Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Nebudeme se stresovat, PES 2014 to jistí. Snad se povede *14*
-
Ach jo, vesko, ty jsi tak jednoduchej. Neni vsechno cernobily.
-
10 let staré pc? A co hraji CS 1.2 a Wacraft III?
-
Konecne zase jeden rok, kdy bude vladnout PES, uz se zase tesim na poradny fotbal. Ne na pozlatko pro casualy.
-
sic to tak vyznělo, ale úplný žvást to není. Velká spousta mých známých mainstream hráčů má 10 let staré stroje, nebo NTB za max 15k. Ten výrok se ti může zdát směšný a taky je z pohledu někoho kdo má pár let starý kompík :)
-
Ok, jenom mi z jejich konferencí přišlo, že se počítačům konzole blíží a tak by mělo být jednodušší (a tedy také levnější) optimalizovat engine i pro PC.
EDIT: Vlastně i ty jsi potvrdil to co jsem chtěl říct - prostě se jim nechce -
A mimochodem EA bude vyžadovat Origin u nové Fify. Tudíž další důvod to nekoupit:)
-
Neboj, už i tady se našli dva lidi, co si myslí, že je EA správná firma *1*
-
Jo něco na tom bude, absolutně nechápu jak někdo, kdo reprezentuje multimiliardovou společnost, může pustit takovej žvást do světa. Oni si musej myslet že jsou lidi úplně blbí ale ani se jim nedivím vzhledem k prodejním číslům těch jejich sraček...
-
gameplay z FIFY 14 ale neukázali
-
Kupní sílu v herní sféře? Nenech se vysmát;)
-
Dovol, abych tě opravil. Jsou to Rakušáci kdo má největší kupní síluv Evropě, ne Poláci.
-
Neřeš. EA vyhráli titul nejhorší firma, tak si to chtějí zopakovat i letos:)
-
Nevím, co sem pleteš teď konzole a jejich prodej v Polsku, když hlavní kupní sílu tam tvoř pc komunita....Ale zzaleží. Proč mám doprdele platit za zastaralý engine, naprosto stejný jako u Fifa 2013 a šašci s novou generací konzolí ne?
A prosím kec o tom, že USA má větší kupní sílu než Evropa si s prominutím vraz někam hodně hluboko. Už to dávno neplatí. Kupní síla USA je v nynější podobě na 1/2 kupní síly Západní Evropy a to jenom kvůli zasranému systému, kdy se těžce protěžuje dollar na úkor jiných měn. Nebo ti přijde správné, že euro=dollar=libra? -
No spíš se jim ten engine nechce na PC optimalizovat ... oni ho mají optimalizovaný na jednu konfiguraci na které pracují a na random herním PC nemusí vůbec jet.
-
I kdybys měl pravdu (což DOUFÁM nemáš), tak to nemění nic na faktu, že tady došlo minimálně k jedné lži - buď se lhalo o konzolích (které se archtekturou měli přiblížit počítačům - takže by neměl s porty být tak velký problém jako dřív ne?), nebo teď lže EA když mluví o tom, že by bylo obtížné vytvořit port. EA? Heh, těm tak něco věřit :-)
-
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé??? Jak to chtějí v tom případě rozjet na konzolích nové generace když jejich výkon bude jak průměrné pc... Edit: další věc, oni nám chcou tvrdit že když vyšla 11 tak většina lidí neměla pc lepší než konzole z roku 2005??? Já si nemůžu pomoct ale za tyhle lživé prohlášení by měl někdo dostat pořádně přes tlamu...
-
Presentace Fify? Protože u toho Xboxu jelo na PC jen něco.
-
Tanečník má pravdu *3*
-
Tak pokud do takového průměru započítávají ze spodní hranice i 286ky, tak mají pravdu...