Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
1. engine není jen o grafice.
2. že jim jde o zisk je v pořádku.
3. záměrně lživá prohlášení už nikoliv. -
Myslis? :-) je spousta rodicu co to proste detem koupi jen proto ze je tam aktualni rok v nazvu :-) Jinak ono se pocita, ze prodeje budou mensi,ale v celkovem meritku jsou stejne titerne oproti konzolim. :) Takze narves nejake penize do marketingu a lidi stejne koupi. Zase budou vsude psal, ze engine sice zustal stejne,ale je vlastne od zakladu prekopany....bla bla bla *1*
-
Myslím, že u EA se slovo slušný považuje za hodně zvrácené a sprosté slovo;)
-
Divim se, ze to nekoho prekvapuje. Spousta lidi hraje na noteboocich, ktere jsou proste slabe. Jeden muj kolega (a jeho deti) hraje na PC, ktere jsem mu prodal pred 4 roky, kdyz jsem si kupoval novy desktop (takze delo nekdy z roku 2005) a loni na vanoce si poridil teprve ps3. A zrovna tento kolega ma prave rad sportovni hry, ale kupuje je az kdyz jsou hodne levne. To je realita rady nejen ceskych domacnosti. Steam neni prukazny, protoze tihle lide se dosud na steamu nevyskytuji, je na ne moc slozity.
-
od "nezávislých expertů" kde jinde.
-
No jelikož je většinou vypnout ani ne po dvou letech, tak ani není co sledovat *1*
-
Správný pro pc hráče? Co ty jsi za "retarda"......
-
"To jsou vocasové! To nemůžou říct na rovinu, že by neprodali takové množství a proto to nevydají ?!" ... Však to v podstatě říkají. Přečti si to znova a pokud konečně pochopíš o čem se tam píše, tak je jasné že jim jde o zisk. O co taky jiného a já to chápu. Taky bys nedělal auta pro slepé lidi protože bys prodal možná jedno, ale prodával bys auta pro nepostižené lidi protože si je kupují víc a tvůj produkt se tak víc rozšíří. Stačí se nad tím zamyslet a krok EA je podle mě správný jak pro ně tak i pro PC hráče. Stejně FIFU hrát kvůli grafice je dobrá blbost. Já si třeba užil nejvíc 98 a do dalších dílů mě nic netáhne. :) (jo sorry co jsem došel domů po dnešním vedru jsem trochu mimo měla to být reakce na příspěvek o trochu víc dole ale to snad chápete)
-
Když ji vydají z horším enginem, tak to je jako by ji nevydali. Celkem nedávno jsem měl chuť na hokej, nic jiného mě nenapadne než stáhnout poslední NHL 08 na PC (jediný warez za 10 let). No málem jsem proskočil oknem..
Jinak o serverech nic nevím, nejsem nějaký moc velký fanda, nicméně jestli něco bylo, tak to přinejmenším hru jak jinak než brzdilo :D -
Docela je chápu a alespoň si to zahraje víc lidí které to baví ...
-
Nejde ani tak o pozadavky,ale o to, ze zustat na stejnem enginu je uspora penez :) Zmeni statistiky a par obrazku a hura mame fifu 14 *14* Hlavne ze zakaznici koupi.
-
Vešoune, ty vždycky píšeš takové píčoviny až to možné není.
EA opravdu nejhorší odpad není, to je jen teď strašně moderní, hlavně u tebe.
Ale jako vždy jsi potvrdil, že jsi prostě superman, píšeš bakalářku, chodíš do práce, kde makáš 15 hodin v kuse, vyděláváš miliardy, když máš každý rok nový PC a pak ještě večer klátíš pobožnou sousedku s čímž nesouhlasí její babička.
Jak říkám... prostě borec, máš můj respekt kámo! -
Hmm... Ako by ste PC komunite ako obchodník slušným spôsobom povedali, že na kvalitný port pre ňu nemáte ani chuť, ani čas, ani preniaze ?
-
Oni ji vydají, ale s horším enginem ... prostě si spočítali, že s nižsíma požadavkama prodají víc kusů.
BTW ... neměla fifa nějaké servery? Že by třeba sledovali jaké PC mají hráči fify a podle toho se rozhodovali? -
Hehe...pekne prohlaseni....takze v prekladu to znamena: PC platforma nam proste nevydelava srovnatelne penize jako konzole, tak proc cpat prachy do upravy noveho enginu, kdyz staci jen neco malo 'nablyskat', hlavne vydat komplet sestavy a zapasy na novy rocnik lig :) A tahle pc fifa jeste minimalne rok/dva prezije, nez budou lidi brblat a klesnou prodeje pod urcitou mez. :)
-
A mimochodem "klasická" HD 3000 už má cca ani ne 5% z celkového počtu grafických karet hráču Steamu:) A jenom 14% je tvořeno právě těmito kartami.....By mě zajímalo, kde EA bere své "informace":)
http://store.steampowered.com/hwsurvey -
To je sice fakt, ale on jediný dokáže tvrdit, že plastová konstrukce u galaxy SIII je lepší než kovová u iPhone 5. Ten člověk je narušený nic proti.
-
a já jich taky moc neznám, a sporty jsem hrál jen na konzolích (ok, NHL 99/2000, nějaké to EURO na PSone), na PC je nehraju, protože nejsem ochoten investovat do joypadu, natož do konzolí, takže se bez těchto her obejdu. Nové fify a nhl mě ovšem zajímají po technologické stránce, takže bych je na PC uvítal.
-
To jsou vocasové! To nemůžou říct na rovinu, že by neprodali takové množství a proto to nevydají ?! Tímhle naštvou podstatně více lidí než mým zmíněným prohlášením.
Vsadil bych GGGho ruku na to, že dobře optimalizovanou Fifu 14, klidně rozjedete na geforce 8600gt- 30FPS+. -
Nechci ti brát iluze, ale většina novinářů manipuluje s fakty, přetváří, přikrášluje atd. Je pravda, že na zmíněném servru to mnohdy dochází do extrémů, ale zrovna tento článek je v jiné podobě i na jiných servrech a píše se tam v podstatě to samé.