Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    tam jde o to že PC verze pojede na enginu PS3/X360 a ne na PS4/Xbone enginu
  • Mart9
    Já mám snad dejavu *1*
    A jsem moc rád, že mám FIFU 13 na PC originálku a v dalších letech ušetřím, protože EA zase bude vydávat to samé (jako tuším od 07 do 2010).
    Bohužel se jim v minulých letech osvědčilo, že lidi na PC budou stejně kupovat rok co rok tu samou hru, takže nemají důvod tu loňskou výbornou FIFU "nedojit" ještě několik let.
    To o tom hardwaru jsou opět jen výmluvy.
  • GaMa
    Jo a nejlepší bude až se na nějaké převáděčce zjistí že to prezentují na PC *15*
  • Pilgrim66
    A teď tu o Červené Karkulce.

Jak už psal Cain, ty prezentace jely u Xboxu na PC, tak co to je za kecy.
  • ucho
    Ne, tohle fakt logiku nemá... Už jen proto, že přesně toto by mělo pohánět vývoj HW kupředu a výrobci grafických karet a procesorů by měli za to být rádi (pokud uvěřím tomu, že to dnešní průměrný počítač nedá). Viděl bych to spíš na nějakou zákulisní dohodu o exkluzivitu, která je dobře zaplacená. Teď to jen nějak okecávají...
    Pak si ještě rýpnu, u karty k FIFA 14 je zde uvedeno, že pojede i na PC a PS3...
  • A vítězem o nejlepší fór týdne se stává? ............ EA ! *1*

A to je teprve úterý *1*
  • Veskoslav
    Jediný důvod je ten, aby se ti zkurvenci namastili na konzolových verzích, co stojí pomalu 2krát více než pc verze....Žádný jiný důvod to není. A po tom, jak jsem si od nich slavnostně koupil SimCity nové, tak už žádnou hru, co bude dražší jak 200 Kč....
  • A pověste my Kefalín čo vy si predstavujete pod takovým slovom průměrné pc?
  • tak ja bych i veril tomu ze patlalove z EA neumi udelat engine co by normalni PC utahlo. A je sikovne schovavt neschopnost programatoru za tyhle kecy. Neumej ani optimalizovat 22 panaku na zeleny placce, coz samozrejme vyzaduje uber vykon novejch konzoli pac to je strasne anrocne:)
  • Miserius
    Dnes je to spis o tom něco si vymyslet ať jsou prachy a pak se ze všeho co nejlíp vylhat
  • to do toho priemeru rataju vsetky PC aj z minulosti alebo su to taki neschopni programatori ?
  • GaMa
    Tyhle keci mi připomínají launch Xbox360 a PS3....taky nám tvrdili hory doly a skutek utek *6*
  • Asi jsou líný optaimalizovat :D:D. Podobný kecy ale měli i u minulé (ještě současné tedy) generace konzolí.
  • Žvástaj stejně jako to bylo tehdy když přišel novej engine na X360 a PS3. Prostě chtěj prodávat konzolový (drahý) verze.
  • Win7, C2D 2.8 GHz, 4 giga ram a GF 9600gt a Fifu 13 jedu 1920x1080, kvalita vykreslování - vysoká, MSAA 2x. Úplně v pohodě singl i po internetu. To musí bejt ten engine k*rva náročnej, když na současných průměrných sestavách s I3 - I5, 8 - 16 giga ram, GF 5xx a vyšších by to nerozjeli.
  • skor priemerne herne pc je vykonejsie nez tieto next gen krabice:D tento blud ea tvrdilo aj pri fife 10
  • Jsem rád, že už nekupuji hry od EA.
  • Pravda je někde úplně jinde. PC hráč už prostě nehraje tituly jako FIFA a ještě méně je za ně ochoten utrácet. Tato plytká zábava budiž přenechána konzolovým smažkám. :D

trololo *1*
  • Stejná otřepaná fráze. To, že nevyšel nový engine na PC už letos má jediný důvod - posílení trhu PS4 a Xbox One. Příští rok příjde nový engine i na PC se slovy: "už je čas" Andrew Wilson *7*
  • Veskoslav
    To jsou takové kecy od EA....Nic víc. Ta firma je nejhorší odpad na herní scéně....Mimochodem skoro rok staré pc: i5-3470 3,2 Ghz, 16 GB RAM, Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB DDR5 a přesto hravě strčím konzole, co ještě ani nevyšly. Té firmě přeji jenom to nejhorší, bohužel se stále najde dost lidí, co kupují jejich hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit