Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Prosím vás nelinkujte sem DDWorld... děkuji.
-
rozveď post a možná ho pochopím (chlastám od oběda mojito, tak mě omluv). Ale jinak se dotýkám jen definice průměrného PC, která tu záměrně chybí.
-
koukni na test tam je 7870 a má 20 fps čili ta oc bude +- stejná. Jinak to je jedno Crysis je stejně nuda na entou čili nemá cenu porovnávat v téhle hře.
-
sem našel takový zajímavý článek:
http://www.ddworld.cz/aktuality/konzole/vyvojari-potvrzuji-nova-generace-konzoli-nemuze-souperit-s-vykonem-a-univerzalnosti-pc-2.html
tenhle je taky zajímavý:
http://www.rockpapershotgun.com/2013/06/14/build-a-next-gen-pc/ -
Všimni si na druh 7850;) To není 1 GB verze.....
-
Taky mám zdroj za 2700, ale když sestavuješ levné do 15 táců, tam nebudeš kupovat tak drahý zdroj. Navíc za ty léta snad jeden známý měnil levný zdroj v pc:)
-
Komerční kecy XD
-
Tak ty mě chceš tvrdit, že rozjedeš Crysis 3 na ultra s 7850 na 50 fps ve full hd? To snad nemyslíš vážně ani jako troling *16*
-
no fifu si kupuju par let dozadu,ale ted se na to proste vys........ nema to cenu.EA na to naprosto kaslou a cpat jim penize za nakou blbost nebudu. hlavne,ze se chlubili jak mam fifa 13 na pc super prodeje.tak pevne doufam,ze to vic lidi udela jako ja. a jinak i muj notes tu fifu utahne tak 5x. go to hell.
-
Jasně. Přesně tuhle sestavu jsme včera na tom hlupém Crysis testovali, ale ne, ty to víš lépe;)Ale je pravda, že to kolísalo 35-50 FPs.
-
no právě pokud chceš levné a výkoné PC tak musíš zariskovat a koupit levnou bednu, levný zdroj ... já mám taky bednu + zdroj kolem 6K
-
amd FX-6300,8gb ddr3, ati 7790(která je na úrovni konzolových grafik) možná by se tam vešla i 660oc.A myslím,že by to šlapalo slušně.
-
7870 dává 20fps ve full hd to má daleko do tvých 50fps. PS to už je opravdu lepší koupit ps4 než riskovat s eurocase.
-
AMD FX-6300 (2600 Kč), ASUS M5A78L-M/USB3 (1600 Kč), GIGABYTE R785OC-2GD (4300 Kč), Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series (1500 Kč), Samsung SpinPoint F3 500GB(1250 Kč), Eurocase 550W PFC(850 Kč), Eurocase MiddleTower X315 černá (380 Kč), Lite-On iHAS120 černá (450 Kč). Cena celkově 12 930
-
To leda bys hodně šetřil. Třeba já dal jen za zdroj 2500 ... mám rád kvalitu a už se mi v minulosti levný noname dost nevyplatil. Samo, že konzole takový nemají...
-
vážně až tak.. řekl bych spíš jen HD?? tak to se tomu tvrzení smějí ještě více *1*
-
To je zase prachsprostý bláblol, kec který jen vyzývá na nějaký flame :D. Výrok může být pravdivý za předpokladu, že majoritní podíl v PC mají kancelářské stroje, které i mimo ty opravdu zastaralé min. většinou nedisponují slušnou GPU.
Za to technicky průměrný hráčský PC pochybuji, že to nedá, protože nextgen konzole jsou ...možná (max) trošku lepší hráčský PC. Já jsem dal loni za PC cca 25K a nextgen konzole to nepřekonají. Nepovažuji to za highend.
Navíc ať zastánci nebo odpůrci konzolí, všichni víme, že tohle není o výkonu, ale o marketingu. -
Tak prosím jmenuj součástky co bys tam dal do těch 13k... tady máte test na Crysis3 http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=5
-
Aha, aha, takže kdyby Crytek spekuloval s touto logikou, tak by asi Crysis v roce 2007 nevyšel, protože to soudobé počítače na vysoké detaily nezvládaly, GTA IV by rovněž vlastně nemělo vůbec vyjít, a ani takový Doom 3. Oukej, jsem z toho malinko jelen. Ne ne, v tom bude spíš to, že pro EA Sports je, byla, a vždy bude hlavní platformou konzole, z ní mají největší zisky, PC vždy tvořilo menšinu, tak proč se zabývat s verzí, která nebude mít takový odbyt, a zbytečně do toho přelévat peníze?! Je to prostě jen kalkul, protože pokud to nedokáží naprogramovat pro PC, tak to jsou s prominutím hňupy a ne programátoři... (možná na tom ale něco bude, R* se s GTA IV taky pochlapili... už jsem někdy zmínil, že jsem GTA IV rozjel plnohodnotně až v roce 2011? *1*
-
Jo, pride mi to spravne. Bohuzial. Dovol mi to prepocitat (trebars na cene PS4):
399 USD - bez dane. Sales tax si kazdy stat rozhoduje podla svojho, ale generally je okolo 7% coz je 426 USD. Samozrejme consumeri sa tomu mozu vyhnut objednavanim online.
399 EUR = 533.70 USD. Je tam zaratana dan z pridanej hodnoty (teda DPH, ktora je 20% vo vacsine krajin EU) coz je 478.8 USD. Je tam takisto zaratane to, ze v Europe sa (vdaka EU) proste robi business tazsie ako v USA (hlavne co sa tyka napr. distribucie - kazdy stat ma vlastneho distributora, takisto co sa tyka toho, ze EU vyzaduje aby boli napr. manualy viacjazycne a dalsia kopa malych poplatkov). Takisto je tam zaratane to, ze mame o rok dlhsiu zaruku ako v US.
Teda rozdiel je asi 50 USD, coz samozrejme nie je malo, ale ako som hore pisal, je tam zaratane hlavne to ze robit business v EU je drahsie ako v US + ta rocna zaruka.
Inak este stale chcem vidiet tie prieskumy ohladom dedikovanych kariet.