
Oh, herní guru promluvil.
-
-
-
-
přesně, toto na PC nechci. Mačkat tlačítka v určenou dobu to je přesně pro konzole a casual hráče, nebo pro 3 letý děcka.
-
-
Ty si nikdy na PC nemačkal tlačítka v určenou dobu? A jak ku*va vlastně hraješ? Telepaticky?
-
-
takovym stupidistickym stylem hodnym akorat blbum na konzolich co si mysli ze jsou hraci - NE.
-
-
-
-
zoufalej pokus vytřískat z totálního propadáku ještě aspoň pár babek? thanks, but no thanks...
-
Zrovna tohle si mohli nechat.Já bych radši třeba Red Dead Redemption.
-
-
Zrovna RDR hraju a musím přiznat, že jsem čekal víc. Ta hra vůbec není špatná, jenom mi přijde dost repetitivně, každá mise je v podstatě o tom vystřílet několik kovbojů a příběh mě taky zrovna moc neoslovil. Ale tak třeba se to ještě rozjede, teď jsem teprve dorazil do Mexika.
-
-
Té hry je taková škoda.... Pamatuji si jak jsem uviděl první Teaser. Seděl jsem a čuměl na tu úžasnou grafiku, která měla vyjít už na Xbox 360 na Kinect. V tu dobu jsem opravdu extrémně záviděl majitelům Xboxu o jim to vyjde za pecku.. ale teď ? Jde vidět, že graficky si to zachovalo své kouzlo. Pastva pro oči to ano, ale ta hratelnost... To by se Hardcore hráči v hrobech obraceli, co dneska vychází. Na druhou stranu, když už jsem se na to tak těšil, tak tomu dám na 99% šanci. Za zkoušku nic nedám. Rozhodně se to ale na ten Podzim v tom závalu herních pecek ztratí extrémně rychle. Škoda. Historické hry mám opravdu rád, ještě krom toho s takovou grafikou. Ale jakmile se pos*re hratelnost a přidáte QTE u každého útoku, tak to okamžitě stojí za prd. *9* Kdyby tam to QTE šlo aspoň vypnout a zvednout obtížnost na realistickou, tak by to zlepšilo kvalitu hry.
-
-
Ja som kvôli tejto hre takmer kúpil Xbox One, našťastie som odolal
-
-
Nekdo tady tenkrat napsal a to me hrozne pobavilo ze hlavni hrdina se jmenuje Quickus Timius Eventius
PS: Koukam ze GGG uz me predbehl. -
Jako jsem rád že si to budu konečně moci zahrát ale absolutně je potenciál téhle hry nevyužitý dyť i amatérský scénárista bez znalosti historie by dokázal vymyslet něco mnohem lepšího i když by to mělo bejt plné klišé tak by to pořád bylo lepší než tohle :(
-
QTE: The Game
https://www.youtube.com/watch?v=oom96Dr_m2w -
Joo, konecne se dockaj i PCckari. V 1080, 60 fps, na klavesnici a mysi se z toho stane okamzite o nekolik trid lepsi hra nez na topinkovacich *1*
-
-
1080 uz je out,dneska leti 4k *14*
-
-
na to se jeste bude muset snist hodne chocapicu
-
-
jsem zarytý Pcčkář a tomuhle moc nevěřím... tohle bude konverze čistě kvůli ziskům(tzv.odfláknutá)
a Ryse nebylo nic moc ani na konzolích, pro které ta hra byla primárně vyvýjena -
-
crytek nedela odflaknuty porty,jediny co podelali bylo crysis 2 a to bylo zkrypleny extra na objednavku od EA
-
-
to ale nebyl ve finančních potížích že....
-
-
-
-
No, to je teda výhra.
V Cryteku jsou dobrý koňové. Měli šanci jako kráwa vydat hru na launch a prodat milióny kopií majitelům xboxu one z první vlny a udělaj takovouhle ptákovinu.
To jsem zvědavej, jestli se jim vrátí aspoň penízky utracené za port hry na PC. -
-
no právě že nevydělali ani milión a zdá se že to společně s Crysisem 3 to málem Crytek kompletně položilo. Tak se snaží aspoň něco vydělat i na další platormě (vůbec bych se nedivil kdyby to nakonec vyšlo i na PS4, ale to by asi MS zakázal).
Ale zajímalo by mě jak je obtížné portovat mezi platformama na CryEnginu (asi to bude těžší než na UE,MT FW nebo Unity)- to by asi musel zodpovědět D.Vávra ;-) -
-
No právě. Já to taky tak myslím. Tou ptákovinou jsem myslel hru samotnou, ne snahu vyždímat něco z PC portu.
-
-