Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ryse: Son of console
  • TheGGG
    Jo tak todle na PC vyzkůším, ale jak znám crytek bude to jen další benchmark bez duše. Římský hrdina Quickus Timus Eventus v akci.
    • Neeeeeee Quickus Timus Eventus *1* *1* *1*
  • ... Ale tak snad se dočkám.ja taky mistr Polacek,ja taky
  • Pro mě velmi potěšující zpráva. Aspoň budu mít možnost si to zahrát. Stejně jako jsem kdysi záviděl konzolistům Viking Battle for Asgard.
  • Tak to je bezva zpráva! Zrovna nedávno jsem si říkal, jaká je škoda, že to je jenom na konzoli, protože bych si to rád zahrál. Někdy je zkrátka nálada dát si jednoduchou koridorovou hru, která pěkně odsejpá a člověk se nikde nezasekne... a zoufalejší podání příběhu jak v novým TR snad ani být nemůže :-). Snad si řeknou o přiměřenou cenu a že to alespoň trochu odladěj i na starší PC.
  • unvisible.hologram
    Tisícovku za to dám, čistě abych viděl, co umí nový CRYENGINE.
    • Stáhni si CryEngine SDK zadarmo a uvidíš to ještě líp
  • Graficky to přece bylo perfektní. Není to náhodou to, co dnešní hráč po akční hře chce?
    • Jak kterej vid. Ja třeba hledam hratelnost. A ta moc s grafikou nesouvisi imho.
      Třeba před par mesicema sem skejsnul asi 50hodin u might and magic 7 *1*
  • Krescz
    jak vidim crytek dela jedno dobre rozhodnuti za druhym :D
  • Pokud za to nebudou chtit nejakou nesmyslne vysokou castku (coz teda asi budou), tak to vyzkousim. Anticky Rim je me oblibene historicke obdobi a her z nej je jako safranu.
  • Od Cryteku mám všechny jejich dosud vydané hry, včetně Far Cry s geniálními slovními obraty v češtině ale Ryce si s klidným srdcem nechám ujít. Tohle vážně není můj šálek kávy.
    Raději vyčkám jak dopadne "adoptovaný" Homefront 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit