Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel tady spatne ctes ty, protoze tvrzeni, ze takovych lidi je mraky je jen tvuj skromny nazor, ktery samozrejme muze byt spravny a nebo take ne. A to je take presne to, co ti Veskoslav napsal v prvni reakci.
  • Zaprvé neumíš číst a za druhé stejně nemáš pravdu ;)
  • Tak třeba Intel HD Graphics 4000 utáhne Maxe Payna 3 bez problémů na střední detajly
  • Tady musím souhlasit s veskoslavem (i když dole jsem pro něj retard, naštěstí mě to tady od lidí na games.cz netíží myslím si o nich pak svoje když bez urážek nedokáží vyvrátit můj a obhájit svůj názor *4* ). Služba steam je na obsluhu tak snadná a vše (skoro) pokud chcete máte v češtině tak nechápu proč by to někomu, i když vidí počítač po druhé v životě, mělo trvat 2 měsíce.
  • Clovece, ty neumis vubec cist a chapat smysl napsaneho textu. Jako cetl jsem o tom, ze v tomhle cesko u mladych ma v mezinarodnim srovnani cim dal vetsi problem, ale netusil jsem, ze je to az tak strasny. Naprosto jasne jsem napsal, ze to za dva mesice zvladl. A zase, muzes ho hanit jak chces, ze si nerozumi s pc, ale takovych lidi jsou mraky a maji vyznamnou kupni silu. A kdo chce byt uspesny a zameruje se na masy, ten s nimi pocita na rozdil od tebe, ktery bys jim nejradsi uprel pravo na existenci, alespon tu herni a od her je odstrihl.
  • *15* Aha EA marketing ... Letos si ji prostě nevychutnáte protože napřesrok by jste nám kazili prodej nové soupisky ..
    Bohužel v EA Sports jsou čitelní opět až běda .
  • Reagoval jsem na tebe stoprocentně, ale objevilo se to pod tímto komentem.
  • Budes se prizpusobovat prumeru. Coz je v zivote normalni. Tak jako se mnozi musi prizpusobovat tve skoro prumerne inteligenci.
  • Ježiš to jsou zase keci stejně se nakonec dozvíme že Microsoft nebo Sony jim za to zaplatila kvůli lepším prodejům konzolí.. (proto battlefield 4 bežel na výstavě na PC ? :D)
  • Jelikož dnes již hry nejsou o malých firmách co vyvíjí hry někde v garáži na jednom počítači a zjistíš si něco o podnikání, tak to zas taková demence nebude. Hold se s tím musíte smířit, že ty lidi co na tom dělají za dobrý slovo jídlo do huby nedostanou.
  • Ne, prave ze ta vetsina s prumernymi pc to oceni, to je prave to, co nechapes. Ne kazdy touzi po top moznem a vic preferuji, aby to moc nestalo a to je vetsinovy pristup. Navic tihle lidi ty hry i docela kupuji, protoze krast je pro ne take prilis slozite. Nemysli si, ze EA nevi, kdo jsou jeho hlavni zakaznici.
  • Jo dole jsem se o pár komentů spletl, ale nechápu proč to píšeš sem. S tímhle nemám nic společného, ale to je jedno :) ... celej den na tom vedru dělá svoje.
  • Veskoslav
    Jestli registraci na Steamu řešil dva měsíce, tak je s prominutím poněkud natvrdlý....Steam je snad jedna z nejlehčích věcí, co se týče registrace nových her. Navíc kompletně v češtině. Chápu, že pro někoho to může být obtížné. Ale ono existuje i něco jako podpora...Takže pokud nedokázal za dva měsíce nainstalovat, registrovat a hru registrovat na Steamu, tak to skutečně není vzorek typického hráče....
  • Steam neni dostatecne reprezentativni vzorek, protoze tihle lide se na nem nevyskytuji. Mohu poslouzit dalsim prikladem s jinym kolegou. Protoze neumi nakupovat online na internetu (mimo jine i proto, ze neumi ani slovo anglicky a platebni kartu umi strcit akorat do bankomatu), cas od casu mu koupim nejakou hru na gamersgate, posilam mu ji ve forme daru a on mi zalati hotove. Jednou jsem mu koupil hru, myslim ze metro, ktere vyzadovalo registraci na steamu, coz jsem pri te koupi prehledl, kdyby ne, nekoupil bych ji. Nejen ze o steamu nikdy neslyslel, ale zprovoznit jej a hru zaregistrovat pro nej bylo obtizny ukol, ktery resil asi dva mesice a tezce ho takove omezovani a nutnost mit spusteny steam klienta doslova sralo. A taky uz od te doby nikdy nechtel, abych mu neco koupil.
  • Veskoslav
    Ano. Takže se budeme přizpůsobovat zastaralosti....Fakt demence toto.
  • Sorry ale já jakožto majitel notebooku na kterém hraji i hry, kdyby mě ta hra zajímala, tak jsem určitě rád že to rozjedu (zatím jediné co jsem nerozjel byl crysis 3)... tvoje urážky o retardech si příště nech nikdo na ně není zvědavej a děláš ze sebe debila jen ty....
  • Veskoslav
    A právě proto se jim na to pc komunita vysere a pořídí si poslední PES či Fifu 2013. Na co vyhazovat prachy za něco zastaralého, navíc když více jak polovina pc zvládne to, co konzole a ještě lépe.
  • Ty v*le, tady se zase nějak přesunujou komentáře.....
    Pro DAHAKERE
  • ZAse jsi to nepochopil, co? EA to dela s ohledem na prodejnost. Urcite by bylo pro ne snazsi mit tu hru pro vsechny na jednom engine nez na dvou, s tim je vic prace. Ale maji spocitno, ze s takovou by to bylo nedostupne pro prilis mnoho PC hracu a prave pro ne delaji tohle opatreni.
  • Veskoslav
    No myslím, že vzorek Steamu je mnohem lepší příklad než nějaký tatík z horní dolní, co pc umí zapnout a vypnout (nebrat jako urážku:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit